luni, 23 octombrie 2023

Un catel, surubel.

Buna!

Dupa mult timp, in sfarsit, am facut un mic pas creativ in afara sferei care tine de casa / familie. Mami m-a rugat sa ii fac o mica jucarioara amigurumi, pentru un baietel (nepotelul prietenilor de familie). A venit oarecum bine - fix dupa ce au plecat baietii,cand dorul si lipsa lor isi pusesera amprenta. Totusi, in ultim perioada, oboseala acumulata si-a spus cuvantul si... am lucrat destul de incet. 

Am ales impreuna (de fapt Mami a venit cu ideea, eu voiam sa fac ceva dintr-o carte) sa fac un catelus, pornind de la Proiect de curs - catelusi. Cu aceasta ocazie am avut si ocazia sa vad daca mai reusesc sa descifrez hieroglifele pe care am apucat atunci sa le notez :)). Se pare ca... da:


Am ales o cromatica asemanatoare cu cea folosita la proiectul de curs. Inima am lucrat-o un pic diferit- imi place cum a iesit. Evident ca nu mi-am notat - sa fie unicat.
Rukkusu si Risu s-au jucat putin ce el. Ca sa aiba idee despre joaca, sa nu ajunga la micut fara sa aiba habar de rolul sau :D. un pic de v-ati ascunselea:



Si inca o poza inainte de despartire:


Sper sa aduca bucurie si sa fie iubit :D. Cat despre noi... eheee... ma uitam cate zile mai sunt pana la sfarsitul lunii! Sper ca vremea frumoasa sa imi dea cumva un boost de sanatate si voiosie.. si putere de munca. As vrea sa incerc sa ma apuc si de hainute... sper sa reusesc :D. Nu ma refer doar la tema de luna aceasta de la provocari verzi.. ci si la restantele mele la acest capitol. 

Cum era.. incetul cu incetul se fabrica otetul (cred ca v-am mai povestit eu despre acesta joc / proverb).

Ja ne!




6 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Foarte reușit cățelul! Îmi plac petecutele și inimioara albastre. Băiețelul care îl va primi va fi cu siguranță încântat!

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce scump e catelusul! Va aduce bucurie cu siguranta!
Felicitari, draga Rux! Pupici! ❤️😘

Diana spunea... [Raspunde]

E tare dragalas "surubel"! Cred ca va fi incantat micutul caruia ii este dedicat! ❤

Ma tot gandesc la hainutele pentru papusi... Am adunat toate resturile de material si le-am depozitat, si peste am asezat altele, si altele... La noi se "renoveaza" de... imediat e un an 😃 Mereu intervine cate ceva. Nu stiu daca reusesc sa vin cu haine noi pentru mesagera sau altele. :(

Iti doresc sa se indeplineasca ceea ce-ti doresti: mai multa odihna, sanatate si tot ce ai nevoie. Pupici cu drag! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso ma bucur tare mult! Si eu sper sa ii placa.
Catelusul a fost inspirat de Kouki :D. Mami a venit cu ideea, asa ca am zis .. de ce nu. Acum zice ca mai vrea unul :)))))). Sa vedem cum mai variez modelul.. si cand voi avea timp de asta.

Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana asa sper si eu. L-am vazut pe baietelul surubel intr-o poza si este asa de dragalas :D.
Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana asasper si eu :). ;D
Nu-mi aminti - m-am straduit atunci cand am pregatit rapid terenul ca sa vina micii (si nu vrei sa stii ce era aici, mai ales ca fix inainte sa vada Buni eram cu planul de reorganizare si curatenie.. deci m-a prins la mare fix :))). Si acum am idee pe unde sa caut... dar nu am timpul necesar.Aici e buba. Pfff.
Asa ca si eu ma gandesc cum sa fac. Momentan am gasit niste fire ramase de la un proiect... sa vedem ce voimai reusi sa fac pana la sf lunii :O. Voiam sa bag si ceva din materiale, sa se asorteze... ufff.

Iti multumesc tare mult. Sa fie. Si la voi la fel :*
Imbratisari cu mare drag :*

Trimiteți un comentariu