joi, 31 august 2023

In oglinda rotunda... si in helesteu.(Reflexii in Oglinda 27)

Buna!

Saptamana trecuta, Rukkusu a tinut mortis sa avem o multime de reflexii. Ieri la MFC, a vrut sa obtinem o reflexie.... in lemn. Puteam sa ma impotrivesc?

Pentru azi ne-am pregatit cu cea de-a doua parte a oglinzii de saptamana trecuta - de aceasta data, una rotunda!  Rukkusu mi-a reprosat ca data trecuta nu am prins-o dintr-un unghi prea bun (😅) asa ca am incercat sa ma revansez:

Nu imi vine sa cred ca este ultima zi de vara.... am pastrat ceva special pentru astazi - o poza primita de la Mami (tot din 13 august, ca si cele de saptamana trecuta). De data aceasta de la un mic helesteu, cu pesti japonezi (pesti, nu pestisori, da? :)))

Sper sa va placa si voua, pentru ca eu m-am bucurat mult sa ii vad - am si fost acolo acum... eh, inainte de 2020, asta e sigur, probabil prin 2017 sau 2018.... Dar sa revin la poza de la Mami:


Ei? Cred ca am sa ma abonez  la parinti pentru poze de gen - pana ies eu... cel putin :D. Hihi. Si cu asta... bye bye Summer, pana la anul! (sau aproape, ca mai este un articol pe seara - cel cu retrospectiva).

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!   

8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Minunate fotografiile tale cu reflexii ♥ Oglindirea papusii este perfecta! Iar poza cu iazul cu Koy este deasemenea minunata!
Abia astept sa poti sa iesi... Sa percepi natura direct este un sentiment absolut fantastic!
Te pup draga mea, iti doresc o zi de joi minunata! 🤗💕🥰❤️

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Wow, imaginea cu helesteul parca este una din cutiile tale cu puzzle! S-ar potrivi perfect printre ele, e atat de zen!
Hmmm, Rukkusu a dat jos din cui oglinda si nu o mai lasa! Cocheta fata! Imi place cum are o reflexie rozalie in par, parca are prinsa o floare acolo!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMENMa bucur ca iti plac - cred ca a fost sau e ceva in atmosfera.. de se intampla lucruri in ultimul timp... ma uit la articol la imagini si mi se pare ca e scris acum foarte mult timp.... asa se schimba toate in cateva secunde...
Iti multumesc mult pentru urare...
Imbratisari cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso e un loc chiar frumos. Prietenii care au helesteul au o casuta ce pare conac... e tare dragut. Am fost o data acolo si mi s-a parut fermecator. Mami mi-a facut poza. Chiar am avut la un moment dat in lista de dorinte un puzzle cu nuferi.
Da... era o „raza” de la lustra prinsa in par :).
Pupici cu drag!

MNiko spunea... [Raspunde]

Minunată reflexia lui Rukkusu. Iazul este chiar superb!

Diana spunea... [Raspunde]

E amuzanta Rukkusu cum se admira in oglinda! 😊
Despre helesteu ce sa zic?! Imi place, cu nuferi, cu pestisori - sa tot stai pe margine sa privesti "jocul" pestilor in apa.
Weekend cat mai placut in continuare, Rux!
Pupici cu drag! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko si mie mi s-a parut simpatica ideea cu oglinda si Rukkusu :D.
L-am vazut odata pe „viu” chiar fain :).

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da :)
E un loc tare dragut - ce inseamna oamenii, au facut dintr-o casa banala, batraneasca, o adevarata comoara si au si un loc dragut cu pestisori si nuferi, sa le bucure sufletul si ochii.

Trimiteți un comentariu