miercuri, 27 septembrie 2023

Miercurea fara cuvinte - Rukkusu repara mscuta ” Hello! I am Fruit”






Episodul 311 de la Miercurea fara cuvinte care, dupa o plimbare prin blogosfera pe la prieteni dragi, s-a intors acasa, inapoi, la  Carmen.

🍂🍂🍂

Tema:Mascuta ”Hello! I am Fruit” in reparatii - schimbam elasticul.
📷 poza zilei alaturi de Rukkusu 
📷 etapele schimbarii elasticului (23 august 2023)


🌂🌂🌂

-📷 mai multe episoade 📷-  

8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Tare priceputa papusa ta 🤗✌️💞
Eu sau mai bine zis dorinta mea este sa nu mai fie nevoie sa port vreo data masca! Brrr!
Este sezonul de gripe, la mine in birou sunt deja jumatate din colegi raciti... Sper sa scap!
E inca soaresi tare placut incepand de la orele amiezii si pana la apusul soarelui. Noptile si diminetile sunt racoroase... e sfarsit de septembrie!
Azi plec dupa orele de serviciu, cu doi colegi de birou sa admiram apusul de soare peste Ammersee (lacul Ammersee) abia astept ❤️🤗
Te pup. O zi minunata. Happy WW 😘💞

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ohhhh sper sa faci cateva poze tare frumoase :*.
E frumos da - tocmai am urmarit un curs despre sezonul gripei (cand sunt online si asculta parintii, am si eu acces - dar in primavara a fost unul interesant despreC19 si ceea ce s-a spus s-a adeverit in mare proportie..). Cred ca preventia este necesara, oricum ar fi. Problema e ca nu traim singuri pe lume si sunt multi oameni pentru care o asemenea experienta poate fi ultima. Asa ca efortul de a purta o masca in aceste situatiii mi se pare infim - ii admir pe asiatici pentru ca ei au in cultura lor inradacinat aceast lucru. De exemplu, japonezii nu poarta masca doar pentru ... poluare. Nu.. ca idee: poarta masca in sezoanele ce predispun la alergii legate de polen, poarta masca atunci cand n-au chef sa se machieze sau pur si simplu sa isi arate figura (si nu ii face nimeni nebuni sau ciudati.. ma rog poate doar occidentalii.. haha), poarta marca intr-adevar cand aerul este poluat si.. foarte important, poarta masca in perioadele cand e sezon de gripe si viroze, cand sunt raciti (fara comentarii), cand merg in locuri in care se afla aglomeratii (si nu de la pandemie, asta era si inainte). Tine foarte mult de felul in care sunt educati, de responsabilizare si de cat de mult le pasa de ceilalti.
Nu este usor - eu cand mi-a luat Ralu mascuta asta coreana am zis ca gata, am scapat de esarfe etc.. Am iesit afara si era sa o patesc foarte rau. Un destept care fuma mi-a suflat tot fumul spre mine, intentionat ca deh.. („sa vada asta ce poate muschiu meu”) si cand intra in masca un fum / parfum, nu mai iese..- am crezut ca pic acolo jos, negru am vazut in fata ochilor. Asta e unul dintre motivele care ma tine practic in casa acum.

Dar, lasand asta, are intr-adevar si niste beneficii. Cat am purtat esarfa (si ulterior, in toamna lui 2019, dupa ce in ianuarie - martie am bolit groaznic, dupa simptome sici ca am avut C, desi era 2019, la inceput) num-am imbolnavit.

Dar desigur ca fara... e altceva :). Dar e si risc.. cand am lasat garda jos, a fost suficient sa bohaie cineva fara sa puna mana la nas prin locul prin care am trecut eu putin mai tarziu... Pfff Cred ca prefer masca :))))). Din pacate oamenii sunt ffffffff iresponsabili si needucati. Nu toti, desigur, dar asa ... elementar. Sa isi acopere gura si nastul cand stranuta si tusesc (indiferent din ce motiv fac asta, nu conteaa). E elementar!

lol

Pupici cu drag!!!! Happy WW :D

Suzana spunea... [Raspunde]

Daca e sa adaug ceva, spun doar ca imi place maxim culoarea asta de piersica. O esarfa, sau caciulita ar fi faine! Happy WW, draga Rux! Pupici! Doar bine sa fie la voi! ❤️😘

Diana spunea... [Raspunde]

Happy WW!
Multa sanatate! Pupici! 💗

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Frumoasa masca! Sunt de acord cu tine, referitor la purtarea acesteia.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana si mie imi place - daca esti la distanta nici nu realizezi ca port masca :))). Imi place si forma. E geniala - forma e foarte importanta, la fel si materialul si.. desigur sa nu fie parfumate. E foarte important. Si sa nu fie nici surse de parfum unde se poarta masca - asta face rau, nu masca in sine.
Multumim mult!!! Hapy azi! pupici :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana happy sa ne fie toate zilele :*!!!
Doamne Ajuta!
Pupici!!:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra si mie imi place tare mult, mai ales ca o am de la surioara mea.
Din pacate e iar jale (nu de la stiri, stiu asta). Este foarte greu pentru cei cu probleme de sanatate... in fine. Sa ne protejam cat putem de bine, ca daca nu noi, atunci cine.
Pup cu drag!

Trimiteți un comentariu