joi, 5 octombrie 2023

Un telefon si o priveliste (Reflexii in oglinda 32)


Pe 25 septembrie era o priveliste frumoasa de la geam. Copacul de langa catedrala semisca asa de sclipitor in briza usoara. Era ... superb. Poza nu reflecta deloc realitatea, dar am pastrat-o ca sa imi reaminteasca si o impart cu voi:


Atat am reusit noi azi sa facem, pe fuga... o mica sesiune foto in care am incercat sa prindem cate ceva reflectat in cerculetul de la micul meu telefon mobil:




📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!

8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Ma bucur ca participi la RiO 🤗 ce reflexii interesante, in prima fotografie 😍 dar Fotoshooting -ul manechinelor tale este si mai si 🥰
Un start bun in weekend, Rux draga 💞😘

Suzana spunea... [Raspunde]

Se cam joaca fetele. Bravo lor. Si imi plac planurile din
imaginea din balcon.
Un final de saptamana linistit, draga Rux.❤️😘

Diana spunea... [Raspunde]

Risu pare melancolica... Ii urez succes in calatoria ei. 😊
Pupici cu drag! 💗
(chiar ai pornit intr-o noua astfel de calatorie?! uau!) 😘

MNiko spunea... [Raspunde]

Interesanta ideea reflexiilor în lentilele telefonului. Ămi pace foarte mult fustita lui Risu. Mi-aș face mie o bluziță din așa material ( adică aș cumpără că de făcut...nu-i de mine)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da, cum sa nu.. incerc cel putin. :) Ma ajuta mult - altfel cred ca m-as defaza de tot :))).
Telefonasul acesta mi s-a parut foarte dragut inca de cand l-am primit, in 2004. Ma bucur ca inca merge (o perioada am avut un altul, aceeasi marca, insa alt model, de la Ralu - acela era mai mare un pic....) - singurul dezavantaj este bateria (trebuie mereu sa am grija sa nu uit sa il incarc...).

Am avut in ziua aceea o priveliste frumoasa.. atat de minunat se unduia pomul acela...

Pupici cu drag :). Imbratisari si multumesc :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Cum prind cate o fereastra, cat de mica, incerc sa profit... imaginea e de fapt de pe geamul lui Buni - din balcon, cam greu acum... chiar sunt putin debusolata ca nu am reusit inca sa atac acea problema si colac peste pupaza, am ceva probleme care par sa imi puna bete in roate. Nu prea imi place perspectiva asa ca incerc sa o combat stand cat pot de cuminte...
Pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana cumva era necesara ca sa .... nici nu stiu. Sper sa ma ajute cumva. Imi plus este legatura mea cu voi.
:)
Pup cu drag si imratisari!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko si eu as vrea ceva de gen... am avut un scul din materialul acesta - posibil sa mai am, trebuie sa caut, as putea sa le mai fac cate ceva, poate chiar la Provocari Verzi, ca tot e tinuta de toamna... macar de as avea timp.
intotdeauna mi s-a parut un telefon interesant si cu potential.. :))). Cred ca ar fi iesit niste poze si mai si, dar stii cum este cand esti pe fuga, cu un ochi cand la Buni, cand la kouki sa fie ok... :)))

Pupici

Trimiteți un comentariu