luni, 11 septembrie 2023

Azi este Luni?

 


Am avut toata ziua senzatia ca este duminica. Voiam sa va arat micita pernuta lucrata din kit, dar este la Buni. 

Astazi mi s a parut totul cumva extenuant si fara vlaga. Ia sa vedem ghiciti ce se intampla la noapte? Ei? Da.. cine s-a gandit la harnicutii care dau cu tunurile... primeste felicitari. 

Am zis sa scriu cat fac o branza ( mare, mica... atat cat o iesi). Nu stiu inca ce poza voi reusi sa fac... Rukkusu e in sufragerie. Vom vedea.. o adaug mai tarziu, cand voi publica si aceste ganduri.

Inca o data, va multumesc 🤗🙏.

 Ja ne!

 

 

 

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Azi e luni si... a fost o zi luuunga!
Cel mai rau e cand e soare si placut afara si tu trebuie sa lucrezi intr un birou intunecat si racoros... Mi as fi dorit sa mai fie o sambata si o duminica... 🤗 Cred ca am nevoie de concediu.
Te pup. Numai bine! Noapte buna 🍀💞

Diana spunea... [Raspunde]

Azi e marti deci ieri a fost luni - cel putin asa se zvoneste. 😊
Iar tunuri? E asa o mare zona verde pe acolo?! Sau vreun lac, ceva, de se inmultesc ”goangele” daunatoare asa de repede ca va pufaie saptamanal? Groaznic! Poate ca nu pun si ”substanta activa”, ci doar vor sa ”le iasa un ban in plus”.
Sanatate si putere va doresc, Rux! (era sa scriu Rukkusu) 😊
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma crezi ca nu mai stiu cum a fost luni ? :))))))
Te inteleg perfect... sunt zile de toamna asa frumoase, incat as sta numai la soare.. e cald, dar nu prea cald.. perfect.
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :))))
Iar au dat cu tunul.. tunurile de fapt da.. pai daca le-au luat. Nu iti zic ce lighioane au aparut dupa ultimele doua tratamente. :O. Am avut niste piscaturi de la ele... Se inmultesc ca le prieste... ma intreb cat o mai tin cu pufaitul ca mi s-a luat. o sapt da, una ba.. cam asa...
Multumim mult de tot... :*

Trimiteți un comentariu