vineri, 22 septembrie 2023

Puzzle: Galop sub soare (500)



Am descoperit ca, daca imi incarc becurile solare si le agat sub patul in care se odihneste Buni, pot face diverse lucruri in tura de noapte, ca sa nu adorm in picioare... Ceea ce ajuta! Asa pot rezista mai mult si se poate odihni Mami. Asa ca, am facut deja vreo 2 puzzle-uri de 500 (faza e ca am senzatia ca mai am doar doua 😅) si am in vedere sa incep si unul de 1000.... sa vedem insa, ca la acela e problema cu dimensiunea. Va trebui sa fiu atenta ce aleg.


Ma prezint asadar in Clubul de puzzle gazduit de MNiko (Mihaela) cu o minunatie de puzzle: Galop sub soare, una bucata calut, in decor tomnatec. Marca este Trefl, dimensiuni 48x34 si bucurie mare la finalizare. Mai am un calut de 1000 de piese, de la Clementoni - dar acela mai la iarna. In colectia mea de puzzle-uri cu cai, mai am unul de la Trefl tot de 500 de piese cu mai multi caluti albi, alergand in apa: Rukkusu si caii albi in galop (Puzzle) si unul tot de 500 de la Clementoni: Puzzle: Fresian BLack Horse (500). Am incercat sa am si auriu, am albi, unul negru si mai este cel maro. Poate imi voi lua si unii patati... candva.







Am reusit sa il si „inramez”, desigur. Din fericire aveam o rama mare (pentru cele de 1000 de piese) pusa la „aerisit”, ca sa pot recupera geamul (si foliile protectoare de pe plexiglas, pe care le folosesc la puzzle-urile de 500) asa ca am avut cum sa ma bucur de aceasta activitate, care pe mine ma ajuta foarte mult.



Si, doua citate frumoase, inspirate de ... caluti:

„Calul este prietenul omului.” – autor necunoscut

 

„Dacă oamenii ar fi la fel de loiali și credincioși precum caii, lumea ar fi un loc mult mai bun.” – autor necunoscut

📚📚

Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite” 

Ja ne!!

Va multumesc 🙏

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce ti-e si cu autorii astia necunoscuti si cu gandurile lor deosebite! Deosebit foarte puzzle-ul. Sper ca Niko sa continue clubul si la anul, ca nu stiu daca va ajunge si un an pentru ce mai asteapta...
Multumesc, draga Rux! Un final de saptamana linistit.
Numai ganduri bune! Doamne ajuta! ❤️😘

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Caii îmi plac... doar de la distanță. De aproape nu rezonăm, nu reușesc să mă împrietenesc cu ei. Dar ai acolo (încă) un puzzle foarte frumos, cu o imagine superbă.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana multumim mult - profit de un mic moment de respiro sa incerc sa recuperez pe aici... cat rezist.. tare mi-e somn.

Da... pai eu cred ca va continua clubul. Ca sa avem unde sa ne bucuram de ele :D

Mi-au placut mult gandurile acelea si am zis sa le notez :D

Pup cu drag!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso sa stii ca am avut norocul sa ma placa un cal naravas.. :))) am aflat care ii era statutul dupa ce deja il mangaiasem cu prudenta e drept sa nu se sperie. Si stapanul era uimit de cum se comporta... :).
Era alb si tare frumos.
Si ... desi ziceam ca nu mai fac.. mi-am mai luat un puzzle cu cai, de data aceasta desenati. :))))


Pupici cu drag :*

ps: ma bucur ca iti place imaginea... chiar este minunata... m-as teleporta intr-un aseamanea loc..

Diana spunea... [Raspunde]

E superb calul, e frumos peisajul! 😍
N-am mai cumparat puzzle si nici n-am mai primit... Am unul neinceput ("dublura" a unuia care e deja montat) si l-as monta, dar nu stiu cand... 😊
Multa sanatate!
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana asa-i?
Am zis ca nu mai iau cai si am recidivat. De data asta am luat ceva desenat... mi s-a parut atat de luminos si plin de pace.As vrea sa il tin totusi pentru la iarna..... chiar daca e de 500. Nu se alta dar e de iarna. Mai vreu unul cu veverite :)))))))
Sa fim sanatosi:*!!
Pup cu drag!!

Trimiteți un comentariu