miercuri, 9 august 2023

Miercurea fara cuvinte - O papusa pe zi (2021) IV

















Episodul 304 de la Miercurea fara cuvinte - care, dupa o plimbare prin blogosfera pe la prieteni dragi, s-a intors acasa, inapoi, la  Carmen.

🌅🌅🌅

Tema: #oPapusaPeZi -Potrete- Instagram (ianuarie - mai  2021). 15 februarie -  01 martie 2021
📷 poza zilei alaturi de Rukkusu si Minnie
📷 Day 046. You can be anything. Din doctor poti deveni si printesa dragonilor, daca vrei.
📷 Day 047. Aviana wants to get outside her box 😅.
📷 Day 048. Kurhn girl "dovlecica".
📷 Day 049. Mica Rica.😊
📷 Day 050. Pocahontas 😍
📷 Day 051. Barbie Fashinistas 161
📷 Day 052. My lovely Minnie. Vine vine primavara...
📷 Day 053. Barbie Fashionistas 98. Future is Bright, right?
📷 Day 054. Piper Starling. Star Darlings.
📷 Day 055. Barbie F. 078 - Elena
📷 Day 056. Vasilisa, sau o Scufita rosie moderna. Imbracata in verde. 😅
📷 Day 057. Barbie Fashionistas 76.
📷 Day 058. Just a little darling.
📷 Day 059. Kurhn printesa primaverii.
📷 Day 060. Barbie Fashionistas 145. Feelin' Bright.
🌄🌄🌄

-📷 mai multe episoade 📷-  


16 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Ce drăguță este „Albăstrica”, prietena lui Rukkusu sin poza zilei. Are un nume al ei?
Încă o serie de păpuți minunate. Mi-a rămas gândul la doua din ele, duă roșcate/castanii: una cu cercei aurii mari și bruză verde - seamănă cu un tablou al mamei mele din tinerețe. A doua, tot cu același gen de păr, dar cu el prins în coc și rochiță albastră cu panglici. În poză pare culoarea naturală a părului meu când eram în liceu.
Happy WW!

Suzana spunea... [Raspunde]

Oooo! iarasi o colectie faina! Cam complicat de ales, sunt atat de diferite!
Happy WW, draga Rux Spor la jucat! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Albastrica este o Minnie Mouse. Mi-a mai spus Micaela de care, dar nu stiu de ce uit de fiecare data :)))). Sunt mai multe Minnie in serie, fiecare avand rochite si pantofiori asortati in diferite culori.
Papusa roscata cu rochia verde si cercei aurii se numeste Vasilisa si este o Tonner. Cred ca am pe undeva niste poze cu ea imbracata in costumatia originala - de scufita rosie. Cu pelerina.. e ceva de vis. Eu am luat-o imbracata asa cum vezi - dar are niste ochi.. am ramas fara cuvinte cand a ajuns la mine. Cred ca este minunat tabloul 💗.
A doua este Kurhn printesa primaverii. (ma rog asa i-am pus eu atunci numele pe loc, cand am facut poza. Povestea ei este urmatoarea: probabil ca iti amintesti ca am o papusa imbracata in sirena (a fost poza cu ea recent ) - ei bine aceasta papusa si acea papusa au venit impreuna. Dupa ce am primit primea mea Kurhn de la Micaela (despre care am scris duminica), mi-am mai luat si eu una in cutie si apoi mi le-am luat pe acestea doua. Care nu sunt originale. Capetele da, dar corpurile nu. Insa sunt niste corpuri interesante. Foarte mobile. Le-am luat din acelasi magazin de unde am luat-o pe Rukkusu (din pacate nu mai este magazinul). Rochita albastra am primit-o de la Micaela :D.
Da, parul ei este cu reflexii roscate, este foarte frumos :)

Ahhh stai ca acum mi-am amintit de ceva. La un moment dat mi-ai zis tu despre o papusa ca parca ar fi o icoana si ti-am zis ca chiar mi-am luat o Barbie care mie personal mi-amintea de icoane. E intre papusile de azi - cea cu rochita in dungi alb bleu (cu un umar gol). Fix sub papusa in verde. :D

Puuupici. Happy WW :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana chiar sunt - pe unele le stiti deja, dar sunt si cateva chipuri noi. Ma bucur ca ti-a placut. Pana in septembrie o sa va tot bombardez. Tura de portrete s-a intins ceva mai mult fata de precedenta.


Pupici cu drag :D Happy WW!!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Wow prima este superba... O privire umana, nu poti crede ca e papusa! 😍
Si roscata imbracata cu verde este superba! 🥰
Cea cu "piele" de ciocolata... micuta cu par lung, am avut si eu. Si geamana ei blonda 😍 Blondei i am facut doza codite si o purtam la gat, ca pe medalion 😅 O chema Chiquititta 🤗 Iar pe cioco, o chema Malaika. Of ce vremuri....
Dragute toate papuusile tale.
Happy WW Rux draga 😘🤗

camdandusler spunea... [Raspunde]

Thanks for your sharing :)

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Îmi plac foarte mult fețele păpușilor Kurhn, sunt atât de finute! Dar ochii Vasilisei sunt fascinanți, atât de mari și luminoși!

din casuta noastra spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasa colecția de păpuși.

Diana spunea... [Raspunde]

Sunt frumoase toate - cateva le consider superbe! 😊 Ai "actrite" pentru cateva filme! 😊
Pupici cu drag! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN pe prima (blonda) am primit-o de la Mami :D. Este o Barbie din seria „you can be” si era medic cardiolog, cred (medic oricum). Mi-a adus-o cand a fost la un curs la mare :)).
Cea roscata este o Tonner, este mult mai mare fata de Barbie, cam dubla ca inaltime :).Este extrem de frumoasa in realitate - mi-am luat-o din Germania (de pe ebay).
Pe cea cu piele de ciocolata (cred ca se numeau Rica - dar nu stiu sigur) o am de cand eram mici. Teoretic ar trebui sa mai fie una, la fel. Practic... nu stiu sigur. :(
Am vazut ca erau si albe - intr-un grup destinat papusilor Aradeanca. Noi am avut doar negrese :). Ce nume dragute aveau papuselele tale 😍. Cred ca erau adorabile :*.
Imbratisari cu drag :*!!
Happy azi!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdandusler thank you for visiting :)!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso si mie - si de la ele mi se trage cu valul doi de colectionat :)))).
Vasilisia este ca „baschetbadlista” Esme de inalta.. e din alta liga... Sunt absolut superbi, intr-adevar. :D
pupici! Happy azi!

copilarim spunea... [Raspunde]

@din casuta noastra multumesc mult :). Ma bucur sa pot imparti din.. bucuria mea cate putin.
Happy azi !! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da... unele sunt, absolut superbe. Mi-ar placea s afac un muzeu virtual sa le fac poze frumos si sa le spun povestea fiecareia (eventual sa refac tinute la unele care nu le mai au etc...).
Pupici cu drag!! Happy azi :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Luiza da, sunt parte din colectia mea. Unele sunt mai vechi (de exemplu - pe cea neagra, micuta, o am din copilarie), altele sunt noi (fie cumparate , fie primite - papusile Barbie (o perioada le-am tinut in cutiile lor, dar sunt foarte proaste si pana la urma le-am pus in niste cutii A4 foarte dragalase. Mai am inca in cutiile originale o serie de papusi.
Nu am un loc unde sa le expun, majoritatea stau in cutii - cel putin pana voi gasi o solutie (cred ca asta e cea mai spinoasa problema haha). Dar am cam mereu cateva scoase si asezate la vedere - de jucat, nu prea am spor, noroc cu Mini Mascota mea Rukkusu, ca avem de facut cate o poza pe zi... :D. Dar sper mai la toamna sa reusesc sa mai fac si eu cate o hainuta... - ar cam trebui ca va incepe editia a treia de Salvam Papusi pe Provocari Verzi.
Cred ca papusile sunt pentru orice varsta :D - ne face bine jocul :)
Happ azi :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Luiza si mie mi-ar placea s afac tot felul de rochite. Mi-am luat o masinuta mica .. sper sa si mearga (daca ar face ea totul singura ar fi genial.. dar macar sa functioneze :))). am si emotii ca nu i-am facut inca proba.
Am luat doua etajere din lemn (nu e chiar masiv, ca e fag, dar e lemn lemn) care sunt full cu.... carti. ok am si cateva papusi si ... am si legoo 3D in ele dar sunt mai micute decat ma asteptam. Am tot zis ca voi scrie despre ele pentru ca am povestit la un moment dat pe blog despre ele... ca mi-as dori si am avut un mare noroc sa le gasesc la un pret super bun. acum... mi-as mai lua ca sunt f frumoase dar nu am nici une sa le pun si preturile au sarit :))).

Si mie imi plac papusile de portelan... dar da.. sunt asa de fragile.A cateva in colectie.. doua sunt chiar scoase (ca nu am cum sa le tin altfel) - japoneze. :D

:)
Cred ca arata superb colectia Matusii.
(ps cu un pisoi ar sta in siguranta doar in vitrina cu geam papusile cred - eu am noroc ca atat Dodo, cand era cu noi cat si Kouki acum, nu am atentat la papusi. din contra...:) )
Pupici

Trimiteți un comentariu