marți, 5 septembrie 2023

Rukkusu, cocorul si speranta.


Azi am facut un cocor. Astept sa vad ce va fi la CT cerebral in seara asta. Abia astept sa vina acasa sa fie in camera ei, langa noi si sa avem grija de ea. Draga si buna mea. 

Va multumesc din inima pentru fiecare gand bun si rugaciune, sa vi se intoarca inmiit bunatatea. Cred ca energia asta pozitiva o intareste si o ajuta in aceasta incercare grea. 

PS: cred ca e bine daca as reusi sa scriu in continuare. Voi incerca atunci cand am poze si ferestre de timp (ca acum) sa fac ciorne din timp si sa adaug doar poza zilei cand va fi - dar in general voi scrie mai scurt.

Ja ne

 

 

 

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Draga mea Rux, tin pumnii sa fie totul bine. Multu noroc si cat mai grabnica reintoarcere acasa. Vreau sa fie iarasi armonie, liniste si bucurie în casa voastra ♥ Doresc din tot sufletul ❤️💕❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN multumesc tare mult, nu ai idee cat bine si cata putere ne aduc aceste ganduri bune.Cand vine Buni acasa (maine dar nu stiu inca ce si cum) ii voi spune si se va bucura cu siguranta!! Ea e o buna si o curajoasa.
pupici cu mult drag!

Diana spunea... [Raspunde]

Sa fie rezultatul cel mai bun, si Buni cu voi acasa sa fie! Si de la noi ganduri bune! 💗 Imbratisari! 💕

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Rux, te imbratisez cu drag si, Doamne ajuta ca bunica sa ajunga cat mai repede acasa, unde va fi ingrijita si inconjurata de multa, multa dragoste.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana e cu noi. Sper ca a fost cel mai bun si ca este.. si ca va fi ! 🙏 Iti multumi tare mult!! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra Doamne Ajuta!
Multumesc tare mult! E acasa... si incercam sa ii facem recuperarea cat mai usoara. Sa o ajutam - ea are de dus greul... draga.
Imbratisari!

Trimiteți un comentariu