sâmbătă, 28 octombrie 2023

Am colorat... toamna.

Ce mai faceti voi?

Eu ma distrez... prima saptamana de stropiri (joi si vineri fix aici la mine - macar de as stii ca vineri sigur s-a efectuat si ca gata am scapat, dar habar nu am... ideea e ca a fost noros dar nu a plouat si nu a batut vantul in fereastra respectiva). Joi spre vineri a fost apogeu: am avut dudu, am avut tantar, am avut spectacol de scarpinat cu K, mi-am petrecut noaptea in sezut.. ce mai. distractie :))). Acum vad ca bifeaza iar amicii de la mezanin (incep sa ma intreb daca duhoarea de detergent parfumat de pe coloana nu are cumva legatura cu ei - or dezinfecta si parfuma la greu, na ce stiu eu - ca de cand si-au reluat activitatea.... in fine, poate ca da, poate ca nu, cert este ca nu e prea bine - imi vreau baia mare inapoi... ).

V-am pus oarecum la curent asa... finut. Am zis ca daca tot ma incearca o migrena de stanga (de-aia mi s-a tot zbatut ochiul in ultimele 2 zile? hahaha)... sa profit si sa imi fac tema pentru azi. Kouki doarme si viseaza - sper ca frumos ca a latracit asa in somn un pic - eu sunt in sufra.. pe canapeaua care rezista eroic, de fapt pe ladita, desi deja a inceput sa aiba mici cratere :)))).Glumesc, nu sunt cratere, dar in unele parti e ceva mai... lasat, nu e locul ideal de dormit, insa merge. Foarte dragut este iarna de Craciun. Na.. vorba aia, trebuie sa gasim ceva frumos in orice, ca sa ne motivam, sa putem continua.

Booon. Am luat doua cutii cu creioane colorate (unele super vechi, capatate de la Ralu si altele noi, pe care le-am mai folosit insa, putand fi utilizate si cu pensula si apa) si aveam o imagine tomnatice printata de cand au fost micii pe aici (daca va place gasiti desenele aici: Free Fall Colouring Pages For Adults — Gathering Beauty), cand am colorat cu Micul H ceva cu niste ciupercute. Nu mai colorasem de tare mult timp asa, deobicei ma avantam pe app-ul de pe tel.

Si uite asa am mazgalit eu foarte „artistic„ (ah ca tocmai m-au bruiat - uitasem sa va zic o chestie interesanta ... cred ca are legatura tot cu cei cu clubul - se aude din cand in cand, ca si cand ar suna ceva, un fel de sirena, dar in acelasi timp nu sirena din aia de port.. ceva aseamanator. cine stie ce traznaie de aparat, insa e foarte enervant). Mi-au zburat ideea, nu ca ar fi fost cine stie ce, insa na, era ideea mea :)).

Ma bucur sincer ca am reusit sa strecor in meniul innorat si un strop de bucurie - ma refer la desen. :)). Poate reusesc sa imi mai imprim cate un desen  pe care  sa il onorez (mai avem o luna de toamna).

Azi am alta zi lunga - deja stiu sigur ca noaptea o petrec in sezut :))) - am avut in perioada de gen si la inceputul anului, tot cand cu baia mare, oboseala.... Sper ca de aceasta data sa fie totul de scurta durata. 🙏 

Ja ne!!


6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Ai colorat frumos Toamna! Poate s-a lasat convinsa sa se stabileasca pana - fix! - in 30 noiembrie, cand e randul Iernii sa intre in scena. 😊

Nasol cu ce fac aia in club dar... pe bune! de ce nu reclamati la greu, toti cei care aveti neplaceri din aceasta cauza (a zgomotului, macar)?! Macar pe pagina FB a primariei... Pe aici (nu in toate zonele), care mai de care trimite e-mail-uri la primarie, scrie pe te miri unde... Asa au "rezolvat" cu multe cluburi de unde se auzea muzica la max dupa ora 22 (si nu numai), zgomotele diverse produse de aparate de aer conditionat si te miri ce, mirosurile nasoale care napadeau in oras... Nu-i perfect, dar "reclamatiile" si "publicitatea negativa" par ca functioneaza.
Oooofff! Sper sa se rezolve si la voi... Iti doresc sa dureze cat mai putin "faza" aceasta.

Pupici cu drag! 💗

Suzana spunea... [Raspunde]

Poate totusi duminica va fi mai bine. Tot felul de bizarerii
pe la tine la bloc. Poate va mutati in alta parte,
unde ar putea fi mai bine, zic.
Imi place imaginea, este tare placuta!
Pupici, draga Rux! ❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

Of Doamne! Sper sa se dilueze mirosurile cat de repede si sa te poti simti bine in propria ta casa... Incredibil zau, sa nu ai linistea ta in cuibul propriu! Imi pare sincer rau!
Desenul e tare dragut.
Eu o astept pe Greta, poimaine va veni sa stea la noi in saptamana de vacanta. E toamna... E soare, am sperat sa ploua 😜 ieri am iesot cu Leo in parc, imbracata cu jachetica de toamna peste o bluza cu maneca lunga si... Am crezut ca lesin de cald! Nu stiu cate grade au fost insa atata vreme cat e soare, e ca vara. Cum se ascunde, cum simti ca e toamna....Sper sa nu racesc, ca asta e clima prielnica!
Azi vreau sa stau doar in pat, sa ma uit la filme. O sa fac o scurta plimbare cu Leo, atat 🤗 E duminica, savurez linistea din cartier ❤️ te pup. Numai bine! 🤗😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana nu am ce sa reclam - nu se ude tare (de data asta cel putin ) e pur si simplu zgomot de fund si vibratie care se simte si aude mai ales cand pui capul jos sa dormi...

In plus ... bine ca avem unde sta - ma motivez asa, ca altfel nu stiu zau... ti secam ia. Sa nu te poti bucura in casa ta de casa ta...

:) Ma bucur ca iti place desenul. Si eu astept iarna... cumva, ca pe o minune.

pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana teoretic duminica noapte nu fac party - din punctul asta de vedere va fi. Sper.
Acum chiar acum numai bine nu prea e... probabil sunt eu si foarte obosita si nu mai am rabdare ... dar na. Mergem inainte.

Sincer, nu mai am putere de mutari. Vreau doar sa ma pot bucura de casa mea... sa am acces in toate camerele, sa pot face curat cand si cum vreau... sa reorganizez... e frustrant sa fii atat de limitat. Si nu ma plang, ca nu imi place, doar constat.

Ma bucur mult ca iti place imaginea - aduce cumva bucurie in suflet :)
Pupici cu drag!! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN eu sper sa dispara, ca sa fiusincera.. :))).
E foarte frustrant - casa ca si impartire are un mare potential, si.. pana la urma, e a noastra, de ce sa nu ma pot bucura de ea...
Ce garantie am eu ca daca ma mut vecinatatile vor fi mai bune.. nu prea sunt.

Ma bucur ca iti place desenul. :D

Oaaa ce fain! Ma bucur mult pentru voi - si mie mi-ar fi placut sa fie micii mai aproape sa ne jucam la greu :))).

si eu vreu sa stau in pat - am atatea de facut si ma saboteaza mintea asta :)))). Ca vrea sa termine si aia si aia si aia.. pana la urma tot ce am reusit a fost sa scriu art de azi si sa raspund / citesc... mesaje.. articole. atat. Nu stiu cand a trecut timpul si soarele se pregateste sa apuna :((((.
Si acum realizez ca am avut chiar si o ora in plus :O.

Haha

Pupici cu drag :*

Trimiteți un comentariu