duminică, 17 septembrie 2023

”Te iubesc” ca pe o .. para?! 😅


Cea de-a doua achizitie a fost un avocado, doar ca eu am ales varianta galbui - para, cu roz, pentru ca aveam deja un viermicel verde, dar mai ales pentru mesajul de pe manerul de care poate fi tinuta: I Love You.

In plus lui Buni ii plac perele... da, detalii. E un breloc jucaria asta, are si sistem de prindere (pe care l-am scos - il tine Rukkusu in mana si e roz de plastic. Are 7 bulinute pop-up (cate zile are saptamana) - ceva usurel, ce poate fi folosit cu o singura mana. Placut, dar are un miros discret, tot ca si viermicel... fac precizarea aceasta, pentru ca, teoretic, nu ar trebui sa miroasa a nimic. Nu ma deranjeaza insa, decat daca stau cu nasul in el, ceea ce nu e cazul. L-am luat de aici.




E ok atunci cand nu vrei sa faca pop foarte tare - adica este silentios. Maine va arat si piesa de rezistenta.... care m-a impresionat placut :D.

Ja ne!

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Nici acum nu inteleg sensul acestor jucarii, tocmai pentru ca am si eu una, doar ca am luat-o sa vad daca pot face cu ea niste urme pe culori! Mi s-a parut ciudat ca o jucarie pentru copii sa se numeasca 'antistres'...
Ganduri bune catre voi, draga Rux! Pupici! ❤️😘

Diana spunea... [Raspunde]

E frumos brelocul! O para zambareata cu basicute roz. Pop-up stiu cum e! 😃 Am jucat cu o pustoaica de-am crezut ca-mi pierd degetele - ea nu se mai satura de apasat basicute. Era un rotund cu multe basicute colorate, din cauciuc - eu aveam unul, ea altul, si faceam "concurs" cine le apasa prima, pe toate. E clar ca ea a castigat de fiecare data. 😊 (daca tot mi-am amintit, sa stii si tu) 😊
Multa, multa sanatate! Pupici! 💗

MNiko spunea... [Raspunde]

Hai că eu am lipsit ceva timp din blogosferă, de ca la început de an scolar și acum că am prins ceva timp ...oarecum liber (mă așteaptă un aspirator și o cărpă de praf, dar le mai amân vreo jumătate de ora), așa, să revin, am luat postările tale la r
ând, dar în sens invers. Am văzut mai întâi piesa de rezistență. Brelocul mi se pare chiar adorabil. I-ar plăcea enorm și domnișoarei mele mici, dar tocmai a primit un breloc cosmonaut și un carnețel cu pop-it. Ii ajunge momentan, dar o trecem ca idee pe lista de Crăciun.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana adevarul este ca, daca nu se intampla ce s-a intamplat, nu as fi cumparat asa ceva. Ideea a fost a lui Ralu (care are luate la baieti) - eu mersesem pe folie cu bule :)))).
Sa stii insa ca, atunci cel putin la acestea pe care le-am luat (si care au si forme simpatice, te teconectezi tot apasand pe „bulele” astea... mie imi place sa le pocan simetric. Uneori tin rtimul la un cantec ceva... ma ajuta foarte mult.

O ajuta si pe Buni care le descopera in sfarsit, pentru dexteritate si functii motrice.

Ce idee interesanta ai avut - cu urmele.. cred ca ar mai merge si pe post de mulaj --- sa desenezide exemplu pe nisip..

Pupici cu drag si multumiri !!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da da :)) chiar asa. Bara basicata :)). Ce combinatie.

Ce tare!!! M-as juca si eu asa.. momentan sunt fericita cand pot sa iau unul dintre ele in mana si sa ma deconectez un pic.
Asta mica e nivel 0 si are 7 „basicute” cum zici tu :D.
Pup cu drag si multumesc .)

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko brelocul l-as pune la nivel o. Plusuri e ca face zbomot spre deloc - ceea ce il face ideal si la ore la scoala cand vrei sa te destresezi - si spun asta din punct de vedere al fostului elev, ca sa fiu in ton cu inceputul scolii :).
Zic ca merita!
Si eu am lipsit de la comentat ... incerc sa recuperez...
Pupici :*

Trimiteți un comentariu