sâmbătă, 3 iunie 2023

Visand la ... nasturei(i lui Rha).


Buna!

Cum nu pot sa dorm (ca vibratii si zdranganeala si mai nou si aparatul acela care huruie - ce mai, conditii nu gluma 🤣😅😂), dar nici nu prea pot lucra - pentru ca sunt cam obosita, m-am gandit sa scriu articolul pentru astazi acum. 

Asadar, la noi poate fi si noapte zi , da? Am aprins lumina, am pregatit decorul nostru de iunie (care, apropo, ne place tare mult) si Rukkusu mi-a venit in ajutor, cu un nasture in forma de inima si... ceva decoratiune care fusese cusuta pe un maieu de-al lui Rha. 


Am avut trei astfel de decoratiuni si doua cred ca le-am folosit la Mascota  "Fluturas" . Da, chiar asa am facut - acum problema este ca i-a cazut o floricica prinsa de o aripa si sper sa o gasesc ... am observat cand deja nu mai era, probabil ca am lovit-o eu din greseala. 

Dar sa revin la motivul pentru care Rukkusu a facut acest gest (cu nasturelul si cu decoratiunea)! Ei bine.. am dat peste ramele foto decorate cu nasturi de Ralu. Proiectul a fost facut anul trecut pentru a fi daruite unor doamne invatatoare cred.. Nu mai stiu - dar cum am vazut poza am salvat-o fericita (mai am cateva proiecte facute de Ralu (eu mereu ma rog sa imi mai trimita si mie poze - dar la multe mi-a aratat doar pe whatsapp si a uitat.. de poze).


Ei bine, de cand le-am vazut... numai la nasturii aceia mi-e gandul (pentru ca desigur vreau si eu.. 😅). Mereu ma rog de Ralu daca ii raman de pe la proiecte materiale sa mi le puna deoparte (uneori, mai face si lucrul acesta - iar eu sunt super fericita... dar in ultima vreme, tot mai rar).

Dar serios acum... voi vedeti acolo... ce de nasturi? si cate potentiale proiecte???? 😅


Rukkusu poarta o rochita salopeta, care este de la o papusica Barbie Fashionistas, cu doua tinute, primita in dar de 1 iunie acum... cativa ani, de la Mami. Rochita mai are si un accesoriu de par si o gentuta - m-am bucurat ca le-am gasit la indemna. Culmea este ca sunt facute pentru Barbie Curvy si ii vin. Eu ma bazasem pe o rochita pentru o Barbie Petite, care.. ii e mare. 😄

Ei... si cam atat. Rukkusu s-a dus deja in lumea viselor, la fel si Kouki. Si e cazul sa ma retrag si eu.. cine stie, poate totusi... se sparge party-ul, se potoleste si huruitul (ca asta era fix ce mai lipsea acum.. macar pana azi nu a fost... 🤦🏻‍♀️ - dar probabil au pornit mamutii de aer conditionat ).
 
Ja ne!!

ps: am pus si blogului hainutele de vara :D

12 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Eu nu inteleg cum se poate intampla sa nu intervina politia pentru distirbatea linistii publice?!?! Asa ceva aici nu se intampla niciodata, iar la tine, din cate am inteles, se intampla in mod constant!😔
Eu nu pot adormi daca nu este liniste deplina. Si jaluzelele trase. Bineinteles ca adorm si in ltfel de conditii, dar doar daca sunt extrem de obosita.
Ramele de tablou din nasturi mi se par foarte interesante. Am o gramada de nasturi prin cutiile cu "articole pt. cusut") ... Poate voi incerca si eu o asemenea rama.
Decorurile de vara sunt superbe, iar toaletele papusilor sunt peefect adecvate.
Va doresc o vara superba 😘🤗 ganduri bune si imbratisari 💞

camdandusler spunea... [Raspunde]

Fashionable and so nice details, thanks for your sharing...

imagination and freedom spunea... [Raspunde]

I like it a lot. God bless your hands.

I will be very happy if you follow me. :) Thank You

Suzana spunea... [Raspunde]

Mi se par fabuloase noile rochite ale lui Rukkusu!
Cat despre nasturei, nu ma gandisem chiar la o rama in felul acesta. Deosebita ideea!
Pupici, draga Rux! 😘❤️

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Cât este de jucăușă Rukkusu -- orice îmbracă - pentru ședințele foto - îi vine bine !
Îți doresc mai multă liniște și aer mai curat 👍
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN eh...
Am confirmarea ca e clubul de la mezanin (nu de alta dar chiar ei au scris mare programul pe net 22-04.) Daca ar fi muzica frumoasa in surdina ar fi chiar placut - dar ori sunt manele (si mai si tipa unii... de m-a trezit odata brusc din somn, speriata ca am crezut ca e vreo bataie ceva..sau strica cineva dupa ajtor).. si apoi sunt vibratiile stii? salta perna... si baga ceva gen minimal (adica du du du du.. pe repeat de esti ca in animatele cu tom si jerry cand incearca sa adoarma si le salta capul pe perna.. haha).
Programul e luni - sambata (teoretic duminica e liber... dar nu mereu). Uneori e mai incet nu deranjeaza... dar cand sunt mai multe zile la rand asa ca saptamana trecuta, iti deregleaza somnul. Azi noapte eram asa de obosita ca simteam ca pic... :)).
Duminica de dimi cand sa adorm in sfarsit (dupa 5, ca atunci s-a spart bairamul).. deja era vreo 6 aproape.. ca mi s-a foit Kouki si nu intelegeam ce are. Cand m-am apropiat de el mirosea a ceva care semana cu h&S - adica un pic mentolat (scarbos). M-am si speriat de mi-a sait somnul cat colo.. ca am crezut ca a patit el ceva, apoi am realizat ca venea prin parchet .. de jos. Acum nu stiu de unde... :))). Dar a trebuit sa ma mut cu K pe cealalta canapea.. unde am si adormit amandoi istoviti :)))).

Da.. imi place mult cum i-au iesit ramele. M-am milogit sa imi dea si mie nasturi daca i-au ramas :))))). Eu tot incerc.. uneori mai pica. :))

Iti multumesc Sa avem o vara minunata. :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdandusler Thank you for the visit :). Glad you like it. Hugs :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@imagination and freedom thank you. I am glad you like it.
Sure, let's follow eachother :)
Hugs!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana si eu nu am niciun merit :)). le-am imprumutat de la alte papusele.
Visez insa sa pot face si eu ceva simpatit, candva curand.

Ralu are niste idei.... O sa va arat ce costum de NinjaGo a facut... superb!!
Nu ca e sora mea, dar chiar fac lucruri minunate.. :))).
(dar sa ne vezi lucrand impreuna - ea fara nici un stres prin toate materialele.. incercand de toate si eu cu ochii mari cand taie fix din cele mai schimbe achizitii, fara mila.. hahahaha).
Pup cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza o ajuta fata :D
Dar sa nu uitam ca vine din Japonia.. unde papuselele sunt dragalsenia in persoana :)))

Pupici cu drag!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Foarte reusite ramele, iar Rukkusu e o diva! Candva demult am facut si eu un tablou cu nasturasi si atunci mi-am dat seama ca nu e atat de simplu cum pare, e destul de greu sa nu lasi goluri mari si nici sa nu para incalecati nasturii.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Eu nu stiu daca as putea face un tablou... adica as putea, dar doar daca as avea multe exemplare din acelasi tip de nasturi.. ca altfel as fi tentata sa ii... colectionez :)))))). Of Doamne...
Sau sa ii folosesc la proiecte unicat :))).
Pupici cu drag
ps: Diva a zis ca vrea sa isi schimbe tinuta... mai des.. si cum eu nu am timp sa ii fac, va proba de pe la alte papusele hainute :)))

Trimiteți un comentariu