marți, 31 octombrie 2023

Piese de mobilier pentru Miniversul papusilor. ( S40/52 )


Buna!
Pentru cea de-a patra tema de la transformări creative de octombrie, Mihaela ne indeamna sa fim creativi! Era sa fiu atat de creativa luna aceasta:


... da, cat de-un pachetel cu seminte pentru Ralu :))). Dar, saptamana trecuta, pe cand am facut  Ceasul Toamnei, s-a intamplat o minune si am reusit sa mai lucrez la ceva. Am gasit doua cercuri de la scoci (cred ca din cel de hartie) din care Tati a taiat doua portiuni atunci cand am fixat la pat laterala. Si tot privindu-le... a inceput sa se infiripeze o idee:


Rukkusu si Risu s-au grabit sa imi aduca bucatele de carton, banda dublu-adeziva si bucati de hartie de impachetat: ce-au gasit si ele la indemana (ca sa va zic drept, nu mai stiu exact ce pe unde (prin ce alte cutii) am pus atunci cand am pregatit „terenul” pentru venirea micilor. Am lucrat pe repede inainte, in timp ce Mami statea cu Buni si a fost nevoie sa ma misc nu doar rapid ci si eficient, doar ca, fiind foarte obosita, nu imi mai amintesc perfect ce si pe unde am asezat (in mare stiu). Acestea fiind lamurite, am destul de putine materiale la indemana pe care sa le accesez rapid (si cum nu am timp sa caut...).


Primul pas a fost sa creez cele doua elemente de mai sus. Si asa a ramas proiectul zile bune, pana cand am reusit sa il finalizez. M-am blocat la... partea pe care sa le asez. Voiam ceva cat mai functional. Dar care sa arate si bine... Si ... betele de frigarui din dotare erau vai de ele (nu sustineau asa ceva (habar nu am oricum ce e cu betele astea, eu stiam ca am avut unele serioase, haha). Asa ca ma gandisem initial al niste cutii de chibrituri - exact cand ai nevoie de ceva nu ai ce iti trebuie.

Ce am folosit pana la urma? 4 protectii de colturi de rama ... :)))) Stiti ca am primit de la parinti ramele pentru puzzle? De la acelea. Si fix 4 astfel de protectii am avut inspiratia sa pastre la indemana. Restul, habar nu am pe unde sau daca mai sunt. 


Doua sunt puse sub birou - foarte bune pentru depozitat caiete si carti (e un exemplu in pozele mai dragute de mai jos). Celelalte doua, sunt puse orizontal, sub scaun - si acolo se pot depozita diverse. Dar iata si cele doua piese de mobilier. pentru decorare am folosit hartia de impachetat natur, pentru ca seamana cu lemnul, bucati dintr-o cutie cu imprimeu :D si am pastrat si doua parti din tubul de hartie intr-un fel de alb (de fapt e mai gri):






Eu sunt entuziasmata de ce a iesit. Imi plac mult de tot. Am scos azi si mini-caietul de amintiri pentru o sesiune foto cu imaginea lunii octombrie:





Din capitolul restante la Provocari Verzi (proiecte cu poze pierdute si la care nu mai pot ajunge din diferite motive) se afla si Salvam Papusi // Save the Dolls #07 "Mobilier: sala de clasa / camera de studiu / atelier de creatie". Nu m-am hotarat insa inca daca voi inlocui vechiul proiect cu totul si voi recrea in jurul acestor elemente noua scena, dar posibilitatea ramane - mai am pana ma voi ocupa de Salvam papusi prima serie inca o restanta de la ceva mai vechi (am verificat acum) de care as vrea sa ma ocup mai intai. Vedem...

Nu imi vine sa cred... e chiar ultima zi din octombrie 😲. Ne vedem mai tarziu cu retrospectiva... si maine, incepe ultima luna  de toamna....

Ja ne!


6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte dragut setul de mobila! Elegant... Ca de designer ☺️✌️
Ma bucur ca ai reusit sa creezi avest mobilier. Felicitari!
Pupici si imbratisari 😘🤗

Suzana spunea... [Raspunde]

Pare un scaun foarte comod! Si arata multumita
de ambient!
Felicitari, draga Rux! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur ca iti place - l-am pastrat pe masuta din sufragerie si ma uit la el cand reusesc sa ma asez un pic pe canapea... cate lucruri dragute se pot face din.. nimic. hmmm
Iti multumesc mult!! Imbratisari cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana sa stii ca ele chiar stau bine in scaun (l-au probat Rukkusu si Risu). imi place si mie - aveam un scaun asemanator ca forma la bunici. Tare mult imi placea -lemn, sculptat.. ehhh :D
Iti multumesc mult!!
Pupici! :)

MNiko spunea... [Raspunde]

Ce idee interesantă!. Felicitări pentru noiele piese de mobilier!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko e unul dintre proiectele care se fac singure.. nu stii de unde apare ideea... :))) Invarti un obiect si uite-asa.
Iti multumesc - chiar le am pe masuta in sufra.. acum ca ma gandesc, cred ca se potrivesc bine si cu dulapul puzzle :D
Pupici

Trimiteți un comentariu