joi, 21 septembrie 2023

Lego: Aston Martin Valkyrie AMR Pro (Reflexii in Oglinda 30)



La un moment dat  v-am aratat rapid o poza cu Toyota Supra de la Lego, pe care am montat-o luna aceasta, cu un mare efect terapeutic. La sfarsitul verii, intr-o mare inspiratie si profitand de reduceri de pret, am achizitionat dupa ce m-ma sfatuit si cu Mami (initial eu voiam alta marca ... McLaren, poate cu alta ocazie) si mi-am luat un set cu doua  masinute Aston Martin. Azi o sa v-o prezint pe prima pe care am montat-o intr-una din noptile de veghe, cu cateva (destul de multe observ.. haha) poze pe care imi mai aminteam sa le fac din cand in cand. Fiind noapte si folosind becurile care se incarca ziua la soare - si pe care le agat strategic sub patul de lemn (apropo ce m-a fermecat pe mine cand am venit aici au fost paturile suprapuse pe care ni le luasera parintii - v-as arata poza, dar nu am din perioada aceea deloc.. ce chestie.. poate o sa va povestesc odata, cand va fi timp, acum ma grabesc sa termin articolul) s-au strecurat si reflexii.. tocmai bine. Si cam atat cu textul - si asa am scris!!! Sunt nescrisa (nedormita.. etc) lol. Mai zic doar atat: in seara cu pricina am avut o piesa incurcata cu alta (aproape la fel - deh, lumina) si vreo 2 puse in buzunar cand a trebuit sa ma ridic pentru verificarea visatoarei din pat.. haha. Asa ca am refacut masinuta marti spre miercuri, tot intr-o seara, dar de data asta e corect (initial o facusem luni spre marti). 
















Concluzie: merge si Lego montat asa, dar prefer sa fac puzzle-uri noaptea... motiv pentru care voi avea vreo doua cel putin de prezentat luna aceasta, daca nu chiar trei. Problema e ca nu pot lucra la proiectele creative... dar vad eu cum ma strecor. Si mai era ceva.. ah da -ieri a fost, zic ei, ultima stropire (din sezonul vara- toamna, banuiesc)... sa vedem acum cand ii mailoveste inspiratia... oricum, s-a facut mai frig, am bagat usurel o pijamaluta mai serioasa la inaintare :))))). Da, se mai si doarme, din cand in cand :)))). In sfarsit. Cateva ore acolo, conteaza. Azi oricum marcam 3 saptamani.
Voua cum va mai e toamna? Sper in weekend sa ajung si la capitolul comentarii / mailuri - incetisor, ca sa si raspund - va multumesc oricum si citesc pe fug cum apare cate ceva. As raspunde de pe telefon, insa sunt ceva probleme de compatibilitate si chiar nu am acum timp sa sap sa vad care e treaba...


Mai zic doar ca merita - sunt frumoase masinile din seria aceasta si accesibile la pret (mai ales cand sunt si promotii) fara de suratele mai pentru colectionari adulti care costa.... rup. Si poza de mai sus cu Rukkusu care s-a ocupat personal sa „repare” masinuta (nu ca ar fi fost stricata, dar stiam eu ca sunt niste piese care nu se afla unde trebuie - si de unele credeam ca lipsesc, pana le-amgasit in buzunar.. hahaha). Si a prins si ceva reflexii cu... cheia, le-a prins :))).

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!

8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Wow ce de piese sunt! Si ce marunte! Ohoho... eu aici nu as fi avut rabdare! Felicitari!
La noi peste zi este cald ca vara, asa la 28-32 grade. Inca plec la serviciu fara jacheta, doar rochita sau fusta si tricou, fara ciorapi , dar am trecut de la sandale la balerini. Noaptea dormim inca avand geamul deschis, e placut, nu mai e zapuseala. Insa e inca... vara. Doar ca am observat ca se insereaza mai repede. E tare placut seara la plimbare, ce rau imi pare ca la voi se stropeste! Sper sa treaca sezonul si sa iesi si tu cu Kouki. Pupici si imbratisari 😘🐾🤗

Suzana spunea... [Raspunde]

Arata frumusica masina. As fi curioasa daca un astfel de lego are o unica destinatie posibila, sau poti bate campii si cu alte geometrii?
Acum Rukkusu are si o masina. Sper ca e multumita!
Pupici si seara linistita, draga Rux! ❤️😘

Diana spunea... [Raspunde]

E faina masina! Si mai fain e jocul/joaca de-a montatul! 😊
In acest ritm, in scurt timp, fiecare papusa va avea masina ei! 😊
Recuperare rapida pentru Buni, si putere! Putere va doresc si voua, care vegheati (si nu numai)!
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN daaaaa.. multe multe :O.
Iti multumesc. Pe mine ma relaxeaza mai ales ca are instructiuni... cred ca te-ai descurca foarte bine - aceste seturi au practic carticica si iti arata pas cu pas.
Azi si maine sunt si la noi temperaturi peste 30.. apoi scad iar cam pe la 27... se pare. vom vedea. Nici nu stiu de cand nu am mai iesit.. din 2021 primavara :)))).
S-a stropit iar .... sper sa ne scuteaza o vreme (daca nu le vine ideea sa bage o tura din aia ce se intidne cam pe o saptamana pe sectoare... hahahahaha - rad eu dar...).

Da.. dragul mic.. se tot scarpina de vreo 2 zile si mai si... si noi ne-am captusit cu niste tantari suparati pe viata :))) tot dupa stropiri. Am senzatia ca le da cu boost :))). Glumesc...

Pupici cu drag!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur ca iti place.
Da, poti construi cam ce vrei tu cu lego. Eu mi-am luat niste seturi cu destinatie fixa din doua motive: unul petru ca au carte cu instructiuni si practic de poti relaxa urmarind ce trebuie sa faci si doi pentru ca imi placea rezultatul.
La fiecare set sunt cateva piese in plus.. daca le aduni poti face ce vrei tu. sau poti lua seturi cu piese de constructie din care s afaci orice vrei tu.

Are vreo 3. :D O toyota galbena si doua aston martin :)))). Mai vrea (sau eu mai vreu si arunc manusa la ea in curte :)).

Iti multumesc mult. pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da si da :D. Nu prea cred ca e realizabil :))) Partea cu masinile montate - dar am machete micute.. si asa sa zicem ca as fi multumite o parte din ele :))). Mereu mi-au placut masinutele (de fapt cand eram mica cu masinute negociam mai mult - cand intram la librarie :))). Era oricum si mai mare probabilitatea sa primesc una. :))))

Doamne Ajuta. Asa sa fie. Si pentru noi... chiar e nevoie.
Iti multumim mult. Imbratisari cu drag si pupici :*

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Superbă! Îmi place și modelul, dar și culoarea. Mi-e dor de lego. N-am mai făcut cam de mult.
O săptămână liniștită îți doresc! 😇

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof atunci e musai sa iti faci timp :D. Eu sper sa imi mai iau macar o masinuta anul acesta ! M-as bucura :D Hehe
Iti multumesc mult si eu iti doresc la fel:)

Trimiteți un comentariu