joi, 28 septembrie 2023

Puzzle: Roadster in Riviera (500) (Reflexii in Oglinda 31)


Din seria puzzle-uri de veghe.. astazi, unul pe care i l-am luat lui Tati de ziua lui, anul trecut. Cum nu a manifestat dorinta de a-l monta (spre deosebire de Mami, care daca ar avea timp, cu drag mi s-ar alatura, el nu a fost inca prins de aceasta activitate... inca!) si cum nu prea mai aveam alternative, l-am inaugurat intr-una din serile saptamana trecuta (motivul pentru care Mami nu avea cum participa este faptul ca eram eu in tura si ea se odihnea, ca altfel...). Pentru ca lucram la lumina becurilor care se incarca la soare pe timpul zilei, s-au tot strecurat reflexii (plus cele existente in fotografie, desigur), asa ca, m-am gandit ca se incadreaza la rubrica de azi.. perfect. In plus... o calatorie pe Riviera, fie ea si virtuala.. nu-i asa? :D

Tocmai terminasem de remontat Aston Martin Valkyrie AMR Pro  cand am luat la mana puzzle-ul, asa ca Rukkusu a insistat sa se fotografieze si cu masinuta.


Dupa care am trecut la treaba - am eliberat piesele.. si aprope ca am adormit pe ele.... Glumesc - de fapt in noaptea respectiva a fost super ok si am reusit si sa ma odihnesc. Se intampla inainte de stropire :)).



In cele din urma, mi-am amintit sa fac si cateva poze din timpul lucrului (nu de alta, dar am luat un avant pe la inceput, ca uitasem):




Intr-o pauza de lucru, am surprins si pe unul dintre cele 5 ajutoare de nadejde - becul meu cu incarcare solara!). 


Inapoi la lucru (si eu si becul/rile). Masinuta incepea din ce in ce sa ni se dezvaluie. Apropo, am vazut acest model si la variante cu mai putine piese (parca 250). Ma tenta sa le iau si baietilor ceva de genul... Vom vedea insa, parca as prefera sa le iau un puzzle mai mare, pentru ca micii sunt deja.... maricei - Micul H a implinit 5 ani in august, iat micul N face 8 acum, in octombrie  - si cred ca mai are putin si ma ajunge din urma si la inaltime (nu doar la numarul de la pantofi.. haha).




Si gata! Rukkusu deja se pregatea sa ne strangem „catrafusele” si sa iesim din ”tura” ca sa mergem la somn. Ceea ce am si facut!



Bineinteles, am si „inramat” puzzle-ul. Si am profitat ca sa obtinem cateva reflexii in plus, ca aceasta, din imaginea de mai jos, coltul din dreapta, sus:




Azi se implinesc si patru saptamani de cand a „comis-o”  Buni. Mai doua si.. teoretic (eu nadajduiesc ca si practic) se vindeca si manuta. Momentan... incercam recuperea incetisor, in regim de casa. Avand in vedere mania parfumarii, e exclus (pentru ca totusi e nevoie de mine....) sa chemam pe altcineva si.. sincera sa fiu, nici nu stiu daca vrem. Ne mobilizam cu grija, cu dragoste... cu atentie si va multumim pentru toate gandurile bune. Ne ajuta foarte mult! 🙏

Sa aveti grija de voi - e sezonul (de pe la inceputul lunii deja) deschis la raceli si alte chestii de gen. Pe hartie a disparut C19, dar in realitate e acolo si face treaba. Asta e un alt motiv pentru care nu cred ca e de dorit sa vina cineva strain. Mai ales ca nu se poarta masti (si da, ele protejeaza - daca sunt de calitate, purtate cum trebuie si nu vine cineva si iti tuseste efectiv in cap - ca exista si cazuri din astea, de iti vine sa te crucesti de cum pot anumite persoane sa se comporte) si in cazul persoanelor la risc.. nu se merita sa te expui. Doar un gand... sau mai multe, intelegeti voi ideea.

Ah.. da si sa nu uit, merg sa agat in cui, pe peretele de expozitie virtuala, capodopera de azi, si in Clubul de puzzle , gazduit de Mihaela (MNiko).

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!

8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Super puzzle-ul cu masinuta. Nu stiu cum le gasiti, insa e adevarat ca nici nu mai caut, decat dupa ce le termin pe cele care le am.
Sanatate multa Rux! Sa mearga recuperarea cat mai lin.
Ii poti face si un masaj usor, sau dupa aceasta perioada?❤️😘

Diana spunea... [Raspunde]

Rukkusu pare tare entuziasmata in cutia cu piese de puzzle! 😊 Stia ea ce va iesi! O masina pentru doi! 😊
Multa sanatate si sa fie recuperarea rapida!
Pupici! 💗

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Oh, Rukkusu se potrivește perfect in peisaj! Imediat urcă la volan și se plimbă pe Riviera!
In altă ordine de idei, nimeni nu poate îngriji cu atâta dragoste ca voi. Este extrem de greu, dar pentru ea este o mângâiere să o îngrijiți voi.

CARMEN spunea... [Raspunde]

ma bucur ca bunicii tale ii merge bine si ca voi reusiti sa va organizati in familie sa o ingrijiti. Este cel mai frumos gest pe care-l poate face familia, sa fie unita, la bine si la greu ♥ Cinste voua ♥ Sunteti minunati!
Tabloul tau puzzle este la fel de impresionant ca si celalalte... Felicitari!
Multa putere, sanatate, noroc si bucurii va doresc ♥ Pupici ♥

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Ma bucur mult ca iti place! L-am ales pentru Tati (speram sa il putem monta impreuna dar.. nu a manifestat vreo dorinta in acest sens si acum ramasesem fara puzzle-uri de 500 si pe cele de 1000 le montez mai greu un pic din cauza ca nu am suport solid.

Doamne Ajuta - asa sa fie! :* Iti multumim!
Da facem si masaje pentru ca e necesar, dat fiind imobilizarea la pat prelungita.

pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Dianaahhhhhhh deci de-aia era ea asa fericita :)))). Ma intreb pe cine va lua la plimbare :D
Iti multumim tare mult!Doamne Ajuta :D :*
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso macar ea sa se plimbe :))). Noroc cu micile plimbari virtuale prin poze :D

Sa stii ca si eu m-am gandit la acest lucru...cred ca este foarte important (cel putin eu asa functionez) sa fii inconjurat de cei dragi.
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN pentru mine familia este cea mai importanta. Daca as putea sa vindec doar prin iubire.... ah ce bine ar fi.
Iti multumi mult!!
Ma bucur ca iti place - acum realizez ca nici macar nu am apucat sa i-l arat lui Tati :)).
Pupici!!

Trimiteți un comentariu