sâmbătă, 21 octombrie 2023

Paturica Geamana - in sfarsit gata.


Daca mai asteptam putin, se facea anul de cand prima paturica a fost gata - adica geamana: Gemene - una gata, alta in lucru.  Am vrut eu sa o termin in cele doua zile cat au fost copiii (rectific, am vrut sa o termin in noaptea dinaintea plecarii... dar am capitulat pe la 4 dimineata, cand mai aveam un sir de prins... si apoi de cusut intre ele si... de facut marginea). Cand nu ma simt prea bine (incerc sa formulez in asa fel incat sa folosesc bine si nu opusul lui), simt nevoia sa fac ceva... care sa ma ridice. Azi a fost o zi absolut frumoasa, dar eu am fost cam barca pe valuri - probabil de aia si apa care ma tot sacaie (reflux, nereflux.. chestia e ca abia astept sa scap de acest inconvenient - si, daca se poate, de dormitul in sezut... daca nu cer prea mult 😅).
Am profitat de faptul ca domnul Kouki a avut zi de spa cu parintii (si tare sper sa se vada si rezultatele) si am stat cu Buni in camera. Dar mai bine sa va arat pozele de anul trecut, din noiembrie:




Si ajungem si la cele de azi, cand, dupa ce am terminat de atasat si ultimul sir, am lucrat de jur imprejur, cu croseta, o margine simpla - care sper sa fie la fel cu cea de la prima patura.. haha:




Si este gata. Sunt foarte fericita (desi, intre noi fie vorba, as fi preferat sa fi reusit sa i-o dau lui Ralu cand au fost pe aici, ca acum.... cine stie cand ne mai vedem - si nu e de trimis pachet). Am mai finalizat o restanta. Sper sa reusesc incepand de saptamana viitoare (intentionasem azi, dar fiind cu barca pe valuri am ales patura) sa intru in camera mea unde am pus cutiile cu proiecte. Dar... nu vreau sa imi fac cine stie ce planuri pentru ca.. dragilor, in caz ca va imaginati ca am scapat de stropirile de vara (din 2 in 2 saptamani).... Rux e patita si tot verifica. De pe 22 pana pe 30 avem tura de stropiri zilnice (in diverse parti ale orasului, dar cum eu stau in centru).

Dupa cum spuneam, la noi a fost o zi insorita si frumoasa - probabil ca soarele stia ca este ziua Dianei - la multi ani frumosi si sanatosi plini de bucurii si timp pentru evadari creative cu povesti minunate :D. Am ales si o plansa colorata de mine acum ceva timp - mi-a placut tare mult si sper sa ii placa si ei :D. Ganduri bune si pupici!!! (de la mari si de la mici - Kouki tocmai viseaza si da din codita - pacat ca nu am avut cum sa il filmez.. :D)

Ja ne!

8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Cu siguranta o sa-i placa. Are culori superbe!
Iar pentru paturica meriti toate felicitarile, draga Rux!
Se va bucura mult, cu siguranta!
Pupici si seara frumoasa! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana :*
iti multumesc :*. Desi ar fi trebuit sa o finalizez demuuuult. Buni a terminat inca de anul trecut (aproape un an) petecutele de lucrat... dar au intervenit lucruri. Ma bucur insa tare mult ca am reusit sa i finalizez, chiar daca am ratat momentul -sper intr-o minune, sa vina cei mici de sarbatori aici.. :). Poate ma ajuta... paturica :))
Pup cu drag 🙏💗

Diana spunea... [Raspunde]

Multumesc, draga Rux! 💗 Un dar minunat! ❤ 🤗
Haha! Zilele trecute vorbeam cu cineva ca... mi-e dor sa merg cu trenul! 😊 Plansa desenata e superba! Trenul acesta ma poate transporta simplu de tot in fel si fel de povesti!
Sa fie bine si la voi! 💕 Abia astept sa povestesti ca au trecut noptile grele, de veghe, si lucrurile se indreapta spre si mai bine!
Cred ca micul K e multumit acum, in pielea si blanita lui. Hm. 😊 Daca n-ar fi probabil ca n-ar da din codita in somn! ❤

Rukkusu e mortala cum e tolanita pe paturica! 😊 Ii gasesti niste pozitii...! (inca nu m-am "obisnuit" cu Risu)
Patura e foarte reusita! Toata stima pentru realizarea acesteia! Moamaaaa! Cata munca! Stiu ca merita, doar... admir realizarea in comparatie cu ce-as fi eu in stare sa fac. 😊

Faza cu stropirile e chiar culmea! Am scris si la postarea cu Barbie si clonele. 😊 Fitosanitarele (in special) au loc la sfarsit de toamna, dar... in fiecare zi in alt cartier... si sunt chiar asa de mici cartierele incat sa ajunga "sporii" la voi de fiecare data? Sau baga aia o cantitate de omoara si pasarile? Si la noi stropesc, dar cand se stropeste in cartierul "de la granita" pana la noi nu ajunge - nu ajunge nici cand se stropeste "in partea cealalta" a blocului - am un "detector sensibil" in apropiere. 😊 Evident, cand nu bate vantul - dar cand bate vantul nu se stropeste (in mod normal). Oricum, nu mi s-a parut ca aici se stropeste asa des ca la voi...
Noh... m-am cam lungit la vorba! 😊
Sanatate pentru toti dragii tai - si pentru tine! Iti doresc sa incetineasca ritmul neplacerilor - daca sa inceteze total pare a fi putin probabil.
Pupici cu drag! 💗

Rajani Rehana spunea... [Raspunde]

Beautiful blog

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Mie îmi place foarte mult păturica! Parcă o simt cat este de moale și pufoasă și călduroasă.
Desenul îmi amintește de trenul cu care se întoarce Doc din Înapoi în viitor în al treilea film, iar decorul din jurul lui este fantezist și relaxant și dulce ca o vată de zahăr.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ce are ma bucur ca iti place - de cand am vazut desenul la tine m-am gandit :). Ma bucur si mai mult ca l-am ales.
Iti multumesc si eu pentru gandul bun. Abia astept acele zile.... si nopti :)). Cumva este deja mai bine..asa vreau si imi doresc sa fie. 🙏💗

Micul K se (inca) scarpina... eu tot ma intreb care este cauza ca sa o pot elimina (daca tine de mine - zic). Cred ca a fost si stresul cu ce sa intamplat - insa nu e doar o concidenta ce s-a intamplat si la inceputul anului cu mine si cu el si ce se intampla acum (iar ce e pe coloana de la baie nu tine de mine, din pacate). Nu ma incanta sa ma las doar pe samponel.. insa macar sa isi faca si el datoria (daca tot a costa de trei ori pretul lui.. haha).

Ma bucur ca iti plac pozele cu Rukkusu si patura - sunt de pe vremea cand Buni aproape termina patratelele si eu incepusem sa le crosetez de jur imprejur. :D Si ma bucur ca iti place paturica - de fapt, mai am material lucrat de Buni pentru a mea - cred insa ca nu am deloc poze din timpul lucrului :O - mai mult ca sigur nu am... asa ca nu voi avea repere in ceea ce priveste perioada de lucru (oricum anul acesta prin primavara...). M-am intins mult cu patura lui Ralu pentru ca am avut ceva de rezolvat in ceea ce o priveste (pe patura.. :), nu pe Ralu).

Fito mi se pare ca si sunt. Stii cum e? Ca la fumul.. pare ca urca in fuior spre cer, dar de fapt se duce pe unde ii vine... in toate directiile si daca bate un vanticel, poate ajunge si dintr-o parte in alta a strazii. Dodo, de la o astfel de stropire a avut prima data probleme - am aflat (Sau mi s-a confirmat mai bine zis) abia dupa teoria (dupa ce a plecat el am cautat si am aflat ca fix in ziua dinainte sa ies eu cu el si sa aiba acea reactie se stropise nu pe unde ne-am plimbat, ci la o bucatica distanta - dar a batut un vant... care se pare ca a adus si pe la noi , repet se stropise in zona de care zic cu o zi inainte). Toata reactia lui a fost aceea a unui catel afectat de astfel de substante (un domn care avea caniche mi-a confirmat ipoteza pentru ca patise la fel cu al lui catel caruia ii fusese indusa coma si in fine sa rezum, fusese salvat - si catelul lui trecuse pe unde s-a stropit la o zi distanta, fara sa stie, si tot asa o luase la goana dintr-o data speriat parca de ceva dar ei au avut noroc).
In fine... la noi numai normale nu mai sunt treburile.. se stropeste intre 8 si 12.30 ziua. Sa imi zica si mie cum se vor teleporta copiii si toti ceilalti din zonele in care stau in intervalul acela (plus 2 ore dupa ce termina, ca doua ore zic specialistii). Mda... dupa noroc.Probabil sunt obisnuiti deja sa treaca pe langa tipul echipat care stropeste ....

Iti multumesc mult - Doamne Ajuta - si la voi la fel :*. Sa fie cat se poate de bine (si un pic mai mult, ca nu strica, hehe)
Puuup cu drag si inca o data la multi ani frumosi si sanatosi si voioooosi :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rajani Rehana thank you :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso iti multumesc mult si ma bucur :D.
Este un fir pufos, intr-adevar. :)
Si sigur se vor bucura de ea (si geamana) - mereu cand vorbim sunt cu paturicile facute de buni la ei :))).

Ohhh... nu imi amintesc deloc, ce ciudat. Oare nu l-am vazut? E posibil... cred ca nu i l stiu. Va trebui sa il caut :D
Pupici cu drag :*

Trimiteți un comentariu