sâmbătă, 14 octombrie 2023

Puzzle Wood inramat (200)


Astazi aveam planuri marete - sa ii fac o mica surpriza micul N, a carui zi de nastere este maine. Cum am petrecut ziua cu Buni si Kouki, planul meu nu a avut nicio sansa sa se concretizeze, dar, ca sa nu treaca totusi ziua fara sa reusesc sa fac si eu ceva, am „inramat„ micul puzzle Wood (200), terminat acum ceva timp. L-am inscris deja in clubul de puzzle, asa ca nu voi dubla intrarea, evident (desi era cat pe ce sa o fac, pentru ca uitasem ... haha).

M-am bucurat sa descopar cu nu aruncasem foliile protectoare de la geamurile ramelor mai mici. In fine.. un pic mototolite, dar merg - si se dovedesc utile la puzzle-uri mai micute, dar nu suficient cat sa intre intr-un A4, ca in acest caz.






In rest... resimt oboseala acumulata intr-un mod nu foarte placut - cred ca as dormi la soare o saptamana. Sa dorm.. sa ma insoresc si sa mananc bine, ceva mai variat... si eventual gatit de Buni :))). Dar nu refuz nici ceva facut de Mami (nu fac mofturi, haha).

Buni este in continuare in patuc, in refacere - va multumesc mult pentru ganduri bune si urari- intentionam sa recuperez in seara aceasta din restante dar.... mi se inchide laptopul (a ramas fara baterie).

Asa ca ma grabesc... ja ne!!

10 comments :

camdandusler spunea... [Raspunde]

Thanks for your sharing...

Suzana spunea... [Raspunde]

Mi-a placut acest puzzle si imi pare ca l-am revazut.
Noapte buna si maine o zi cat mai placuta, de ziua sarbatoritului, caruia ii urez anticipat La Multi Ani!
Pupici si cele mai bune ganduri pentru voi! ❤️😘

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Interesant puzzle-ul, dar prea închis pentru un peisaj. Duminică frumoasă să ai! pupici

CARMEN spunea... [Raspunde]

frumos si acest puzzle! Imi plac si pantofii papusii ♥ wow ce model fain!
Iti urez o duminica placuta, cu relaxare si liniste! 😘 💕 Pentru Bunica ta refacere rapida!
Pupici si imbratisari 😘 💕

Diana spunea... [Raspunde]

E un puzzle fain! Se lasa noaptea peste munti! 😊
Ma amuza tare pozitia "aplecat" pe care o are Risu! 😊 De ce ai asezat-o asa? 😊 Imaginatia mea imi zice ca trece pe sub o ramura crescuta pe un om, mai jos...
Sa fie vizibil mai bine pentru Buni cu fiecare zi care vine. ❤
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdandusler I am glad you like it :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana iti multumim tare mult :*.
Nici nu stiu cand au trecut ultimele zile.. a cam fost nevoie sa trag frana de mana... acum stau si meditez cum sa rezolv problema aceasta care ma sacaie, pentru ca sunt extrem de multe de facut si dintre ele prea putine sufera amanare... :O.
Pupici cu drag!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă la cat de greu s-a montat, mie mi se pare incredibil de mic :)))). Acum zic.. dar atunci mi-a prins bine..
Si eu as fi simtit nevoia sa fie ceva mai... generos cumva. Dar imi aminteste de peisajele de pe Bran, toamna, asa ca :).
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN cred ca seamana un pic cu un model de ghetute pe care l-a avut Mami si care ajunsese in sfarsit si la mine.. ma intreb cum or mai fi :O. De-as putea intra un pic in balcon sa iau totul la mana... ah ce bine ar fi. Insa intai sa vad cum rezolv problema care ma sacaie.. cica ar trebui timp, odihna si hrana si lipsa de stres din belsug.... hahahaha.
Pup cu drag si multumesc mult pentru urari!!! 🙏💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ah... cred ca voiam sa o fac cumva sa stea singura si apoi aplecata asa aveam senzatia ca inspecteaza puzzle-ul ca si cum ar vrea sa se teleporteze in el :)). Stii, acum cand citesc ce ai scris, mi-am amintit ca odata chiar am trecut asa pe sub un trunci de brad uris, cazut peste poteca. ERam dinspre Valea Zanelor spre planul inclinat, la Covasna. Inainte defurtuna care a retezat toti brazii si care a pecetluit soarta planului inclinat. Inca nu imi vine sa cred ca au dezafectat planul.. in loc sa il foloseasca eu stiu ca pe post de funiclar pentru tursim.. :((((

Pupici cu drag :* si Doamne Ajuta.

Trimiteți un comentariu