sâmbătă, 23 septembrie 2023

Lego: Vantage GT3


Joi v-am povestit despre Valkyrie AMR Pro . Azi este randul celei de-a doua masinute din set. Ca sa fiu sincera, aceasta este si preferata mea (nu ca cealalta nu ar fi interesanta!). Si i se misca spoilerul (adica partea aceea din spate) - ceea ce e foarte.. cool, ca sa zic asa.

Desigur ca din piesele Lego se poate crea orice va doriti si imaginati - asta apropo de un comentariu pe care l-am vazut, dar nu am apucat sa il public si sa raspund. Mi-ar placea sa am o cutie cu piese doar pentru asa ceva - si ca idee, se pot aduna de la seturile acestea dedicate piesele puse in plus (la fiecare set sunt cateva dubluri... ca idee) si se poate face ceva  din ele. Chiar am facut ceva la un moment dat din piesele ramase de la un set cumparat pentru baieti. Am pozele si o sa vi le arat candva toamna aceasta.

Azi noapte am avut asa o „cadere” ca sa o citez pe Mami - de la oboseala... Si acum sunt pe modulul safe mode (chiar ma amuzam ca eram fericita ca scapasem fara migrene si astfel de manifestari -nah ca mi-am luat-o din plin). Culmea e ca a venit fix dupa stropirea aceea de miercuri spre joi (nu am putut sa ma odihnesc bine in cele doua nopti cea cu stropirea si urmatoarea si pac.. m-a taxat. Si Kouki a fost cam agitat si mi s-a tot scarpinat. Aseara cand am „picat” nu s-a clintit de langa mine .. ma trezeam ca ma durea gatul de la pozitie.. atarna capul greu pe o parte :))))). Da, pai am uitat sa precizez ca am dormit in sezut, ca sa ma exprim elegant. Acum rad... dar azi noapte... In fine.. Si as fi dormit si acum daca nu ma trezea in „triluri de privighetoare” chinuite vecina... Ok si foamea a avut ceva de zis. Dar daca imi dati o perna........ zzzzzzzz😴😪🛌🏻 Ok... se poate si fara perna.

Iata si pozele de cand am montat masinuta:







Si Rukkusu este „mega incantata” de masinuta noastra. O tot suceste si rasuceste pe toate partile.  Cred ca mi-ar placea si una din seria tehnic (v-am zis ca au preturi astronomice, undeva la +200, asta in cel maifericit caz... ca sunt si peste 600). Asa ca sansa mea e sa castig una candva :))) pe la vreo tombolo Lego...




Poate imi voi ma lua totusi un set de doua din seria asta... cele de la McLaren... cand vor fi reduceri. Pana una alta, ca sa sarbatoresc ca m-am trezit azi :D - un motiv foarte intemeiat, de altfel, mi-am cumparat niste puzzle-uri :)))). Doua de 500, pentru vremuri de veghe si doua pe care le tot urmaream eu de ceva timp: unul de 1500 cu castelul faimos al carui nume incepe cu N si pe care sunt prea obosita acum sa il scriu corect :))) nu ca nu oi fi avand si alte greseli scapate (vizibilitate redusa, ca in desenele animate cu Tom si Jerry, cand ii pica obloanele peste ochi lui Tom) si unul de 1000 de piese de la Deico, pe care  l-au readus in stoc si am zis ca nu vreau sa il mai ratez. Bonus, mi-am mai luat si un carnetel tip jurnal cu pix si doua stilouri. M-am rasfatat maxim. Da, stiu.

Ja ne!!

(ps va multumesc mult pentru tot - daca nu adorm cumva intre timp, incerc sa ma ocup azi de mesaje si alte cele)



4 comments :

camdandusler spunea... [Raspunde]

Cool car, thanks for your sharing...

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdanduslerI am glad you liked it. Hugs!

Diana spunea... [Raspunde]

Cred ca (si) pe aceasta o prefer. 😃
Cum ziceam: fiecare papusa cu masina ei; si la cate jocuri puzzle ai cumparat mai e un pic si fiecare papusa va avea "decorul" ei. Esti harnicuta, nu gluma! Spor la bine iti doresc! Va doresc! Sanatate si sansa de-a scapa de surprizele duhnitoare.
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana aproape ca s-au epuizat puzzl-urile :)). Dar sunt multe fata de acumcativa ani cand nu aveam deloc :)). Aproape am recuperat pentru toti anii cat m-am tinut departe. Dar stii cum e? Terapeutic.. in loc de dulciuri si alte chestiute eu mai un puzzle, mai o masinuta.. :)))

Iti multumesc mult. Sa fie! Doamne Ajuta. Acum mai avem un mic hop cu K - a fost azi sa ii ia analize, dragul mic.
pupici!!

Trimiteți un comentariu