duminică, 18 iunie 2023

Rinoceras amigurumi.


Buna!

De fiecare data ma bucur de intalnirea zilnica. Rukkusu mai adauga o poza in albumul celor 365 de zile si .. uite-asa, mergem inainte :D.

Astazi o sa va povestim despre un mic rinocer. L-am facut tot urmand modelul din carticica pe care v-am mai aratat-o. Desigur, nu mai este la noi de mult - a plecat anul trecut acasa la el. Mai bine insa, sa vi-l arat, in pozele pe care i le-am facut chiar de 1 decembrie 2022.. :)))) !







Mie mi se pare tare dragalas. Va trebui sa mai caut ochisori din acestia micuti (singurul dezavantaj, daca pot spune asa, este ca nu au siguranta pe spate... dar, pentru cine are un jucarel in posesie si doreste, cred ca se pot lipi.


Sper, dupa ce termin cu runda de treburi de seara, sa reusesc sa recuperez restantele la citit/ / raspuns comentarii si mai am si cateva articole de parcurs. In rest... ne distram - mai o dezinsectie cu tunuri prin oras (de care am aflat ulterior), mai niste tencuiala desprinsa pe interiorul mastii de tevi de la bucatarie ( ca urmare niste otrava pentru plimbareti la subsol.. deci si prin baie miros). Ah! Stati ca nu am terminat.. de maine pana pe 30 iar stropiri prin oras - ziua si stropirea (cu un combo de 4 substante). Sa speram totusi ca se abtin in weekend (desi nu pot avea completa siguranta, pentru ca s-a intamplat intr-un an sa faca exces de zel intr-o duminica...).
Eh... de pe frontul de la tara numai lucruri optimiste: dupa 4 incercari de a pune razaduri, limacsii au pofta de mancare in continuare. Ba mai mult - s-au gandit ca nu avem nevoie nici macar de cartofi la iarna.. rad ca si Harap Alb, nu e rasul meu. Dar stati.. ca despre asta ar trebui sa scriu in fila de jurnal. :))))
Greseala mea... se mai intampla. Asa las..
Ja ne!!

14 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Tare dragalas rinocerul baby 😍🥰 un scumpic! Si nuanta de albastru movuliu ii sta bine 😉😘
O zi minunata va dorim 😘🐾💞

MNiko spunea... [Raspunde]

Rinocerul e tare simpatic. Carticica aia a ta e o adevărată comoara de care va bucurați atât tu cât și Rukkusu. Ii da posibilitatea de a mai face o ședință foto minunata.
Și eu sunt în urma rău cu cititul și al comentariilor și al blogurilor. Nu mai reușesc nici să ajung la zi cu postările la mine. Aseară ma chinuiam sa fac pagina de jurnal și cum s-a făcut 12 noaptea zici ca cineva a apăsat pe buton și mi-a dat shutdown.
Îmi pare rău de răsadurilor voastre. E foarte dificil sa mai faci acum agricultura complet bio fără o zona mare de tampon între cultura ta și a celorlalți.

camdandusler spunea... [Raspunde]

So cute, thanks for your sharing...

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Drăgălaș rinocer. Felicitari! Nu am mai croșetat de ceva timp. Sper să îmi fac timp!
Zi frumoasa! Pupici

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ce micuț este! E foarte drăgălaș! Fiind atât de mic cred că merg și mărgeluțe cusute in locul ochilor.
In altă ordine de idei, cu ploile astea și mie mi-au mâncat limacșii până și fasolea verde și frunzele de la hortensie.

Stef Rof spunea... [Raspunde]

...avem o problemă: piticul plânge și vrea la mami. Așa că, nu pune andreaua, firele și alte accesorii, prea departe, pentru că e de lucru.😁😆

Îți mulțumesc mult pentru rinoceruț, e pus la loc de cinste!🥰
Sfârșit de săptămână minunat, îți doresc!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN da - e o carticica plina de bebelusi din acestia simpatici. De animalute. Acum a ajuns si cea cu pasari.. dar va mai dura pana va ajunge si la mine ... eh. (e la parinti.. si cel putin Mami s-a cam virusat.. nu stiu cine a procopsit-o, ca ea e atenta).
Si mi-a luat si una cu floricele... Tot asa, ca sa impart mici bucurii.

Multumim!!! Si voua
puuuup💌

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko da, e foarte simpatic, toti sunt. Va trebui sa mai caut ochisori mici, sau niste margelute pentru ochisori.
Cand nu mai avem „obiectul” bagam cartea la inaintare :)). Chiar va trebui sa ma grabesc sa fac poze la ce mai am eu la mine, pana pleaca... sa mai ia si cartea o pauza :))).

Am reusit azi cu chiu cu vai sa recuperez. Kouki a fost mai linistit un pic si m-a lasat ...si na. Foarte agitata perioada asta.

E dificil pentru ca se dau cu foarte multe... e foarte aiurea. In zona noastra cam totule compromis. Eu inca nu am facut nimic la terenul nostru (ca nu am ajuns perosnal, nu avem solar si fara nu cred sa fie sanse) si pentru ca e pliiiin de limacsi. Dar sper sa se faca ceva mere... astea m-ar interesa pentru la iarna.. mai ales. Insa la tara de unde mai luam e prapad. Sper sa se faca totusi cartofii ca altfel am incurcat-o.
E o alta zona unde se face agriculttura cu solare fara stropiri etc. Acolo am speranta la rosii si poate se face vreo fasole...
puuuup💌

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdandusler thank you :) I am glad you like it
Hugs :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă eu abia am terminat-o pe Alice (abia si la propriu si la figurat :)))).
Am de terminat cateva proiectele micute cat mai curand asa ca sper sa si reusesc... nici nu indraznesc sa imi fac planuri, ca sa zic asa.
Iti multumesc - si tie :D Si sa reusim amandoua sa mai si crosetam :D
puuuup💌

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso da - este camla fel ca si ursuletul tau. :D Sunt fratiori de carticica. Cred ca merg (daca si gasesc unde or fi.. stau si ma intreb insa ... am avut marelute negre, sau erau doar cateva in mix ?:)))) Sper totusi sa gasesc o solutie pana termin ochisorii.

Oh nuuuuuu fir-ar ei sa fie.. :(((((. Ce veste aiurea. Sunt oribili. :((

(sa nu se supere hortensiile, dar mie de fasole ce mi-e mai tare.. hahahaha)

puuuup💌

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof vine si Mami, nu am uitat :)))) Hai ca pana la Craciun mai este (nu ca as vrea sa trag de timp... deja am mutat termenele de ... :O...4 ori... Doamne...
Croseta e pregatite, firele la fel.. cursul l-am facut mai am de gasit portita de timp :))))).
Dar vine! :D
Iti multumesc - si tie la fel
puuuup💌

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Nu-ți face probleme, glumeam și eu. Ai destul timp, așa că aștept și alte lucrări drăguțe făcute cu andreaua. Baftă îți doresc în tot ce faci, și un weekend liniștit să ai! 🙏

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof 🤗 cu croseta, cu croseta :))
Desi am si un curs cu andrele pe care imi doresc tare mult sa il fac anul acesta.
iti multumesc!! si tu la fel sa ai :)

Trimiteți un comentariu