luni, 4 septembrie 2023

Rukkusu si Buni


Buni e totul pentru mine. Ma rog sa ne ajute Doamne Doamne. Acum e la spital. Si eu imi doresc doar sa treaca si peste acest pas cu bine... sa o am langa mine, aici - abia se asezasera un pic lucrurile. 


12 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Îmi pare rău să citesc ca starea lui Buni s-a înrăutățit. Ne fandim cu drag la ea și speram ca mâine sa ne dai vesti mai bune.
O noapte liniștită, Rux.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko si eu sper - e tot ce imi doresc. Nu a fost f buna de la inceput. A cazut... culmea culmilor.. „ceasul rau” vorba aceea. e totul atat de absurd... culmea e ca o lasasem sa ma astepte 2 min in sufra sa dau niste dovlecel la teastoase (ele sunt pe hol, langa usa de la sufra si ezact in usa de la bucatarie). Urma sa ii fac patul sa dormim acolo, pentru ca nu dormisem niciuna noaptea trecuta din cauza mirosului din baia mare.
Am lipsit cred ca un min - am auzit poc - am crezut ca a lovit unul dintre puzzle-uri care era rezemat de canapea - Doamne de ar fi fost asa. Am gasit-o jos, pe locul unde montam eu puzzle-urile, langa masuta... cred ca voia sa mearga dupa lucru - de-aia zic, ceasul rau, pentru ca ii spusesem sa ma astepte ca i-l aduc eu. Si asa convenisem. Dar draga nedormita..

Iti multumesc 🙏. Buni e buna si puternica - n-am zis nimic, dar joi au trimis-o acasa si fara sa ii mobilizeze mana. Sper ca in seara asta sa fie oameni prin care sa lucreze Doamne Doamne cu bine si sa fie bine.

Diana spunea... [Raspunde]

Pfuuu, Rux... Ce veste grea. Un gand bun si ruga pentru ajutor si de la mine... ❤ Prea multe nu-s de zis. Sa fie bine e tot ce ii doresc, tot ce va doresc: sa fiti bine! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana 🙏 gandurile bune si rugaciunile ne ajuta enorm. Multumim muuuult. Imbratisari :*

CARMEN spunea... [Raspunde]

O vaaai! 💕🍀💕🍀❤️🍀 trumit ganduri bune spre voi, sper sa fie cat mai urgen din nou bine! Of of! Tu slabita, Buni la spital... imi pare tare rau ❤️💞 Va doresc insanatosire rapida ❤️ trimit pupici si imbratisari 😘🤗💞

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Îmi pare rău că buni a ta e bolnăvioară😔
Doamne Ajută să se facă bine! 🙏
Aștept vești bune. 🙏

Suzana spunea... [Raspunde]

Doar ganduri bune pentru Buni. Sa dea Dumnezeu sa fie ceva usor. Sa auzim vesti bune, draga Rux! ❤️😘
Sa fiti bine.

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Rux, sanatate multa bunicii tale dragi. Dumnezeu si Maica Domnului sa va scoata in cale oameni care sa o poata ajuta. Te imbratisez cu drag.

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da si abia astept sa vina acasa.
Mami nu a mai dormit de luni (cand oricum dormise 1h). Nu a avut initial nici scaun, pana la urma s-a gasit un scaun.E greu in spitalele noastre. Asta e Judetean (aici a lucrat si Tati, dar pe alta sectie). Evident nici toaleta.
Vom avea 20 de zile (sau ceva de gen) de imobilizare la pat - si mobilizare a noastra .🙏
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof Doamne Ajuta!! Iti multumim de gandul bun!!! Si eu imi doresc sa va pot da vesti bune in perioada urmatoare. 🙏🙏Imbratisari

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana multumim tare mult!! Doamne Ajuta! Sunt fracturi si sper sa se sudeze.. sa iasa din statistici si sa fie minunea. Imbratisari cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra multumim tare mult, asa sa fie!!! Si sa nelumineze ca sa facem ce si cum e mai bine sa o putem ajuta in recuperare.
Imbratisari cu drag!

Trimiteți un comentariu