miercuri, 20 septembrie 2023

Miercurea fara cuvinte ”Meeeee”





Episodul 310 de la Miercurea fara cuvinte care, dupa o plimbare prin blogosfera pe la prieteni dragi, s-a intors acasa, inapoi, la  Carmen.

🍂🍂🍂

Tema: Oita Meee fara stres - pop-it pop-it am ales.
📷 poza zilei alaturi de Rukkusu si Meeeee


🌂🌂🌂

-📷 mai multe episoade 📷-  


10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Meeee - înapoi ☺☺☺ Happy WW, Rux draga!
Simpatica oita ta! Cunosc acest gen de "jucarie". Exista în mai toate magazinele, sub diverse forme - oita nu am vazut pâna acum. Am întrebat curoasa, la ce este buna o asemenea "placuta" si mi s-a spus ca prin faptul ca poti apasa infinit de mult "bobitele", se obtine o linistire fizica si posibilitatea de a creste concentratia este mare.
Iti doresc distractie faina cu oita ♥ Pupici si îmbratisari ♥

Suzana spunea... [Raspunde]

Incredibil ce de-a modele au aparut si cum au prins jucariile astea!
Pupici, draga Rux! Happy WW si muuuulte ganduri bune!
❤️😘

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Interesantă oiță! Happy WW! Pupici

Diana spunea... [Raspunde]

Meeee! 😊 Dragalasa jucarie! Sa fie de folos! ❤
Numai de bine! Pupici! 💗

MNiko spunea... [Raspunde]

Vai, ce m-ai păcălit de data asta. Venisem pregătită pentru alt episod cu păpuși care mai de care mai frumoase. Și m-ai întâmpinat cu o oiță super super drăgălașă.
Happy WW!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN in sfarsit ajung si la MFC :)) - am acumulat ceva restante. Nu? Dar macar am reusit sa fac articolele la timp...
Happy azi :D

Sa stii ca asa este.. apasand te destresezi si linistesti - chiar functioneaza (daca ai apasat vreodata pe folie cu bule cred ca stii senzatia... doar ca aici nu se termina folia.. :)

Oita ar fi cam nivelul 2 la ce am luat eu (Am 4 brelocul, capsuna mai mica, oita si capsuna mai mare). Are 38 de bule din astea si nu este foarte grea.

Ralu are pentru baieti placuta mare si ea a venit cu ideea. am zis ca daca tot iau sa fie si simpatice... ma bucur ca am gasit oita si capsunicile si brelocul si ca sunt ok.

La mine conteaza si vizualul :)). Pupici cu mult drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana da sunt multe - a vazut si fluturasi si alte forme dar sunt cumva intr-un degrade... sau curcubeu. Mi-a placut un degrade pal... vazusem ceva asa.... in rest celelalte nu prea imi plac vizual... :))
Iti multumim mult. Happy azi :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă si foarte utila - pe mine m-a ajutat mult zilele astea. M-a relaxat pur si simplu. Si incepe sa ii placa si lui Buni

pupici si happy azi!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana meeee :D
Happy azi.
Sa stii ca e de folos... m-as juca non stop cu ea, mai ales cand sunt obosita ma ajuta.
si lui Buni a inceput sa ii placa.. desi tot eu le folosesc cel mai mult :))
pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko data trecuta a fost ultimul :))). Au fost doua serii de fotografii facute in anii pandemiei... si am zis sa le vedem impreuna (le postasem eu pe instagram in ideea de a le folosi si pe blog la un moment dat).
Ma bucur ca iti place oita. Ea e cam nivelul 2 daca e sa le compar. Mai dura putin decat prima capsuna.. mai soft decat ultima capsuna :)))).
Pupici si happy azi!!

Trimiteți un comentariu