sâmbătă, 16 septembrie 2023

Viermicel cel dragutel



Ralu a venit cu ideea sa ii iau lui Buni o jucarie tip pop-it. Dupa ce m-a asigurat ca nu miroase, am cautat ceva la noi si am gasit pe emag niste chestiute simpatice. Am luat doua pop-it si ... pe domnul Viermicel.

 ps. nu merge deloc netul bine pe telefon, asa ca voi adauga poze cand ajung la laptop.





Acttualizare: am reusit sa adaug cateva poze. Jucaria aceasta este foarte simpatica si te ajuta ca sa iti „fortifici” mainile, indiferent de varsta. Cand se strange ies / se deschid ochisorii. Simpatica. Miroase foarte putin, discret, daca bagi nasul in ea, a cauciuc, deci e ok. Este pentru bebelusi... ca idee, dar e folositoare in caz de imobilizare si nu numai. Eu am luat-o de aici.


6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Aflu noutati! 😊 Jucarii tip pop-it! Astea... topaie sau ce fac? 😃 Nu de alta, da-mi place Viermicel.... si vrea sa stiu ce face, nu doar ca-mi place - sau tocmai ca-mi place vreau sa stiu ce face. M-am "viermicit" la cap. 😂
Pupici! 💗

Diana spunea... [Raspunde]

A-haaa! Ma gandeam io ca tre sa fie ceva cu apasat acest "pop-it". 😃 Cand il strangi de gat ii ies ochii ca la melc. Super-hazliu cum se holba viermicelul! 😊 Sa fie cu folos!
Numai de bine! Pupici! 💗

MNiko spunea... [Raspunde]

O alta jucărie antistres preferată de fetele mele. Sunt multe astfel de variante, care prin strângere scoate ceva surpriză. În Jumbo am văzut unele ca niște buturugi din care ieșeau animăluțe mici ( veveriță, arici). Mă bucur ca ți-ai găsit jucării care nu miros, sau au un miros doar vag. Ce am văzut eu mi s-a părut că sunt cam mirositoare.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :D. Aveau si un panda pe acelasi principiu. Inca ma mai gandesc la el. Ma intrega insa ca Buni nu reuseste sa ii scoata ochii :))). Ca sa zic asa... Ma intreb de ce.. o fi prea mic pentru mana ei, sau nu e inca refacuta..
Ma refer oricum la mana neafectata... ca la cealalta inca nu e cazul.
Dar consider jucaria aceasta foarte utila!
:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana excat. E super hazliu :)). Abia astept sa ii dea de cap si Buni :D
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Ooooh ce tare!! Buturuga cu veverita si arici mi se par absolut geniale :)))). Mai ales ca imi plac si veveritele si airicii.

Da si eu am avut mare emotie la capitolul acesta. Brelocul si cu aceasta jucarie au un pic de miros de.. sa zicem un fel de cauciuc. Dar ceva foarte slab si fara parfum. E.. sesizabil doar daca stau cu nasul in ele, ceea ce nu e cazul si nu ma deranjeaza nici altfel.
Am avut noroc.
Pupici

Trimiteți un comentariu