sâmbătă, 24 iunie 2023

Fotoliu / Suport telefon - Fii Creativ! (S24/52)


Buna!

Iata ca am reusit sa mai finalizez  un proiect. Luna aceasta, transformarile creative au fost cu si despre sticla si ceramica. Am sarit putin peste al treilea proiect si am ajuns la ultimul. care este la libera alegere -asa ca am fost creativa, folosind ceva dintr-un bol spart:


Dodo din Miniverse a ramas alaturi de Rukkusu sa ii dea o mana de ajutor. Si, pe cand ne gandeam ce sa facem, Kouki a venit cu o propunere foarte interesanta: un suport pentru a ne incarca mai usor telefonul (da, el e in poza de pe fundal!). Asa ca a fost munca de echipa.


Aveam bolul de multa vreme pastrat - mi s-a parut ca are mult potential si voiam sa il integrez cumva intr-o mini gradina. Am pastrat restul de elemente si cine stie, poate ca voi face si ceva inspirat de prima idee (cu mini gradina). Initial voiam sa pictez laturile (unde e spartura), dar tot vorbind cu Buni (fara legatura cu proiectul) mi-a venit ideea sa pun fetru - pentru ca protejeaza si obiectul si... mainile, la o adica.


Aveam ceva resturi de fetru, banda dublu adeziva ... asa ca am trecut urgent la lucru. Am taiat fasii si le-am lipit de jur imprejur, pe partea cu... potential taios :))).


Cand m-am apucat de lucru, ma gandeam ce bine ar arata si pe post de mobilier pentru papusi.. nu? in gradina, un mic fotoliu... da. Dar azi e sarbatoare.! Multe optiuni nu aveam. Totusi, am reusit sa fac o mica pernuta cu doua fete: ca sa se asorteze cu .. era sa zic bolul. :))). Fotoliul. Am folosit carton (doua cercuri) pe care am prins cu banda dublu adeziva materialele, apoi am prins cele doua jumatati intre ele.. sper sa si tina. Pe margine am pus un snur care prinsese la un moment dat o eticheta - ah ce m-am bucurat cand am dat peste el, fix cand imi pierdusem speranta ca voi putea da un aspect finisat pernutei.


Sa facem proba.... si merge!!! Super :D acum sa incercam si cu pernuta pusa invers, dar si cu Rukkusu, alaturi de Dodo.


Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa iasa atat de bine. Suunt entuziasmata. Am si decorat cu un marker permanent, alb, exteriorul fotoliului / suport! Va arat putin mai jos!


Dar ma grabesc - e tarziu... nu am mai sters nici ecranul telefonului pentru poza - va faceti si voi ca nu vedeti, de data asta. :))


Iata cum arata spatele un soare, o mare... si are datela aceea facuta de jur imprejur. Iar pe cealalta parte, am desenat tot ceva abstract :))).



Inca o poza cu Rukkusu asezata pe fotoliul cel nou, in gradina lunii iunie, gradina casutei minunate... nu imi vine sa cred ca mai e putin si ne luam ramas bun de la prima luna de vara ..



Astazi a fost o zi minunata!! A fost liniste si frumos (desi un pic cam.. apasator - noaptea a si plouat cu fulgere si tunete). Va dorim o  duminica minunata :)
Ja ne!!




6 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Vai, dar e superb! Și ce bine îi stă lui Rukkusu în el! Ai avut noroc că s-a spar așa acel bol să-l poți transforma în fotoliu, iar ideea cu fetru e minunată. Acum îi mai trebuie o umbreluță i Rukkusu poate sta să se relaxeze în aer liber ferită de razele soarelui!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Haha, ingenioasa schimbare! Felicitari! Ai avut o idee foarte buna!
Pupici si succes in toate proiectele voastre 😘🥰🤗🐾

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko sa stii ca am avut noroc ca s-a spart asa.. mai am unul spart pe jumatate si initial la acela ma gandeam sa il fac pe post de fotolii ceva, dar cand am vazut forma lui si am mai sprijinit si telefonul (il pusesem la incarcat, cautam ceva si l-a pus pur si simplu pe „suportul” asta :)))) - dupa care fac,, opa! :))) ce avem noi aici).
Fetrul m-a ajutat de minune- daca ai ceva cevstii sparte sa incerci sa vezi ce fain!
Ma bucur mult ca iti place si iti multumesc :*
Chiar am o umbreluta de soare care i-ar fi si pe masura ( umbreluta de soare - si tocmai ce am observat ca nu gasesc pe blog articolul cu umbreluta :O). Ce idee buna!! :D

Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN m-a ajutat forma obtinuta in urma spargerii :)))). Ma bucur mult ca iti place si iti multumesc.
Vacanta placuta, in continuare :*
Pupici

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Bolul ăla a știut cum să se spargă! Probabil e mai de folos așa decât întreg, sigur mai ai boluri in bucătărie, dar fotoliu din bol... mai greu de obținut. Dacă ai umbreluță, ai nevoie și de o măsuță, numa zic 🙃

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Chiar a stiut! Merita oare sa fie aruncat, cand s-a straduit intr-atat ? :)))).
Mai am, desigur (nu ca m-as bucura foarte tare cand se sparge ceva, sa ne intelegem :D. Teoretic trebuie sa mai am unul ca acesta :D. Cred ca e pus in spate...
Hmm cred ca rezolvam cumva cu masuta - stii ca am bocanelul acela decorat cu danteluta? Ar merge ceva pus pe el si gata masuta (rotunda...) si stii ceva? am si niste baturi pe masura, de la niste figurine micute. Timp sa am si va fac o poza - ah ce m-as mai juca. Gata stiu - dupa ce termin si costumatiile pentru premii (si mai am ceva de bifat pana la ele), o sa fac poza. (Pana atunci sper sa pot scoate si umbreluta din cutia unde e :))).
Pupici cu drag :D

Trimiteți un comentariu