luni, 18 septembrie 2023

Capsuna minunata.

 


Daca mi-ar fi zis cineva acum ceva timp ca voi cumpara asa ceva, cred ca ar fi vazut o spranceana ridicata.... dar serios ca a fost o investitie super buna. Si cea mai placut surpriza a fost capsuna. Nu stiu daca stiti, mie imi plac mult capsunile, dar de la o capsuna mi se trage povestea cu intoleranta la fructe... de la una tratata modficata, cine stie ce o fi avut. Tot sper sa se rezolve pana la urma problema... ideea e ca am ceva strangeri de inima cand vine vorba de capsune. Si am avut emotii sa nu fie... stiti voi, parfumata. 
Surpriza:  nu miroase a nimic. Fata de celelalte doua jucarii,  care totusi au ceva miros vag, ea e .. perfecta. Si daca nu am pop-uit-o la greu in ultimele zile, cu folos. Pe cuvant ca iti ia setrsul cu pop-ul. Pe partea de fata, cum ar veni, pocane mai incet, pe spate, mai tare. In fine, va scutesc de variatiile simetrice pe care le execut cu maiestrie (cred ca v-ati pruns: o folosesc eu mai mult decat Buni, sau Mami, care inca nu a prins gustul...).
Am luat-o de aici.
Dintre toate este preferata mea. Chiar m-a ajutat enorm zilele acestea sa ma linistesc, sau sa ma energizez cand eram foarte obosita. Ne-am imprietenit asa. la prima pocaneala :)).




Ja ne!

ps: am mai comandat doua, in caz ca va prinde si Mami drag, dar si pentru cand Buni va putea folosi mana stanga ceva mai bine - ma gandesc eu ca dupa trei saptamani de imobilizare, poate ar putea incepe sa sprijine in ea macar,,, ca ar fi cam jumatate de timp.. ma refer sa tina cu degetele.. ceva usor, asa... vom vedea) - cand ajung si sper sa fie totul ok, o sa va povestesc. 

10 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Foarte drăgălașă căpșunica ta pop-it. Eu am casa plină de tot felul de forme mai mari sau mai mici. Avem una și din calendarul Advent de anul trecut, calendar cu jucării antistres.
Știi că e și un joc cu aceste pop-it-uri și mă gândesc că l-ai putea incerca cu Buni.
Regulile sunt cam așa: jucătorii apasă câte bule doresc cu condiția să fie toate pe același rând și una lângă alta (la rănd - fără pauze). Scopul este să nu apeși tu ultima bulă.
Bine-nțeles se pot face multe variații pe tema asta, poți impica și un zar si să apeși bule cât îți arată zarul etc...
Noi ne-am jucat mult doar cu prima variantă, era mai ușor să luăm după noi doar jucaria fără alte accesorii.
Multă sănatate lui Buni. Sper să fie recuperarea așa cum vă doriți.

camdandusler spunea... [Raspunde]

so cute, thanks for your sharing

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Noroc cu tine că aflu lucruri noi, am văzut asemenea jucării dar nu am știut la ce folosesc. Mă gândesc că o variantă de unică folosință ar fi folia cu bule.

Diana spunea... [Raspunde]

Imi place capsuna ta cu basicute! Pop-a-it cu bucurie! 😃 Sa ai nevoie de astfel de jucarii doar sa te distrezi, nu pentru a "descarca" stres.
Pentru Buni a ta doresc sa reuseasca repede-repede sa apese basicutele. ❤

In tinerete mi s-a facut, o data, asa de rau de la capsuni de-am crezut ca o cotesc! (bine, mancasem foarte, foarte multe dintr-o data, ca o disperata, ca erau dulci si zemoase) 😊 Medicul a zis (cu alte cuvinte - mult mai multe) sa nu ma mai ating de aceste fructe. Sigur ca da... In anul imediat urmator am inghitit in sec, n-am gustat, dar nici nu simteam nevoia, dar in al doilea an... iar am dat iama, si n-am mai avut nic'!
Multa sanatate!
Pupici! 💗

Suzana spunea... [Raspunde]

Ma intreb daca pot fi folosite si ca suport pentru acuarele.
Eu la asta ma gandisem. Oare i-ar folosi o mica mingiuta, pe care sa o tot miste in palma, daca o putea? E si presopunctura si mareste mobilitatea degetelor. O parere.
Pupici, draga Rux. Sanatate multa la voi!
Doamne ajuta!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :D ea e nivelul 1 comparativ cu celelalte. Foarte soft si placuta. Oita e nivelul 2 si urmeaza cealalta capsuna....
Ce fain - inseamna ca aveti o multime de variante de a va destreza. Eu aveam mingiute si alte chestii din astea antistres e pe la parinti :)).
Habar nu aveam ca e si joc - ce tare. Eu deobicei merg pe simetrii si imi pace sa mai tin si ritmul unor cantece...
Iti multumim tare mult. Doamne Ajuta. Si noi spera si ne dorim la fel!!
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdandusler thank you. I am glad you like it :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso aia am si vrut sa folosesc initial. Am o folie la Buni in camera, recuperata de la nu mai stiu ce aparat :))). Cred ca de la laptop.. dar nu sunt sigura. Poate de la cooler.

Si eu tot asa am aflat - de la Ralu. Dar sa stii ca sunt chiar faine.
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana iti multumesc pentru urare. Asa ar fi ideal (la fel si pentru puzzle-uri.. hahaha )

Am avut si eu un episod asemanantor. Mancam capsune mari si bune in 90 cand a fost cutremurul.. Mi s-a aplecat de nu m-am mai atins de ele un timp. Dupa care evident ca iar am mancat in voie.

Am sperat ca dupa intamplarea din 2006 sa fie tot asa.. dar nu doar ca nu a fost.. s-a extins si l alte fructe.. Ceea ce e foarte neplacut. Totusi inca sper sa vina vremuri mai bune :D
Hehehe

pupici!!
multumesc mmult :D sa avem toti sanatate :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana unele da, altele nu prea... depinde cat de mari sunt bulele.. cred ca se poate face si gheata in ele.. macar asa de distractie sau pentru proiecte (in fond exista si forme de silicon pentru bucatarie.. :)))

Initial mingiuta i-am dat (am una antistres portoclaie de la parinti) dar nu i-a placut :))).
Probbail ca ii va acorda si eu atentie pana la urma...

Iti multumim pentru gand :D - m-am bucurat ca am regasit si la tine si la Pompilia idei pe care si eu le bagasem la inaintare ca prima varianta - :*!!!
Pupici cu drag! Multumesc si Doamne Ajuta!!

Trimiteți un comentariu