marți, 8 august 2023

Pisicuta Amigurumi.


Buna!

Sambata vi-l prezentam pe Pufi Amigurumi.. Ei bine azi... o sa va arat pisicutul pe care l-am lucrat pentru Tati, tot din cartea Amigurumi Animals (26 tiny creatures for crochet). Doar ca ... nu stiu exact cum sa ii spun. Tati avea doi pisicuti despre care imi povestea cand eram mica: Pisoschi si Țițiramțis. Da stiu - au niste nume cu rezonanta. Asa ca va trebui sa ma lamuresc eu exact - erau amandoi negri (sigur unul era ...) sau cum.. De ce nu am facut doi? Abia am reusit sa termin unul:




Voi vedeti ce e acolo? Si am lucrat cu un gri un grafit, nu cu negru negru... Dar, dupa ce aflu exact cum statea treaba (adica imi reimprospatez amintirile), ma voi  ocupa si de celelalat personaj si apoi ii si botez, hahaha).

Pozele acestea sunt facute in 6 decembrie, anul trecut - motiv pentru care, pe langa Pufi, apare si Rinocerasul amigurumi:



Rukkusu s-a bucurat tare mult sa facem poza zilei si... mi-a cerut sa il aduc si pe Pufi la joaca - ceea ce am si facut. Iar ei au petrecut cateva momente placute:



Inca nu am plecat de la mine cativa piticuti amigurumi - am mai zis ca o sa ii pozez si pe ei cat mai sunt pe aici - asa ca luna aceasta ii convoc cu siguranta! :D Mai ales ca, ar cam trebui sa apara rosiile pentru pus la sticle - asa ca probabil cu voi avea cu atat mai putin timp pentru creat (nu ca m-as supara - dat fiind faptul ca rosiile la sticla sunt mai mult decat bine venite si abia astept sa umplu camara.. ele sa fie).

Ja ne!!

Ja ne!!


8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Cred ca pe negru nu se vede prea bine. Insa arata toti haiosi foc! Cred ca lui Rukkusu ii plac prietenii de joc!
Pupici si inspiratie in continuare! ❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

Pupici de la Leo ♥ cu drag ♥

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana in pozele cu Rukkusu se vede ceva mai bine (e de fapt grafit - interesant este ca am mai lucrat cu el de atunci si a mers usor, dar ma gandesc ca probabil faptul ca pisicuta are detalii asa mici face mai complicata treaba) :)
Ma bucur mult ca iti plac si iti multumesc mult pentru urare. Chiar mi-ar prinde bine o tura de joc :). Dar ma multumesc si cu cate o portie de poze. Noroc ca am eliberat locul la puzzle - ca sa fiu sincera, prefer sa montez un puzzle in loc sa stau pe telefon, atunci cand nu sunt intr-o forma prea buna sau nu pot dormi. As citi, dedigur, dar sunt prea obosita.
Pupici .🤗💟

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN multumim si intoarcem inzecit pupicii :D Hihihihi!! :*

Diana spunea... [Raspunde]

Dragalas Pufi, cu "botoseii" lui albi! ❤ Nu-ti mai scriu.... Cata rabdare ai! 😃 Tot am scris! 😊 Felicitari, Rux!
Imi place ca se inteleg catelul si pisica - cel putin cand e Rukkusu langa ei. 😊
Pupici cu drag! 💗

MNiko spunea... [Raspunde]

Ce coincidență să ne prezinți un pisicuț simpatic fix de ziua pisicii! Interesante nume au avut pisoii tatălui tău.
Spor în tot ceea ce faci!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Pufi e, de fapt, catelusul. Pisicutul inca nu are nume (va trebui sa ma lamuresc eu exact cum era cu pisicutii lui Tati :))).
Sa stii ca era cat pe ce... sa nu fac acest amigurumi. Pe cuvant. Nu cred ca m-am chinuit la vreun proiect atat :)))) De aceea nu am mai facut inca unul. inca nu am adunat suficient.. curaj :)))).
Iti multumesc mult :*
Se inteleg foarte bine cei doi (si cand nu e Rukkusu langa :D hihih).
Puuuupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko pura coincidenta. Habar nu aveam de sarbatoare. :))) Si faza e ca m-am luat cu una cu alta si uitasem ca am scris azi despre pisicuta :))))).

Asa-i ca aveau nume interesante? Abea si un catel pe nume Tobi. Vreau sa ii fac si un catelus. :) Candva.
Iti multumesc tare mult! Si tie :)!!

Trimiteți un comentariu