duminică, 15 octombrie 2023

N - supereroul meu de, deja, 8 ani 💕.

La multi ani, N! Micutul meu mare supererou. Nu pot gasi cuvinte care sa exprime exact ceea ce simt si ce inseamna pentru mine acest omulet minunat. 

Am incercat azi sa ii fac un mic dar, desenat. Nu am mai desenat... nici nu mai stiu de cand. Si nu am avut nici macar o poza care sa ma ajute - am poze, dar cu el razand si eu aveam nevoie de una doar zambind :D  pentru acest proiect.


Ideea era sa il fac supererou (nu ca nu ar fi oricum). Evident ca ideea era foarte faina: cu o esarfa rosie la gat si cu o casca cu ochelari pe cap (stiti, gen castile purtate de automobilisti sau aviatori candva). Pana la urma a iesit ce se vede....


Ultimele detalii le-am desenat cu un Kouki proaspat venit de la spa, in brate (tratamentul este un samponat... pe care il fac ai mei - sper sa si dea roade ca... momentan nimic). De aceea, am senzatia ca din acel unghi seamana mai bine cu el decat vazut direct din fata (unghiul respectiv fiind cel din poza de mai sus).

Mai jos, trei poze facute acum, pe seara (ce seara ca e noapte noapte) cand, in sfarsit, am ajuns si eu la laptop si... pat. Ploua si este frig, dar mi-am incarcat bateria, asa ca sper sa pot recupera macar un pic.



Risu a fost incantata de desen.. am incercat sa il scanez dar nu iese chiar cum trebuie (habar nu am de ce - in poze se vad mai bine umbrele etc... la scanat parca dispar).

Ja ne!



13 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Esti talentată la desen. La mulți ani micului Erou!

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce varsta fabuloasa! Nici nu stie cat de fabuloasa este!
Frumoase desenele de super erou! Felicitari, draga Rux!
Inca o data La Multi Ani plini de bucurii, impreuna cu toti cei care il iubesc!
Pupici si numai bine sa fie! ❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

Si noua ne place desenul tau! Felicitari! Nici nu am stiut cat esti de talentata! Wow, cata expresivitate!
La multi ani dragalasului N! Sanatate si numai bucurii 🎁🎉🎊🎠🎡🍰🍨🎂🍀😘💞

fiordaliso spunea... [Raspunde]

La mulți ani! E foarte reușit desenul, și mi se pare mie sau seamănă cu tine?

Diana spunea... [Raspunde]

La multi ani cu sanatate si noroc mult, mult! ❤
Nu ma pronunt cu privire la asemanarea cu "originalul" 😊 (ar fi chiar culmea!) dar e un chip foarte frumos, un portret foarte reusit! Felicitari, Rux! 💕
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko iti multumesc mult pentru ganduri. Ma bucur ca iti place - candva mi s-a spus ca eu desenez ce vad si simt.. cam asa este, desi uneori nu ai vrea sa vezi ce mazgaleli fac.. sau cum arata initial ca schita ... :))).
Multumim mult pentru urari :*!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana se poate ca el sa stie.. e mai fabulos, asa cum spui, din fire (tocmai ma pregateam in marele meu entuziasm caracteristic sa spun ca seamana cu mine.. iti dai seama ce a lauda suna nu? :)))).
Tare ma bucur ca iti place desenul ... tare mult mi-am dorit sa ii ofer acest mic dar si nu reuseam deloc sa pun in aplicare planul :O.
Multumim mult mult de tot!!
Imbratisari si pupici cu drag .)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ce ma bucur!!! Multumesc mult de tot!!
E el tare frumos :D. chiar e .. capriorul meu bun cu gene lungi si suflet minunat. Un copil foarte sensibil si destept si minunat.
Multumim mult mult mult!!
Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso multumi mult :*!!!
Seamana cu bine destul de bine (asa la fire, comportament, modul de a se raporta la ceilalti, entuziasm etc.. chiar ma amuz cu Ralu uneori.. ca s-a uitat prea mult la mine hahahaha). Seamana si la alura asa, dar e interesant ca, daca te uiti la baieti, ai senzatia ca suntem eu si ralu mici :))).
Pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana multumim tare mult. Doamne Ajuta!
Ma bucur mult ca iti place! Este prima data cand desenez asa, avand ca punct de plecare mai multe poze, dar niciuna de pe care sa ma orientez cap - coada. Practic... ochii i-am desenat fara a avea o sursa de inspiratie. Norocul meu este ca are ochii exact ca Ralu...
Acum trebuie sa ii fac unul si micului H. La el e un pic mai simplu, in sensul ca am primit chiar acum o poza cu el zambind, perfecta. Am si cu N, doar ca zambeste cu dinti si ... nah, eu si desenatul dintilor... mai greut :)))). mai ales dupa atata pauza la desenat. inca ma minunez ca mi-a iesit (a fost Mana lui Doamne Doamne care m-a ajutat).
Pup

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Te pricepi foarte bine la desen! Nu stiu cum arata micutul N, dar desenul a iesit super. La multi ani! Să fie sanatos ! pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă iti multumim tare mult!! Acum realizez ca am o poza cu mine fix cand aveam 8 ani - nu o poza, un desen :O. Il facusem pornind de la poza de la sfasit de clasa a doua - cred ca e posibil sa fie si pe blog.. chiar :). Daca nu uit poate le asez una langa alta sa vad daca seamana un pic :)).
Nu am mai desenat de foarte mult timp. Chiar imi era dor si ma bucur ca iti place. Iti multumesc mult :)
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ps: de fapt implinisem deja 9... dar asta e
desenul.

Trimiteți un comentariu