miercuri, 25 octombrie 2023

Miercurea fara cuvinte - Dor de castane (proaspat culese).
















Episodul 315 de la Miercurea fara cuvinte care, dupa o plimbare prin blogosfera pe la prieteni dragi, s-a intors acasa, inapoi, la  Carmen.

🍂🍂🍂

Tema: Dor de cules castane.
📷 poza zilei alaturi de Risu si singura castana de anul acesta.
📷 Rukkusu si castanele, anul trecut - 9 si 21 octombrie 2022


🌂🌂🌂

-📷 mai multe episoade 📷-  

8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ce frumoase sunt! Proaspete, coapte, lucioase 🥰😍
Mie imi place mult si mirosul lor, asa cand sunt proaspat iesite din invelisul verde-arici 🤗
Happy WW Rux draga 😘🤗

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce de-a castane! Nu am prajit niciodata si nici nu stiu exact daca se mai adauga ceva. Faine pozele. Am cateva luate pentru a le picta, insa inca nu m-au inspirat... Ai facut vreodata asa ceva?
Vad ca toate lumea este extaziata de cat de frumos arata!
Pupici, draga Rux! Happy WW!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN daaaa.. cele multe cu Rukkusu si Kouki sunt de anul trecut - un adevarat festin :)))). Tati mi le a adus. De fapt .. si anul acesta tot el mi-a adus una, care e inca in casuta ei - cea de la Risu din poza.
Si mie imi place tare mult.. in spate la bloc este un castan. Cu Dodo mai ales mergeam si imi umpleam buzunarele - cred ca as fi fost in stare sa culeg cosuri intregi... mi se pare terapetic. Doar ca am descoperit tarziu ca pot culege castane din spatele blocului :))). Imi luasem avant acum cu Kouki.. (dar am prins doar 2019... ca nah). Poate la anu....
Ah tocmai mi-am amintit - in 2018 cand a venit Kouki am ratat un pic castanul ... insa iarna, cum am iesit afara... mi-a picat pur si simplu pe zapada o castana in hainuta ei :)))/ Nu mi-a venit sa cred.

Pupici cu drag :) si happy ww (si multumesc mult pentru introducerea in tabel :*)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana putine :)))). Intr-unul din anii trecuti, cand deja ma prinsesem eu ca pot culege castane din spatele blocului (hahah), am intrat cu Dodo si mi-am umplut toate buzunarele.. cred ca am strans cam o punguta odata... hahahahaha - le aveam puse intr-o cutie, dupa ce se uscasera, in ladita de sub patul lui Buni - se pare ca au tot felul de proprietati curative si citisem ca ar fi bine sa faci un soi de pernuta ca si la samburii de cirese..
Acum nu mai am acces la ele - cand am citit ca vrei sa pictezi mi s-afacut si mie pofta :)) - doar ac e blocat patul de celalalt in care se reface Buni.
Nu am pictat dar am desenat cu un marker anul trecut pe una :D. Am facut-o deco de brad (pusa in ceva cosetat.

AStea nu sunt din cele comestibile - asa ca nu cred ca se prajesc - se face insa ulei industrial din ele (si nu numai) - de ulei stiu pentru ca am prins in clasa a treiacred o actiune in care am fost cu clasa sa culegem castane din Padurea Trivale - a fost cea mai tare activitate si abia asteptam sa o repatam (dar a venit dec 89.. tz). Mda...

Cele mai multicele le-am primit anul trecut de la Tati - unele sunt gemene.. cred ca ar arata bine pictate pentru ca sunt plate.. hmmm am sa il rog sa mi mai culeaga daca o mai gasi :))).
Anul acesta abia am primit una - cea de la Risu. Si asa am lasat-o.

Pupcu drag
Happy ww
:*

fiordaliso spunea... [Raspunde]

O ședință foto profesionistă! Sunt foarte frumoase castanele, ar trebui să fac o incursiune in parc dimineața când ajung, in drum spre muncă cobor din autobuz exact in fața parcului plin de castani.

Diana spunea... [Raspunde]

Foarte frumoase fogotrafiile!
Kouki e cam nedumerit de castana necomestibila. 😊 Ii place, 'ca e de la tine, dar pare ca nu stie care-i treaba. 😊
Castana din poza 6 pare un ochi de... iguana. 😃 Ii lipseste "irisul", sa para mai natural - ca ochi. 😊
Pupici cu drag! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso ohhh neaparat sa faci, mai ales daca este in drumul tau. Tin pumnii sa ai vreme buna si captura faina :D.
In afara de poza cu castana in cuibul ei, celelalte sunt de anul trecut. Dar cand a trecut... el stie :)))
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana dragutul meu... tare s-a mai scarpinat in ultimele zile. Ma intreb daca faptul ca s-a stropit are a face (inclin sa cred ca da pentru ca si eu am avut niste stari mai putin fericite :)).
In fine... acum s-a mai linistit si doarme pe picioarele mele... in timp ce eu incerc sa mai fac cate ceva rapid...cat ma tin bateriile. :))
Pupici!!

ps: ce idee tare :D!! Vazusem un puzzle cu o iguana la Noriel acum ceva timp...
Pupici cu drag :D

Trimiteți un comentariu