joi, 14 septembrie 2023

Din gradina cu iubire. (Reflexii in Oglinda 29)


Am primit ieri minunile acestea si m-am gandit sa prind cateva reflexii in ele. Sunt din gradina cu iubire a parintilor prietenilor nostri (via Ralu) pe care ii indragesc tare tare mult. Nu pentru ca mi-au trimis bunatati, pur si simplu pentru ca sunt minunati ei.

Cand faceam poza zilei, pe fuga, s-a intamplat asta:



Pentru ca.. morcovi (apropo sunt foarte foarte micuti, par mari ca sunt fotografiati de aproape). Sunt foarte recunoscatoare pentru tot. Multumesc!

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!

10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Mai presus de bunatatile din gradina iubirii si de reflexii, mie imi place cum priveste Kouki 😍🤩💞 cat este de scump!
Sa te bucuri de toate bunatatile 💞
O seara placuta, draga Rux ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN e un scump si un iubit... care cam sta cu hamulet. E unul dragalas bleu, care e din material ce respira (De fapt asa are si Buni orteza, pentru mana...).
Il tin pentru ca unu la mana se cam scarpina si cred ca pe stres... si doi la mana ca nu cumva sa sara (e obisnuit sa stea la picioare la Buni in pat si ... nah,nu e cazul momentan).
Era asa de interesat de morcovei mai ales. :)

Nu stiu daca reusesc sa ma bucur acum de prune, avand in vedere ca eu oricum sunt intr-un echilibru fragil.. nah. Incerc sa merg pe sigur pana ne mai linistim. Dar sunt fericita.
Pupici!

Suzana spunea... [Raspunde]

Am halucinatii sau are parul mai scurt? Imi plac bunatatile
de acest gen, mai ales condimentate cu multa iubire!
Seara linistita, draga Rux. Pupici! ❤️😘

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ce poze frumoase! Uzzi are un ham la fel doar ca e roz. I-am luat unul negru de pe Shein cu 5 cm mai mic, așa că il va folosi tot pe cel roz...hihi. Zi frumoasă să ai!Pupici

Diana spunea... [Raspunde]

Mai intai si mai intai! Ptiu-ptiu sa nu-i fie de deochi! ❤ Lui Kouki! Cei mai multi prieteni ai lui Miki sunt - mai mult sau mai putin - mititei si pufosi precum Kouki si cand se joaca, Miki are un obicei pe care nu l-am mai vazut la niciun caine: se invarte ca un titirez (rasuceste lesa de-o face snur!) si "da in aia mici" de-i da berbeleac, dar micutii nu se lasa! 😃 Nici Miki nu e mare, dar e puternica si alta rasa: maidanez imperial (cu sange de Chihuahua - asta, doar, stim sigur) 😊

Sa te bucuri de daruri! (am inteles ca mai putin cu prunele) Si Buni sa se bucure de o recuperare cat mai rapida! 💕 Pupici! 💗

MNiko spunea... [Raspunde]

Vai, ce apetisant arata. Mi se face foame văzând asemenea bunătăți. Mă bucur mult pentru tine.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana daca te referi la Kouki .. da, l-am mai tuns :D.
Si mie la fel!!
Am pus gogosarii la congelator.. vai ce am patit... am facut intai prune si apoi gogosari si niste ardei.. si apoi m-am pus sa framant. Doamne daca nu m-au usturat / ars niste degete... :))) Ca am strans si cativa samburei - am zis sa imi plantez si eu. Tot visez ca imi fac o mica gradinuta in balcon :))))).

Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă si primul ham al lui kouki a fost prea mic :)) mami l-a luat .. m-am mirat ca doar il vazuse la adapost... ei au zis ca e miiiic.. da de unde.. e un baietel mare :)))).
Roz e foarte frumos :D. Nu cred ca au ei probleme cu culorile :D Hihihih.
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana mai putin cu toate... :)) acrdeii inca nu i-am pus dar gogosarii sunt la conge (poate mai incolo reusesc si eu sa ii gust in vreo mancarica). Morcovii u fost adjudecati fara drept de replica de catre Kouki. Dragul de el - nu stiu de ce dar in ultimii ani morcovi si fasole uscata se gasesc cu lupa.... ma rog, nu ma refer la cei din magazine care ies din discutie..

Prune reusisem sa mananc anul trecut (mai putin la ultima serie cand nu m-am manifestat prea bine - cum anul acesta a fost foarte mult stres si oboseala si stomacul meu a facut ca toate cele... nu m-am aventurat.

pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko iti multumesc - nu m-am prea bucurat la propriu de ele... dar nu imi pierd speranta...
Pupici !!!

Trimiteți un comentariu