vineri, 6 octombrie 2023

Mici comori in ton cu toamna si o zi speciala.


Astazi este oficial ziua lui Buni. 95 de doamne si domnite Toamne si-au asternut podoabele si fie sa mai fie multe, bogate in roade si ... sanatate, ca-i mai bune decat toate.

La multi ani frumosi si sanatosi sa ne fii Mama Buni!!! 💗

Risu si Rukkusu au fost entuziasmate pentru ca am primit cateva rosiute mici si frumoase (de gustoase nu mai spun). Acum visam impreuna (ele doua, Buni, Kouki si cu mine) la mini gradinuta aceea care se lasa asteptata :))). S-o udam in vise.. ca poate poate. Am o imaginatie bogata :D.

Si am gasit si un citat foarte frumos:

”Nimeni nu poate face pentru copii ceea ce face Bunica. Ea imprastie un praf de stele  peste vietile lor.”       Alex Haley

📚📚

Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite” 

Ja ne!!

Va multumesc 🙏

10 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

La mulți ani dragă Buni! Sunteți cu un an mai tânără decât una dintre bunicile mele (cea mai tânără la rândul ei), iar. Ruxandra povestește cu atâta dragoste de dumneavoastră, încât vă îndrăgesc ca pe bunica mea. Domnițele Toamne sa se prindă în horă și să vă urzească recuperare cât mai ușoară și rapidă, și multă sănătate!

Suzana spunea... [Raspunde]

Sa-i fie cu sanatate si La Multi Ani in buchetul vietii, alaturi de voi toti. Praful ala de stele este minunat si unic!
Zile minunate draga Rux impreuna cu intreaga familie! Pupici! ❤️😘

Diana spunea... [Raspunde]

Doua zile mai tarziu ajung, dar nu din vina mea (total). Cu ganduri bune vin! Sa fie cum va doriti! Sa fie cu sanatate! Sa fie bine! 💕

Te imbratisez cu drag! 💗

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

La mulți ani! Multă sănătate! Citatul ales de tine este foarte adevărat. Pupici

MNiko spunea... [Raspunde]

Chiar mini roșiuțe! Am crezut că sunt măceșe coparând dimensiunea lor cu cea a păpușilor. Nu ai cum să oprești ceva semințe de la ele? Mă gândesc că poate le poți cultiva în ghiveci.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso multumim tare tare mult!!! Buni a fost foarte emotionata si m-a ruat sa iti transmit ca iti multumeste mult si te imbratisaza cu drag!!
Doamne Ajuta!! Ajung mai tarziu sa raspund, dar ma bucurca insfarsit am o mica portita in care sa fac acest lucru :).
Imbratisari multe multe!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Doamne Ajuta!!! Multumim tare mult!!! :) Tare bine a fost - in sensul ca am fost impreuna, am avut chiar si tort (pe care l-am servit luiBuni ca si crema de tort, ceva inedit si bun :D).
Uneori ma intreb cand a trecut totul asa de repede - au fost niste zile foarte pline ... multe multe de facut in timp foarte scurt.
Pupici cu drag!!

ps: tare necesar praful acela de stele.. fara el ma simt cumva pierduta..

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana eu ajung cu multe zle intarziere... si cine stie cat ar mai fi durat daca nu aveam o problema acum care ma cam impiedica sa fac orice. Asa ca stau cuminte si incerc sa o depasesc - si uite, ma incarc cu multa energie buna ...
Multumim mult de tot!!
Doamne Ajuta :*!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă Multumim tare mult!!! Asa-i? Si eu am zis la fel.. praful magic de stele.
pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko da.... mici mici... incerc (inca nu le-am gatit) - am senzatia ca sunt un soi cu putine seminte. Nu sunt ca cele obisnuite, rotunde, care abunda in seminte :))).
Sper sa pot alege ceva si sa se prinda, in cazul in care voi reusi. Mi-ar prinde tare bine.

Pupici cu drag :)

Trimiteți un comentariu