vineri, 30 iunie 2023

#09 Iunie 2023 in imagini - 365 de zile cu Rukkusu.


Hei... proiectul un an cu Rukkusu tocmai a facut 9 luni :)))! Prima luna de vara s-a terminat, eu am reusit sa bifez fiecare zi si Rukkusu si-a marit albumul  foto. A tot imprumutat luna aceasta hainute si deja parca are o spranceana mai ridicata, asa ca Scarlet... i-am zis ca.. sa vedem ce va aduce iulie. Bine ca are ce... imprumuta, haha.

Albumul foto mai sus si.. mai jos si articolele. 

🍒Iunie 2023

Pe luna viitoare!

6 comments :

Mor Düşler Kitaplığı spunea... [Raspunde]

Looks good. Happy weekend. :))

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mor Düşler Kitaplığı Thank you:). It was a nice month :D
Hugs!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Daca nu mai are ce imprumuta, are langa ea o creatoare de moda foarte talentata... Asa ca, eu nu mi fac ganduri ca nu va mai avea toalete de prezentat 😊🥰😍
Un weekend minunat 😘🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN esti tare draguta dar... daca ai vedea cum ma chinuie la prorpiu creatia cand iau acul si ata in mana... cred ca ai lua-o pe Rukkusu sub aripa protectoare :)))).

Dar o sa ma straduiesc - pentru ca imi place sa incerc si sa ma joc. Numai sa fie timp (Si sa am materiale .. la indemana haha).
Pupici cu drag si drum bun spre casa :D
:*

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Deja ai un album foto consistent. Apropo de ținute, am descoperit că se potrivește foarte bine ca rochiță/fustiță/bluziță partea de jos a mânecilor, mai ales dacă materialul este elastic. E nevoie de puține intervenții.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso uite ce idee buna!! Eu am vazut multe tutoriale cu sosete (dar nu stiu cum se face ca atunci cand vine vorba de practica... uit ce am vazut.. am incercat dintr-o soseta ceva si ... nu iesea nimic. haha bine ca nu am stricat-o. Am facut totusi dintr-o soseta o pernuta si o husa pentru supotul pentru brad :)))
Pupici💌

Trimiteți un comentariu