luni, 2 octombrie 2023

Tort Crema


Exact cum spune titlul, Risu vine astazi sa va prezinte un tort... crema. Cum asa.... Simplu - dupa cum stiti, Buni este imobilizata la pat. Ceea ce inseamna ca pentru o perioada, trebuie sa stea intr-o pozitie semi-culcat si cand mananca. De aceea, prefer sa folosesc blenderul.. 

Asadar, felia de tort din articolul precendent ( Octombrie - calendar, aniversare si o provocare iar! ), plus doua prune si cateva lingurite de compot (ramas de la insiropare) s-au transformat intr-o crema delicioasa. Atat de buna a fost, incat am mai incercat, ulterior, o varianta! In aceasta am pus si putin iaurt cremos de casa, in afara de prune si compot.

Evident ca Rukkusu nu vrea vacanta sub nicio forma, asa ca nu a ratat ocazia sa se strecoare in cadru, nici de data aceasta:



Eu in schimb se pare ca iar am facut exces de zel si ma resimt in mare fel. Ma grabesc ca am intarziat intrarea in tura... dar am avut treaba cu laptele 😅. Ca nu se pune singur la prins, nici nu se fierbe.. si, ce sa vezi, nici nu se raceste! Intre timp am mai facut si alte enspe treburi (si ma mai intreb de ce am obosit hahah).

Ja ne!!



 

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

O crema interesanta, trebuie sa o probez 🤗
Ce culoare frumoasa are!
Numai bine, Rux draga! ❤️ pupici si imbratisari 😘🤗

Suzana spunea... [Raspunde]

Recunosc ca imi place mai mult fara ochelari!
Cred ca a fost pe gustul lui Buni tortuletul facut cu atata grija si dragoste! Multi Ani cu sanatate! Pupici, draga Rux! ❤️😘

MNiko spunea... [Raspunde]

Ei, Rukussu trebuie să mai stea puțin, să-i arate lui Risu trucurile de la sedințele foto. Ea a învățat atâtea în anul ce a trecut, trebuie să dea mai departe cunoștințele dobândite.
Mă bucur să citesc ceva despre buni și sper că starea ei se imbunătățește în fiecare zi. Cred ca trebuia să-i spunem La mulți ani azi, parca asa citisem (la mine e încă 3 oct)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN cred ca merge foarte bine la tortul de ciocolata (blat clasic tip pandispan) insiropat cu compot si cu rema din fructele din compot.

Cu siguranta o sa fac si cand vin micii - cred ca va fi foarte interesant de mancat cu pancakes... sau, de ce nu, cred ca ar mai merge pusa si la congelator - sa se faca inghetata :D.


Multumim mult!! si la voi. pupici cu drag!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana hihi - cred ca ochelarii au venit ca accesoriu la o alta papusa Kurhn, cu alt mulah, mai de soricica.

I-a placut tare mult - l-a gustat si ca atare, dar e greu de mancat cand stai culcat si ma bucur enorm ca a mers ideea aceasta - am mai imbunatatit astazi si cu iaurt si cu mar - iese o crema geniala.

iti multumim mult :*!! pupici cu mare drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Tati ii spune in fiecare zi incepand cu 1 pana pe 8 inclusiv :)). De fapt ziua ei e pe 6 oficial, pe 1 neoficial si pe 8 a fost declarata ca s-a nascut pe 6. Nu stiu cata logica mai am la ora asta.
Am scapat insa de tantarul care nu ma lasa sa dorm.. asa ca a venit mos ene si ma adoarme :)).

Din multe puncte de vedere e mai bine. Doamne Ajuta! Multumim mult pentru urari :*


ps: Rukkusu si Risu sunt cam nedesapartite - impart aceeasi cutiuta in care imi pun eu telefonul si cateva lucruri de care tot sper sa ma pot ocupa... :D

Trimiteți un comentariu