sâmbătă, 30 septembrie 2023

#12 Septembrie 2023 in imagini - 365 de zile cu Rukkusu.

A venit timpul sa incheiam calatoria noastra alaturi de Rukkusu. Am predat stafeta si ne bucuram pentru ca am reusit sa ducem proiectul la bun-sfarsit! Au fost clipe cand credeam ca nu vom reusi... sincer.

Va multumesc din nou pentru gandurile bune si sustinere!! Inseamna enorm :). Si Rukkusu va multumeste pentru ca i-ati fost alaturi si.. nu, nu pleaca nicaieri. Se va strecura cum va putea ea mai bine prin poze si va aparea cand ne vom astepta mai putin (probabil), ca sa ne binedispuna cu fetisoara ei senina.


🍃Septembrie 2023

4 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Felicitari, draga Rux! A fost o calatorie faina, insa nu exista niciun motiv sa o intrerupi.Cred ca Rukkusu abia asteapta sedintele foto! Pupici si un octombrie cu vesti bune.❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana iti multumesc mult! :*
M-am tot gandit cum si ce sa fac. Am fost tentata sa continui inca 365 de zile cu Rukkusu, dar si sa fac pauza cateva luni. Pana la urma am predat stafera unei alte papusi, care fusese cealalta alegere a mea anul trecut, cand am inceput acest proiect. Dar sigur ca Rukkusu nu va disparea din peisaj.. :D

Doamne Ajuta! Sa avem un octombrie cu bine si multa sanatate .*
Pupici cu drag :)!

Diana spunea... [Raspunde]

Octombrie cu bine si sanatate! 💕
Felicitari pentru turul de forta! 😊 Mi-a placut calatoria desi nu pot zice ca n-am sarit peste zile. Au fost 365 de zile cu povesti frumoase (in cea mai mare parte - of).
Cand au trecut aceste 365 de zile?! Nu ma pacalesti?! 😃
Pupici cu drag! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Multumesc mult :* Si la voi 😍!!
Nici eu nu stiu cand au trecut... acum rad si ma amuz ca am facut prima poza pentru noua calatorie si am scris deja pe ea 365... doar ca la anul sunt 366 :)). Dar o las asa ca mai am niste chestiuni de facut pe ziua de azi.. daca oi reusi.. daca nu, sa gasesc o alternativa la ce voiam sa fac :)))
Pupici cu drag!!

Trimiteți un comentariu