duminică, 1 octombrie 2023

Octombrie - calendar, aniversare si o provocare iar!


Bine v-am gasit in octombrie!
Risu a pornit intr-o provocare de 365 de zile si va arata, asa cu v-am obisnuit. calendarul acestei luni. Nu stim ce sa zicem despre personajul din imagine :). Dar este simpatic :))). Si daca ne amuza, ne-am gandit ca este bine.

Desigur, Rukkusu si-a facut aparitia in „platou”... sau pe? :)). As fi zabovit si eu mai mult alaturi de ele, pierduta in visare - ati vazut ce casuta frumoasa este in imaginea de fundal a lunii octombrie... eh!



Acum ca v-am prezentat calendarul... mai ramane sa va invitam si la provocarea pe care am pregatit-o pentru luna aceasta! Provocarea Verde! Ne-am gandit ca niste hainute noi, de toamna, ar fi foarte nimerite. Pot fi pentru mesager, pentru alta papusa / jucarie... sau pentru altcineva / altceva. Ideea este sa refolosim si sa dam unor materiale o noua viata. Micaela a pregatit o imagine inspirationala:

#15 Salvam Papusi // Save the Dolls: Hainute noi, de toamna.

Luna aceasta sunt multe aniversari - dar este mai ales luna lui Buni :) (e lider cu trei zile, dupa cum v-am povestit ieri). Pentru astazi am vrut sa ii fac o mica surpriza mai dulce:


Ca noutate, am pus in crema de fructe (cirese si visine de la congelator facute compot) o lingurita de cacao si putina miere. M-am bucurat sa pot face un dulce pentru dragii mei si.. maine (daca nu cumva uit... haha) va arat ce inovatie am facut pentru Buni... :D.

Ja ne!!


6 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Am răsfoite repede câteva articole în urmă căutând detalii despre starea lui buni, dar n-am reușit să parcurg pănă la ultima filă la care am fost prezentă eu. Sper să recuperez cât mai curănd. Mă bucur să citesc totuși că pregătiție petreceri pentru ea, și îi urez din toată inima La mulți ani!, multă sănatate și cât mai multe cplipe frumoase împreună cu voi.
Risu, cea care a preluat stafeta de la păpușica Lica pare sora ei mai mare. Frumoasă preluare de stafetă. Mult succes în noua provocare, 366 zile cu Risu.

Suzana spunea... [Raspunde]

La Multi Ani cu sanatate lui Buni a ta, draga Rux.
Vad ca stafeta sa schimbat si nu vrei sa ai nicio pauza de respiro. Pupici si retete perfecte! ❤️😘
ps. Ochelarii mai pot fi scosi, ca nu imi dau seama?

CARMEN spunea... [Raspunde]

wow ce-mi place look-ul celor doua papusi! Excelent arata "ochelarista" ♥ Si ambele prezintaexact modelele care mi-ar placea mie sa le port ♥
Prajitura arata excelent si sunt sigura ca a fost delicioasa! Buna ideea de crema!
Pupici si imbratisari. Un start bun in luna Octombrie ♥

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur tare mult ca iti plac :). Si eu sper sa mai pot face cateva hainute anul acesta - macar pentru ele. Si sper sa se recupereze Buni cat mai repede penru ca, printre altele, o asteapta sarafanul pe care mi-l incepuse... :O.

Le-a placut tare mult si parintilor si lui Buni. Am ratat si de data aceasta testul, insa eu ma bazez foarte mult pe miros si mirosea excelent.

Pupici cu mare drag si de la noi!! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Tot imobilizare - mai sunt vreo 2 saptamani (pe putin) pentru mana... va trebui sa incepem recuperarea - incet incet. Este de durata totul (in carti intre 9 luni si 1 an) dar eu sper ca Buni sa bata si de data asta prognosticele :).

Un tort nu aveam cum sa nu ii fac - macar atat. Si vreau s aii fac si pe 6 ceva si pe 8. Iti multumim tare mult penru urari!! Asa sa fie!! 🙏

Asa-i ca asa par? :) Iti multumesc mult!
Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana iti multumim tare mult!! :*

Sper sa pot sa onoroez provocarea aceasta - ideea e ca macar o poza sa pot face in fiecare zi... Pauze, oh chiar as avea nevoie, dar cumva de pauze creative, cred.

Da, ochelarii pot fi scosi :).
Pupici!!

Trimiteți un comentariu