vineri, 1 septembrie 2023

Calendar de Septembrie



Buna!

Incerc sa scriu textul de pe telefon. Sunt de „garda”. Ieri, la final de zi si .. de vara, dupa ce pusesem tara la cale, cu Buni, a cazut. Asa ca acum numaram zilele pana pe 14, dar, Slava Domnului, e acasa.

Nu stiu cat text se va vedea luna  aceasta, sau proiecte creative, dar poza zilei nu va lipsi. Cel putin pana pe 14, ne adaptam din mers la noul statut. Toate gandurile de bine sa vina la mine - as vrea sa pot face cumva o minune, ca sa se vindece mai reped, mai usor si daca s-ar putea si fara durere, ar fi genial (ma tot gandesc cum or reusi unii vindecari spontane). 

La Provocari Verzi planuisem cele 13 teme de la Salvam Papusi editia a treia (de toamna), dar, in timp ce asteptam sa aflu vesti de la parinti (cand au fost la spital), m-am gandit ca as putea duce cumva o edite obisnuita, cu cate o tema lunara. Deja pregatisem tema cu numarul 14 (pentru ca am zis sa continui de unde am ramas in primavara). Sper sa trecem cat mai repede de perioada mai dificila, ca sa pot sa mai si lucrez ceva (in primul rand ce pusesem pe pauza la premii, asteptand sa treaca temperaturile acelea de sauna).

#14 Salvam Papusi // Save the Dolls: Paznicul Padurii, Lorax.
(1-30 septembrie 23:55)

Calendarul de luna aceasta e festiv, se pare... Rukkusu tocmai ce a imprumutat rapid o tinuta si ma grabesc, ca vine schimbul (adica Mami) - si trebuie sa profit de orice minut in care as putea dormi.

 Ja ne!


8 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Îmi pare rău că Buni nu se simte bine. Sper să se recupereze repede și pe 14 să reveniți la normal. Suntem cu gândul la voi!

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Numai bine, Rux. Sănătate multă.

CARMEN spunea... [Raspunde]

Mult succes si multa inspiratie in luna septembrie.
Pupici si imbratisari 🤗😘

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Îmi pare foarte foarte rău! Ii doresc multa sănătate și recuperare ușoară lui Buni, și ție putere să o veghezi.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko e tot ce mi-as dori. Doamne Ajuta ! Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă Doamne Ajuta. Sa ne si intareasca.
Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN iti multumesc mult. Sper sa ma pot mobiliza. :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso iti multumesc mult. Doamne Ajuta!! :*

Trimiteți un comentariu