joi, 19 octombrie 2023

Puzzle: Winter Melt (500)(Reflexii in Oglinda 34)


V-am povestit la un moment dat ca ramasesem fara puzzle-uri de 500 de piese... si ca am facut o conanda. Nu intentionam sa fac prea curand aces puzzle - ma gandeam sa il las pentru la iarna. DAR, celalalt, cu floarea soarelui, a trebuit sa stea putin mai mult la aer, asa ca, intr-o noapte de veche, l-am montat.

In sfarsit l-am si „inramat”, asa ca ma prezint astazi cu el, gata sa il agat in expozitia Clubului de puzzle .



Puzzle-ul este de la Castoland - si acum realizez ca pe cel de 1000, cu toamna, il am in camera mea, posibil pus.. „bine”. Nu ca nu as mai avea la indemana de 1000, dar stiti voi cum este cateodata... :))). Cred va as vrea sa il montez acum, curand. Va trebui sa ii verific ... disponibilitatea de colaborare :))). 




Din timpul lucrului, am foarte putine poze. Sa zicem ca nu a fost cea mai buna noapte de veghe a mea... dar, ca idee, a fost destul de dificil de montat, mai ales in unele locuri, pentru ca (poate si lumina a fost  problema), uneori nu se potriveau prea bine culorile cu cele din poza. Dar rezultatul, pe masura!

Iata poze la lumina naturala, de la inramare (pentru ca am constatat ca nu am facut si cand l-am terminat.. haha):




Era cat pe ce sa uit un amanunt important si chiar ma gandeam ca nu prea are reflexii, ca celelalte, semn ca l-am fixat destul de bine (desi nu lipsit de peripetii). Dar, v-au pregatit fetele o poza putin mai jos,in caz ca nu ati observat pana acum!


Ei? Va place? Si uite asa, am adaugat pe lista inca un puzzle cu cai, de data aceasta pictat :)). Mai  am unul de 1000 de montat, din cele pe care le luasem inainte (si pe lista de asteptare, parca as vrea si unul cu un calut patat... hahaha ). 

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Acest hobby al tau este cred ca scump 😎 Asa un puzzle cu 1000 piese cred ca costa mult.... Dar tabloul este si foarte frumos! Ca o pictura! Felicitari si succes mai departe 🤗😍
Un sfarsit placut de saptamana 😘🤗

Diana spunea... [Raspunde]

E un peisaj superb! 😍 Calul alb si-o fi ascuns unicul corn. 😊 Cum sa nu fi observat reflexia?! Dar in poza separata se vede foarte fain!
Spor la ce vrei sa faci! 🍀
Ganduri de bine pentru voi!
Pupici cu drag! 💗

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasă imaginea, dar caii ii admir doar de la distanță. Dar Risu și Rukkusu pot incaleca liniștite! Iar reflexia albastră este perfectă pentru o imagine de iarnă.

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN hobby-urile sunt scumpe in general :)). Dar incerc sacumpar cand gasesc la reduceri. Norocul meu ca nu mai folosesc anumite produse (gen cosmetice, sau sampon sau alte chestii de gen ) si atunci am un fond pentru asa ceva :)))).
Asta mic are doar 500 de piese. Cred ca o rama pentru el m-ar costa mai mult decat puzzle-ul in sine :))). Chiar este facut dup o pictura :D. Am si cai puzzle dar poze cu cai adevarati.
ma bucur ca iti place si iti multumesc. Voi ataca si puzzle-urile de 1000, dar momentan ma impiedica un pic faptul ca m doar carton foarte subtire si as cam avea probleme cu depozitarea lor...
Multumim mult!!! Profit de o mica fereastra sa rezolv putin cate ceva pe laptop - cu Kouki alaturi!!
Pupici si la multi aaaaaai :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana hihi. Si eu ma gandeam ca parca ar fi un unicorn... :D
Sunt frumoase reflexiile, Mi-a cam dat de furca puzzle-ul acesta dar e frumos rezultatul.:D
Iti multumim mult de tot! Si tie, Mai ales.. maine. :*
Puuup!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso mi-ar placea sa am un calut.... dar na.. :) ma multumesc cu imagini si jucarii :))).
Da... ele pot face ce vor.. de fapt si noi putem... sa ne imaginam macar :)))
Pup cu drag!!

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce frumoooos puzzle! Iar pozele sunt superbe. Bravo, draga Rux! Ai format o echipa pe cinste! Pupici si un weekend linistit! ❤️😘

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Imi plac mult căluții, eu nu am mai cumpărat că nu mai am spatiu ...mai am unul de 1000 piese nemontat, dar cine stie când îi va veni rândul! pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur mult ca iti place! :)
Am zis ca nu imi mai iau puzzle cu caluti - dar acesta este desenat (si mi-am mai lasat o portita pentru un cal patat... hahahahah).
Imbratisari cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă nu am niciun puzzle pe perete :)). Nu am loc... toate sunt stivuite si vreau sa imi pun cate unul in fata tv-ului, pe masuta :))) - asta era planul. Sa le schimb in functie de cum vreau eu. Momentan insa troneaza unul peste altul in patul meu lipsit de saltea :))).
Oare cu ce o fi puzzle-ul de 1000 -abia astept sa aflu :D
Pupici!!!

Trimiteți un comentariu