marți, 26 septembrie 2023

Puzzle: Ploi scurte de aprilie (500)


Cel mai recent puzzle terminat (desi mai am unul pe care nu am reusit sa il prezint inca) este unul de la Educa - avand-o ca protagonista, pe o fetita Gorjuss. Cred ca este chiar primul puzzle din aceasta serie pe care l-am cumparat, amuzant este ca este ultimul dintre cele pe care le am, pe care il montez. Mi-ar placea sa imi mai iau ceva, dar cred ca as vrea din seria de 100 de piese, care vin fix pe dimensiunea de coala A4 (si am cateva rame foto pe dimensiune, hehe).




Primele poze .. sunt facute, parca vineri seara. Atunci imi propusesem sa il fac, dar am avut acea „cadere libera” asa ca l-am pus deoparte. Dar nu am putut sa nu pun si pozele acelea, mai ales ca apare frumusetea mica si iubita in ele.

De puzzle m-am ocupat duminica spre luni. Am observat deja ca puzzle-urile de 500 de la Educa au cam acelasi tipar - la inbinarea pieselor. Daca aveti deja montat unul, va puteti face o idee cum va arata al doilea.. Eu am deja doua montate ( - Puzzle-uri 2022 -) de 500 (plus alte doua de 100 - unul la puzzle-uri 2022 si al doilea, nu stiu daca am povestit inca despre el, pentru ca nu il gasesc in lista; ah da si unul de 200 - Cele 7 surori ). Nu ca m-ar ajuta la rezolvatul acestui puzzle... dar ca idee, cam stiam la ce sa ma astept.







Imi place mult Educa - ma dispera formele speciale, pentru ca fac mutarea puzzle-ului dificila. Dar ele sunt foarte interesante, sa nu ma intelegeti gresit. 

Am si „inramat” minunea, cu mari emotii (o latura mi s-a agatat si atrebuit sa o refac, acum doar sper sa reziste asa, pentru ca genul acesta de puzzle trebuie fie lipit, fie inramat ca lumea, cu plexilas si cadru... Dar pana aunci, oricum troneaza peste celelalte, stivuite frumusel, pe scheletul fara saltea, al patului meu :)))).


Cu aceasta ocazie am observat ca am ramas fara baghete... ce ma fac 😅. Va trebui sa caut si sa comand o tura, nu de alta dar.... o sa tot fie ture de noapte si probabil voi intra in puzzle-urile cu tematica de toamna de 1000 - am doua geamuri de plexiglas care asteapta. Dar asta luna viitoare....







Il voi inscrie in Clubul de puzzle, gazduit de Mihaela (MNiko), unde puteti admira o intreaga galerie de puzzle-uri care mai de care mai interesante.
Ja ne!

10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce dragute sunt cele dou "fetote" se potrivesc total! 😍💞🧩
Un tablou dragut. Felicitari pentru noul proiect incheiat!
Kouki este un dulcic mic si curios 😍😅 el a numarat piesele nu i asa? ❤️
Pupici si imbratisari 😘🤗🐾

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Imi place foarte mult acest puzzle.E dragut! Pupici

Mor Düşler Kitaplığı spunea... [Raspunde]

The puzzle looks very cute. I think it was fun to do it :))

Suzana spunea... [Raspunde]

Mi-e cumva cunoscuta imaginea, dar nu stiu de unde.
Insa imi plac maxim culorile. Sper sa te mai destinda
astfel de activitati!
Numai bine, draga Rux! Pupici! ❤️😘

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Îmi plac culorile acestui puzzle, mi-au sugerat ploaia înainte să văd picăturile 😄

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Ma bucur ca iti plac! Exista si papusi cu acest personaj dar... sunt din vinil parfumat... yucks :(.
Pe acesta chiar va trebui sa il inramez serios (adica in rama cu plexiglas care sa il tina bine ), sau sa il lipesc - oricum educa include la fiecare puzzle mai mare ( de cel putin 500) pliculet cu praf ca sa faci lipici - dar va trebui sa pun pe Ralu sau pe ai mei sa prepare sa vad daca tolerez. Asta e problema mea - unele lucruri care implica risc ma tin blocata efectiv.

Koukisorul are ceva probleme in ultima vreme. Sper sa le rezolvam cat mai curand. Zici ca am sharpei nu Bishon.. Of... si eu banuiesc ca are legatura cu ce se intampla pe coloana de la baie si nu numai. el (ca majoritatea cainilor) e sensibil la chimicle si alte porcarii de gen...
Pupici cu drag:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă simie mi-a placut tare mult - a fost primul pe care l-am luat dinserie.

Pupici cu drag !!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mor Düşler Kitaplığı yes it was fun. I love this kind of activity :)
HUgs!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Exista o varietate mare de produse pe care apar aceste desene cu fetite: de la puzzl-uri, la penare, ghiozdane, stampile, agende, jurnale (papetarie la greu deci), brelocuri si papusi.. etc.
Si mie mi s-a parut extrem de relaxanta si draguta. Ma ajuta mult astfel de activitati - mai ales cand e tura de noapte si, daca e lumina stinsa si se aude motorul de la salteaua antiescara... iti vine sa te dormi in picioare (ceea ce mi s-a intamplat pe la inceput... pur si simplu atipeam in picioare si noroc cu filtrul de aer ca era langa mine si ma lovea in picior.. :))).
Iti multumesc mult. imbraisari cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso ma crezi ca initial nici nu stiam care e titlul? :)) l-am cautat cand am scris pe net - stiam doar ca e ceva cu aprilie...
Imi place mult - se potriveste cu tapetul din camera mea, cu norisori.

Pupic cu drag :*

Trimiteți un comentariu