duminică, 24 septembrie 2023

Puzzle: Panda Noriel (500)


Joi spre vineri m-a apucat inspiratia sa montez un puzzle pe care initial il luasem sa i-l fac cadou Micaelei, pentru ca este cu panda. Dar apoi m-am  razgandit, pentru ca tin mult la ea. :)). Si bine am facut. Cred ca m-ar fi pomenit daca s-ar fi apucat de el. Dar tot caut eu ceva de gen.... in tema. 

Pana una alta, am cam epuizat stocul de 500 de piese... mai am doua (si alte doua pe care mi le-am luat ieri). Pentru noptile de veghe, cand nu sunt foarte obosita, ca vinerea trecuta 😅 cand am reusit cu greu sa pun niste piese in cutii si apoi am...😴, revenind deci, pentru noptile de veghe sunt benefice aceste puzzle-uri, mai mici. Acum, voi intra si incele de 1000, desigur, dar as vrea sa gasesc o solutie pentru cartonul subtire... pentru ca nu toate marcile au piese care se imbina de zici ca sunt lipite si pentru acelea, cu tot geamul plexiglas (nu ca as mai avea foarte multe.. cred ca doar 5 🙄😲- nu inteleg de ce nu se gasesc de cumparat si separat) nu e suficient de sigur.

Dar mai bine, sa va arat cum a decurs „aventura”:



Am avut si o mica surpriza: o piesa rupta (fiind insa decupajul foarte fin, nu este de mirare! Partea buna e nu s-a pierdut bucatica micuta si ca odata montat nu cade:




M-am minunat si eu vazand poza de mai sus de coloritul din dreapta, pentru ca altfel... eu nu vedeam decat verde.. :)))). Verde, negru, alb si ceva griuri, marouri.



Ei..  si acum zic, sa inceapa distractia! Negru cat vezi cu ochii..... Cine mai doreste, cine mai pofteste? fara numar:





Noroc cu Rukkusu care mi-a sarit in ajutor, la propriu, aterizand pe plansa de montat si convingandu-l pe Panda sa se lase finalizat:



Si se pare ca a reusit. Am uitat sa fac poza cu el cand era gata (sau iar nu mi-a salvat-o telefonl - ca nu  este prima data!). Am insa pozele cu el cand l-am „inramat” asa ca... ma grabesc sa il agat in Clubul de puzzle, gazduit de Mihaela (MNiko).




Cu proiectele creative tot in pom sunt - nu am energia suficienta sale definitivez, dar sper sa reusesc, pana la sfarsitul lunii - si ca tot va ziceam de poze nesalvate, un caz este cel al celui de-al doilea proiect (care e in lucru de vreo saptamana... de fapt e in pauza de lucru.. haha). La el facusem poza cu materia prima si ioc. Nu e de gasit pe tel.

Va multumim mult pentru gandurile bune - chiar ne ajuta, sa stiti! Imbratisari si... ja ne!!

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi plac mult acesti ursuleti. Imi creeaza senzatia ca rad tot timpul. Fain puzzle-ul. Si e bine ca impreuna cu Rukkusu ai reusit finalizarea!
Pupici si zile linistite, draga Rux!
Doamne ajuta sa va fie bine! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana si mie la fel imi dau senzatia. Imi mai plac si Koala :D.
E fain puzzle-ul - dar recunosc ca iti da batai de cap la partea cu negru :)). Nu ca nu as fi banuit.
Doamne Ajuta sa fie. Azi am emotii si cu Kouki. Au vorbit ai mei cu o doamna dorctor sa vina sa il vada ca se tot scarpina - e posibil sa fie si pe fond nervos, ca e mai ales de cand cu Buni. dar eu cred ca e si legat de altceva.. de cand cu duhoarea din baie ma simt iar si eu foarte rau. Nu stiu ce au facut pe coloana.. cert e ca e ... oribil. Si iese in sau intra in casa si daca sigilam un pic usa cu scoci de hartie..

Vorba aia.. distractie. Ce sa mai zic. Ma amuz atat de tare... :) Noroc ca am masca sa nu se vada ce mai rad :))
Pup cu drag :*

CARMEN spunea... [Raspunde]

Câta rabdare ai! Eu nu as reusi... nici nu incerc, pentru ca stiu ca nu pot. Am rabdare cu altele ( sa descâlcesc fire, sa lipesc vase sparte...) dar puzzle este pentru mine prea mult! De aceea va admir pe voi, cele din clubul puzzle!
Acest Panda cred ca a fost foarte greu, dar si arata foarte frumos! Felicitari Rux draga 🤗😘
Iti doresc relaxare buna, putere de refacere... Eu weekendul acesta am reusit sa imi revin un pic... nu de tot dar un pic.
Luna care urmeaza e plina, deci imi trebuie forta multa si baterii pline!
Pe 1 si pe 8 voi fi in excursii, pe 22 la concert, pe 5 ridicam masina(si ne luam ramas bun de la avtuala), intre 11 si 13 voi fi in Stuttgart la un seminar si... incepand cu 10 octombrie, reincep sportul - ore duble , La Kossa si Zumba Tonning. Pe 3 octombrie e zi libera de lucru, tot prinde bine o zi de relaxare ✌️😊
Iti urez toate cele bune. Pupici si imbratisari 😘🤗💞🐾

Diana spunea... [Raspunde]

Salutari, Panda! 😊 😍

E dragalas panda, e fain puzzle-ul. 😊
Iti doresc ca noptile de veghe sa fie usoare! Buni sa se refaca bine si cat mai rapid!
Multa sanatate! Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN uneori ma minunez si eu :))). De felul meu, ma incadrez destul de bine in horoscopul umoristic al rabdarii: ”Da-mi Doamne rabdare, dar da-mi-o acum”.
In ultimii ani insa mi-am educat-o vrand nevrand. De nevoie...uneori :))).
Dar sunt convinsa ca ti-ar reusi de minune... POate vei incerca cu cele 3D :D
Sa stii ca la partea cu negru chiar mi-apus ceva probleme...dar l-am dovedit :D

Am citit si m-am bucurat :D. Luna octombrie arata fantastic :D!!!
Iti multumesc mult pentru urari si pentru gandurile bune - ajuta fantastic
Pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Panda saluta inapoi :D hihi.
Iti multumesc tare mult.
Dureaza... in carti, la fracturile de sold fara operatie scrie 9 luni - un an.... :))) E funny, vorba aia, o noua nastere, sau renastere. Sa ne ajute Doamne Doamne si sa se recupereze bine - sa avem putere si noi... Puuup

Trimiteți un comentariu