joi, 12 octombrie 2023

De pe drum, de la Ralu. (Reflexii in Oglinda 33)


Risu straluceste in lumin reflectata de ... la una dintre cutiile de papusi, care ne-a norat cu prezenta in scurta noastra sesiune de joaca. Lumina reflectata de cutie face ca fata ei sa fie luminoasa si se vede asa de frumos!!

Pentru astazi, am pregatot doua poze cu reflexii SUPERBE! Le-am primit cadou de la Ralu. Una este de pe drumul de venire spre noi, a doua de pe drumul de plecare.


Aceasta poza este super speciala, din multe puncte de vedere. Candva, locul stralucea de veselie si oameni frumosi. Tot sper ca vremurile bune vor reveni, poate chiar mai frumos, de ce nu? Si mi-as dori sa fie cat mai curand posibil. Daca totul este in schibare, atunci poate ca le va da Domnul gandul bun celor ce se afla prin jur sa ... nu mai distruga si sa nu mai polueze. Si paraul va fi din nou cu apa cristalina, cu mici pestisori, cu boloboace construite ad hoc si dezafectate cand se auzea semnalul ca se spala.... se spala cu sapun de casa, nu cu prostii. 

A doua poza este de la plecare - de pe Valea Oltului. Si a venit la fix, fiind facuta chiar azi, fara sa fi vorbit cu Ralu inainte. O gramada de reflexii:


📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

6 comments :

camdandusler spunea... [Raspunde]

Thanks for your sharing...

CARMEN spunea... [Raspunde]

adevarat, superbe reflexii ❤️😘 wow... Adevarate reflexii in oglinda!
Deci au plecat micutii?! Incet încet va reveniti la rutina zilnica... E frumos când vin copiii in vizita, dar este frumos si când pleaca ☺☺☺ Greta s-a anuntat in vizita din 31 octombrie pâna pana pe 5 noiembrie. Are vacanta si vrea sa vina sa ne jucam ☺☺☺ Daca stau sa ma gandesc, anii trec asa repede si in curând, nu va mai avea chef de joaca, va avea alte preocupari...
Pupici si îmbratisari ❤️😘

Diana spunea... [Raspunde]

Prima poza trezeste nostalgii. 😊 Casuta pare ca priveste printre gene. 😊
Foto doi e... din alt film fain. Cred ca in geam - apoi reflectata, imaginea, in oglinda, e un stalp... Initial am vazut un planor! 😊
Pupici! 💗 Ganduri de bine! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdandusler I am glasd you like it :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN avantajul de a iesi ... :D Uneori mi se face dor.
Da, au stat foarte putin... 2 zile au trecut pe aici.. prea putin. Micul N a scris in compunere la scoala ca a fost cea mai frumoasa vacanta a lui dar ca a durat asa putin. Noi doi semanam foarte mult.

Este obositor, da. Pentru mine, din motivele cunoscute, din cauza mediului... este obositor si ma resimt. Dar ce mi-as dori sa vina sa stea o luna.. si sa fie conditii bune, sa am baia mare libera, nu lipita ca la... in fine... de cateva zile tot am senzatia asta de apa rece pe gat. Si de la oboseala dar mai ales de la ce vine de acolo - asa am patit si la inceputul anului: intai a fost ceva ca o acetona, apoi miros de detergent si uite-asa... mi-as dori sa avem o casuta undeva. Sa fie totul in ordine.. sa ma bucur de viata. Dar sunt recunoscatoare. Pentru tot ce avem..
Pupici du mare drag. Si sa aveti parte de zile minunate cand va veni Greta. Da.. cresc si... nu se poate intoarce timpul. Oh nu... am pierdut atatia ani alaturi de ei din cauza ultimelor intamplari... Prea mult timp departe. si.. oricat ar fi de fain ca avem calea de a comunica (whatsappul)nu este ca atunci cand ne vedem... imbratisam... cand facem covrigi impreuna :)))).

Pupici cu drag.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da.. micuta casa (stii ca este si un desen animat... :) uneori as vrea sa am mega puteri si sa iau casa sitot de acolo sa le mut asa cu totul undeva unde e o vecinatate cumsecade.... eh vise si visuri...
E foarte tare poza din masina - ai vazut cate reflexii? :Dasa m-am bucurat ... hahahahaha.
Pupici cu mare drag!!!

Trimiteți un comentariu