luni, 25 septembrie 2023

Casuta de carton a zanei (PV #50 ) (S34/52)


In sfarsit am reusit sa misc... ceva. Am terminat .... cutia. Sau casuta.. sau cutia casuta. Sunt deja in tura, dar am prins un strop de net pe hol... asa ca, sa profitam, zic!

Cea de-a doua tema propusa luna aceasta de Mihaela (MNiko) pentru transformările creative, a fost cutie de carton. M-am bucurat foarte tare, pentru ca speram sa fie si o astfel de tema, inca de cand am vazut temele generale. Ideea e ca aveam eu o restanta de recuperat, pentru Provocari Verzi - Tema #50 " Casuta de carton a Zanei ". Da, stiu... eram direct interesata :)).


Am avut o poza cu cutia pur si simplu - eu am facut-o, vreau sa zic, ca nu s-a salvat ea in telefon e partea a doua - imi tot face figuri de gen si nu reusesc mereu sa verific... mai ales in ultima perioada, sunt mereu pe fuga. Mai ceva ca inainte. 
Asa ca am o poza cu protagonista noastra deja „infasata” in hartie. Dar va povestesc rapid: o cutie in care au fost baghete pentru foi. Era alba, cu niste insemnari sus si jos, la exterior. Dimensiunea mi se pare ideala pentru o papusa de tipul celor Barbie clasic.

Poze din timpul lucrului nu am. Eram cu Buni si cu Kouki si profitam printre picaturi de momentele in care niciunul nu avea nevoie de mine. Si au fost doar cateva.... :))). Ce am facut.... stati sa incerc sa imi amintesc... Am folosit hartie alba ca sa imbrac cutia. Apoi in principiu banda dublu adeziva la greu, cu care am prins coli imprimate (destinate penru origami) - 4 la numar, cu doua modele pentru a decora interiorul. Am mai folosit fetru si panglica pentru detalii, o bucatica de panza de pus la geam, pe alb, ramasa de cand am.. pus panza la geam, evident :)). La exterior am mai folosit hartie creponata, niste bucatele dintr-o punga de cadou maro, din care am mai croit eu ceva la inceputul anului si... creioane colorate cat cuprinde.

Desenul meu naiv, fara pretentii, vrea sa reprezinte exteriorul casutei de carton a Zanei Verde Fluturas (personaj cunoscut Provocarilor Verzi). De aceea deasupra usii este un fel de .... placuta pe care apare un fluturas verde, dar si o steluta... pentru ca .. sa nu o uitam pe prietena zanei, Steluta).Pe laterale am agatat floricele si pe spate avem si un copacel. Acesta este proiectul meu:









Ma bucur ca am reusit :D. As mai fi facut eu multe, dar bine ca s-a putut si atat. Acum ma grabesc sa public articolul si hmmm cred ca merg sa inchid geamul pe balcon - vad pe bara de la laptop ca se anunta ceva vanturi puternice. Ce o fi insemnand si asta...

Va multumesc mult pentru tot! Ja ne!!

10 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

E frumusica tare casuta pentru papusi! ❤ Desenul tau "naiv" imi place! Nu mi-ar fi venit ideea sa fac o cutie-casuta pentru papusi! (sigur, asta nu-i de mirare in cazul meu, dar zic) 😊
Felicitari! Cat mai multe ore de liniste/odihna iti doresc! Mult, mult bine!
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur mult ca iti place. :)
Mie imi plac genul de cutii / casute pentru papusi - as fi facut mai multe dar timpul e cum e si ma „cacai” pana fac ceva de ma exasperez. De aceea in ultima vreme mai mult am facut lucruri de interpretare sau executare.. ca altel...
Iti multumesc mult. Sa fie.. in seara asta am profitat ca bate netul pana la usa in hol..si a fost cate de cat liniste...nu foarte agitat.. desi si Buni si Kouki m-am tot ridicat de la locul meu... parca sunt pe senzori. Dragii...

pupici :*

CARMEN spunea... [Raspunde]

Casuta ti-a reusit foarte bine, cu siguranta Zâna Verde Fluturas este foarte multumita!
E Miez de Noapte trecut - maine trebuie sa merg la serviciu... dar hm, inca nu mi-e somn! La noi azi dimineata a fost racoare, mi-am luat o jacheta peste tricou. La ora 17:30 cand m-am intors acasa, era o caldura, ca am transpirat! In cursul zilei nu am iesit afara, însa seara zau, a fost ca o seara de vara! Bineinteles ca imediat ce dispare soarele, e racoare. Mie laptopul imi zice ca acum sunt 11 grade afara... cine stie ce statie meteo?! Ma rog, asa o fi!
Leo doarme langa mine cu vurta in sus si labutele ca un iepuras ♥☺♥ Te pup. Noapte buna si tie si lui Kouki 💖 🐾 ❤️😘

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

E draguta casuta ta din cutie de carton și este potrivita chiar si pt Rukkusu. Felicitari! Pupici

Suzana spunea... [Raspunde]

Este un deliciu, iar imaginile de pe ea, chiar si doar in creioane colorate, sunt tare frumusele. Rukkusu pare a fi multumita, asa ca e de bine ceea ce ai facut!
Pupici, draga Rux! Doar bine la voi! ❤️😘

fiordaliso spunea... [Raspunde]

O căsuță foarte drăgălașă i-ai făcut zânei! Greu cu timpul, dar acesta nici "abateri" te pot ține pe linia de plutire.

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN cred ca va fi atunci cand va ajunge sa o .. populeze. :D Deocamdata e prin alta cutie... :))
Si la noi e inca tot asa - mult mai frig noaptea.. caldut ziua. Tot incerc sa scot covorul din sufragerie (sa i-l plasez lui Tati, sa il spele.. hahahahahah). Sper sa reusesc... si ma mai gandesc ce vom face si cu centrala anul asta... Pe de o parte nu as mai porni-o deloc (ca oricum platim o gramada de bani pe tevile de la termoficare ce trec prin apartament)... pe de alta macar 2-3 ture sa dea seara inainte de culcare, ar fi totusi de dorit... ca pot incalzi cand deschid cuptorul (si il deschid zilnic, deh, asta e cand depinzi de ceea ce faci de mancare :). dar alta e cand face caldura tur - adica prin toata csa.. inclusiv in balcon.
Vai cat de dulce e Leo :)). Mi-l si imaginez. Sunt topita dupa acea pozitie de somn. Si Dodo dormea asa de imi venea sa il mananc. si Kouki mai doarme asa.. abia astept sa ii treaca si lui problemele (cred ca e si pe stres cu toata nebunia din ultima luna, dar si de la sursele de otravire a aerului din bloc... :( )
Pupici cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă iti multumesc- ma bucur ca iti place. Planul meu era sa fac casute de gen pentru papusile premii.. poate la tura de la anul, noi sa fim sanatosi. Momentan nu am putut misca nimic pe frontul acela/. Una e sa lucrez pentru mine si alta e cand lucrez pentru un premiu, sau ma ocup de pachete.. atunci am mevoie de continuitate, de timp si spatiu (sindin pacate nu dispun... inca nu am reusit sa pun la punct sufrageria... ce tot zic.. suntem pe sistem supravietuire ... dar e bine, e muuuuuult mai bine decat in primele zile. SlavaDomnului...)
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ce ma bucur ca iti place!!! :*
Iti multumesc - faza la mine este ca trebuie sa ma pot detasa complet si implica in ce fac.. altfel lucrurile se leaga greoi...nu stiu cum sa explic... si dureaza o gramada de timp. Uneori mi-e si ciuda - ca vorba aceea, ar trebui sa fie gatarapid :)).
Rukkusu e mereu multumita - de-aia imi place de ea. M-a ierta chiar si pentru ca nu i-am mai marit garderoba - a zis ca ma revansez eu.. candva :)))).
Iti multumim mult pentru gandurile bune! Bine sa ne fie la toti :*
Imbratisari cu drag!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso fara micile abateri.. nu cred ca ne-am gasi puterea si motivatia necesare.
Ma bucur ca iti place - aveam si ceva idei de mobilare... dar timpul... Poate totusi reusesc ceva la fii creativ... inca nu sunt foarte sigura ce voi face (cu atat mai putin sigura ce voi reusi sa fac... hahaa).

imbratisari cu drag :*

Trimiteți un comentariu