vineri, 27 octombrie 2023

Dovlecica - o calatorie in timp.


 Buna!

Astazi va propunem o calatorie in timp, in 8 octombrie 2020. Mai precis, prin intermediul a patru fotografii facute de Mami, Dovlecicai:





Si, dupa ce am admirat (looooool) aceste poze desavarsite ale Dovlecicai printre bucatile de dovleac (ma intreb unde oare sunt pozele faine.. hmmm - pentru ca da, au fostsi unele faine, facute pentru ceva concurs la care am participat atunci in grupul de pe facebook - era in perioada cu laptopul „adormit”, asa ca nu este de mirare ca s-au ratacit, sau pierdut, multe...) asa... revenind, voiam sa povestesc despre poza zilei de ieri:


Risu ... a imprumutat costumatia de dovlecica, de la Dovlecica, bineinteles, dupa cum se poate observa mai jos:


Asa ca astazi, am invitat-o pe la noi pe Dovlecica (speram sa gasesc si celelalte poze, dar cand le voi descoperi voi reveni) pe la noi. Deja s-a inapoiat costumasul. si iata-le la un dovlecel de vorba :))). Sau dovleac.. mai corect ar fi.


Desi par identice, cele doua papusi sunt din doua povesti diferite. Pe prima, Risu adica, am primit-o in dar de la Micaela si este o papusa Kurhn originala din seria Minnie Mouse. A doua, adica Dovlecica, este un cap de papusa Kurhn (original) si un corp mobil, cumparat pe mine de pe Aliexpress, pe cand cautam corpuri mobile ... si inca mai puteam comanda tot felul de comori de gen de pe acolo. 
Rochita Dovlecicai este primita in dar intr-una dintre primele mele comenzi facute pe Ali (prin 2016 toamna), culmea a insotit tot o papusica Kurhn hibrida (cred ca a fost si ea la un moment dat la MFC intr-una din seriile cu potrete parca (da, si ca sa vedeti coincidenta, apare si Dovlecica fix in seria aceea: Miercurea fara cuvinte - O papusa pe zi (2021) IV  - papusa care a venit cu rochita este penultima).


Costumul realizat in 2020 de mine este format din jambiere in ton cu dovlecii, gentuta in forma de dovleac micut, basca - tot un dovleac e si pentru ea sursa de inspiratie - practic este partea de sus a vestei mantou :D. Tare mult mi-a placut la momentul respactiv. 

Asa ca am imprumutat un pic costumatia pentru poza zilei de ieri cand aveam ceva de Halloween in meniu (de fapt si cosumatia asta ar merge pe tema.. nu?). Si daca tot am calatorit in timp, mi-a venit in minte si un fragment dintr-un cantec (pe care ma straduiesc sa nu il fredonez... ca nu mai scap de el apoi.. si totusi, nu este cazul):

”Timp... incotro mergi? Spre ce meleaguri noi, grabit alergi?”

📚📚


Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite”

Ja ne! 

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte dragute, amandoua toaletele, foarte potrivite pentru luna dovlecilor 🎃🤗🥰😍
Mi a placut si perspectiva din care ai fotografiat , ca un slalom intre cuburi de dovleac 😅
Pupici si imbratisari. Un start bun in weekend 😘🐾💞

Suzana spunea... [Raspunde]

Imi place maxim materialul pufos si stralucitor. Arata minunat costumatiile!
Nu stiu cantecul, insa poate il descopar!
Pupici si weekend linistit, draga Rux!❤️😘

Diana spunea... [Raspunde]

Frumusele papusele! ❤ La partea cu "trupul de ici, capul de dincolo" m-ai pierdut! 😊 Inteleg la te referi - la "firme" diferite dar nu reusesc sa tin minte... :(
Imi plac si costumatiile, si-mi plac pozele "printre bucatele de dovleac". 😊 ❤
Pupici cu drag! 💗 Multa sanatate!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN chiar asa - vreau si eu ceva asa din fir portocaliu. Niste mitene :))). ehhhhhh

Ma bucur mult ca ti-a placut - pozele cu dovleac sunt facute de Mami... :))) E o sedinta foto cam ratata :)) - eu tineam un carton parca, hahahaha. Dar da.. am zis ca daca tot le am, sa ne amuzam putin :D

Pupici cu drag si imbratisari
Multumesc - fie sa avem un weekend frumos :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana si mie imi plac - ma bucur asa mult ca mi-am luat firele acestea atunci...
Ma bucur ca iti plac :).
Cantecul este „ani de liceu” - Liceenii (Stela Popescu si Florin Bogardo). Sigur il stii. :)
Pupici cu draaag!! Fain si cu bine sa ne fie weekendul

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :)))
pai.. na, am cumparat capul dintr-un magazin, corpul din altul. :D Si s-au potrivit din fericire... Desi corpul eu il luasem cu alt gand, dar e bine si asa :D.
Ma bucur ca iti plac costmatiile. Cea a dovlecicai e facuta acum ceva vreme dar si acum ma bucur sa o vad sper sincer sa gasesc pozele de la concurs.. si nu doar pe acelea :D
Pupici cu drag!!!
Multa sanatate sa avem 💗🙏🤗

Trimiteți un comentariu