joi, 26 octombrie 2023

Spooky or cutie? (Reflexii in Oglinda 35)

Boooooonăăăăăăh :))). Adica Buna Booo 🎃🕸🕷!

Nu mai stiu daca va amintiti, dar cu siguranta am spus de mai multe ori, ca Ralu cand face cate un proiect... il face. Ei.. nu prea reusesc eu sa obtin de fiecare data poze (sau cele pe care mi le trimite nu le pot folosi din varii motive). Din fericire, in cazul acesta, mare noroc am avut. 

Anul trecut a facut pentru baieti, de Halloween (la ei se sarbatoreste - copiii merg sa colinde si primesc dulciuri, lol) masti. Evident ca am fost in extaz - nu suport desenul pe fata, mai ales la copii... dar trecem peste (poate fi si cu mama culorilor sigure - nu imi place absolut deloc... 😅). Motiv pentru care mi-a si facut pozele de mai jos cu Micii N si H, purtand mascutele create de ea.. Inspaimantatori de... dulci, nu-i asa?


Un pic de reflexie de pe bluzita micului N (ce mult m-am bucurat cand i-am gasit-o, foarte draguta era) si de la lampa care se vede in spatele micului H. Dar stati... ca avem ceva mai multe reflexii mai jos:



Ei? Sper ca v-au placut :D. Eu una m-am bucurat ca mi-am amintit de folder la timp - altfel poate ar mai fi stat inca un an pe aici, asteptand atentie :))).

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!  

ps: despre tinuta lui Risu... maine :)!

8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte draguteeeee 😍🥰🎃👻🕸️ Uite ca m au luat alte evenimente pe val si am uitat ca se apropie Halloween ul. La inceputul lunii am fost la o expozitie de dovleci. Neaparat sa imi fac timp sa va arat. A fost superb.
Pentru Halloween am cumparat anul acesta bostani albi, sa ii cioplim. Pe 31 octombrie o sa ii facem. Greta va fi deasemenea anul asta de fata 🎃👻 vine in vacanta de marti pana duminica seara.
Pupici si imbratisari 😘🤗💞

Suzana spunea... [Raspunde]

Nici mie nu imi place vopsitul fetei. Insa mastile sunt altceva. Bine ca nu sunt prea fioroase!
Imaginile cu tricouri sunt chiar ff interesante. Tare vesele!
Pupici, draga Rux!❤️😘 Un final de saptamana linistit!

Diana spunea... [Raspunde]

Dragalasi micutii! ❤
Mastile par un fel de casti... Interesant sunt facute.
Nici mie nu-mi place ideea vopsitului pe fatza, mai ales la copii.

Ca sa nu raman... tuta: spune-mi, te rog, ce apare in poza 3? In mintea mea par... sacose. Ups?! 😊
Pupici cu drag! 💗

CARMEN spunea... [Raspunde]

Si eu cred ca sunt plasute, in care sa puna dulciurile pe care le primesc cand vor merge la colindat trick or treat / Süßes oder Saueres 🕸️👻🎃
Foarte fain facute! Eu mi am imaginat pe plasa neagra, un buzunar oranj cu mutrita de dovleac fioros iar in buzunar, o ghorlanda LED cu baterii 😎✌️ am ghicit bine? 😅

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN eu ma bucur ca am vazut la timp pozele ca iar uitam de ele :)))). Chiar abia astept s avad dovlecii si mai ales sa vad apoi cum ii veti face. :D
Am si eu trei - sper sa si mananc din ei :))). Slab de tot anul acesta - macar sa fie buni. Anii trecuti aveam conge plin. Lui K ii placea tare mult sa ii pun in mancarica - i-am facut si treats cu dovleac..

O sa aveti cateva zile pline de bucurie, iar ea o vacanta de neuitat - sigur vei pregati niste activitati top :D
Hihihihih

Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana da, da. Ra chiar mi-a zis ca e cu dedicatie pentru mine (are si niste chestii speciale pt pictat, sa zicem ca daca sunt ale lor acasa sunt ok cu ceva draut pentru o mica sedinta foto. dar nu sunt pentru pictat de catre oricine oriunde, indiferent cat de bine ar fi cotati impart alea cu mai multa lume.. si apoi ar trebui sa stea cu mazgaleala, deobicei mazgaleala iese, o gramada de timp pe fata - deci nu).

Ra oricum cand face chestii de gen, chiar daca sunt fioroase la origini, ii ies simpatice :)))).
Sa stii ca nu sunt tricouri ci pungute :D
Nu stiu daca ea le-a facut sau sunt cumparate - sigur stiu de masti.
Pupici cu drag. Sa fie!!! Sa ne fie sfarsitul de saptamana minunat!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Dianaasa0i ca sunt scumpi? Micutii mei maricei - anul acesta le-a luat un costum de harry potter si unul de miguel din coco. A gasit ceva dragut si calitativ pe amazon.

dap - e o problema mai ales cand ii lasi la un party si se intampla asta.. nu as face party cu asa ceva. in fine...

Sunt sacose :D Da.. pentru bunatati - ceea ce imi aminteste ca le-am facut niste huse pentru borcane anul trecut :)))).
Pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da, da - chiar asta sunt!
Ma intreb daca le mai are :))). Eu sunt o mica cersetoare si Ra parca face intentionat ca se cam face ca nu ma aude in ultima vreme. Mereu ma milogesc sa imi pastreze bucati de tapet, sau chestii ce pot fi transformate.. ehhh greu greu. :)))).

Si mie mi-au placut mult. Uite ca nu stiu sigur daca sunt facute de ea sau cumparate. Mastile sigur le-a facut ea, dar de traistute nu am intrebat.. Insa asa zic si eu ca si tine ca sunt facute. :D
Puuup

Trimiteți un comentariu