luni, 5 iunie 2023

Borcanele de SuperEroi. (P.V.#59)


Buna!

Pe cand cautam borcanasul pe care urmeaza sa il facem pentru prima tema de la transformări creative - de iunie , am realizat ca eu am .... proiecte cu borcanase. 😅😂 Chiar doua! Perfecte pentru Tema #59 " Borcane - Decoratiuni / Decorate " de la Provocari Verzi.

Pe cand le-am facut. inca nu revenisem pe blog... Prima husa am realizat-o in jur de 14 iulie anul trecut, iar pe a doua vad ca scrie 16 septembrie, tot anul trecut. Protagonistele au fost doua borcane de miere, care nu apar in poze, din simplu motiv ca... erau la baieti, asteptand sa fie golite, ca apoi sa fie transformate in borcane de comori, cu huse de supereroi.



Din timpul lucrului la primul proiect am doua poze  - una cu borcan de model (spre marea „bucurie” a lui Rha, micul N a decretat ca el vrea borcanul de la Tati O., adica de la tati, ca sa isi puna in el lucruri cand se termina.. asa ca am primit comanda sa fac hainuta pentru borcan). M-am gandit si eu ca, daca vrea sa foloseasca borcanul, i-ar prinde bine ceva de protectie (borcanului, evident... hahahaha). Asa ca i-am facut un fel de husa cu maner - siil va putea transporta si mai usor. 

Pentru ca micul N e la etapa SuperEroi (era in trecere de la Paw Patrol si Paienjenel  la Avengers), am ales sa ii fac husa inspirata de SpiderMan (din fericire aveam fir rosu... si cand l-am intrebat a fost primul pe lista lui). Am lucrat cu borcanul alaturi, nu mi-am notat nimic - nu mai stiu de ce ma grabeam... ca pana la urma tot prin septembrie cred ca am trimis husa, prin parinti, cu cealalta.

Si da, in cea de-a doua poza, ma ajuta asistenta mea de nadejde, Buni... doar ca poza nu a iesit suficient de clara cat sa se vada „panza de paianjen”, de la gatul borcanului.



Pe fata i-am cusut ochii (din fetru doar partea alba, restul e din acril) si pe spate... m-a chinuit talentul sa ii fac un paienjenel (pe atunci erau inca la SpiderMan mic.. deja acum au avansat, dupa cum spuneam).



Toate bune si frumoase, dar normal ca dupa ce s-a golit un borcan de miere, s-a inscris si Micul H la al doilea.. asa ca am avut de facut inca o husa - in timp record!

In prima poza de mai jos, sunt cele doua huse pregatite de plecare (cea a Micul H deasupra) pe paturica lui Rha. Va vine sau nu sa credeti, dar inca nu am reusit sa o cos pe a doua paturica :O. E tot la stadiul de patratele. Este musai sa o termin - a venit vara si... cine stie, ori ne trezim ca vin cei mici incoace, ori poate merg parintii rapid la ei. Sa nu ma trezesc iar pe ultima suta de metri.



Micului H i-am facut tot cu rosu husa (oricum nu aveam alta materie prima la indemana! Din fericire a vrut cu Captain America (si evident ca eu ma gandesc automat la Chris Evans... hahaha). Probabil va ganditi ca am vazut filmele (era sa zic la singular). Nu.. am vazut ceva fragmente din primul - cand se transforma Chris in Captain America. Dar am vazut un film simpatic cu el si Anna Farris (parca). Mi-a ajuns firul rosu la fix! Scutul l-am facut cu fetru, dar si un cerc crosetat. I-am facut si un accesoriu pe toarta. Dar nu mai stiu exact povestea - sa fi fost ceva cu un fulger...? Posibil.

Buuuun... iata si cele doua huse pozate impreuna - fara borcane suport (cred ca le-am fotografiat in noaptea dinainte de plecarea parintilor, cand faceam ultimele pregatiri - sunt fara suport borcan, de aceea par cam strambe):






Nu va pot spune cat de fericita am fost cand i-am vazut apoi, cand am vorbit pe whatsapp, venind sa imi arate borcanele lor in huse, pline cu diverse comori... cred ca am si dansat un pic de bucurie 😅.

Cat despre borcanasul lui Rukkusu, nu stiu ce vom face. Stiu doar ca ma tenteaza sa pastrez eticheta de pe el -  pentru ca im place imaginea! 

Ja ne :)!!


8 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Simpatice husele pentru borcănelele cu comori!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Traistutele pentru borcane sunt o idee grozava! Foarte reusite, sunt convinsa ca le sunt dragi baietilor.
Acum vad ca ai facut schimbari la avatar, si prin antet (bine zic, ma cred intr-o carte? :)) arata foarte varatic si copilaresc.

Suzana spunea... [Raspunde]

Iata o initiativa demna de a fi retinuta pentru borcanase.
Imi plac mult-mult! Cred ca au bucurat tare, ca la urma urmei poti pune in ele si jucarele micute!
Felicitari pentru noile minuni! Pupici!😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :D ma bucur ca iti plac! Au fost amuzanti cand au inceput sa isi umple borcanele si se auzeau niste zgomote.... pana cand le-am comunicat toti ca ar fi indicat sa nu le umple asa de ... fortos si nu chiar cu orice, asta daca vor sa aiba borcanul intact :))))).
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso intentionat le-am facut manerul - si eu m-am gandit ca la o adica ar putea fi folosite si ca niste traistute (De halloween.. lol). Printre altele.
Da, am trecut la hainutele de vara. Deocamdata reciclez cele 4 pariante, dar tot sper sa vor veni zile mai darnice si sa pot face si alte hainute noi, de blog.
Eu zic ca zici bine, e cam ca la carti pana la urma.. in partea de jos e footer-ul (in engleza, un fel de nota de subsol (sau nr al paginii, cum vrem sa ii zicem.. haha) cu imaginea lui.. In total sunt 3, pe care le schimb periodic: imaginea din stanga, meniul de sus si partea de jos de final.
:*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana candva am mai facut hainute pentru sticle... erau niste mini huse, de pus doar pe gatul sticlei, ca sa semnalizeze ca sunt de lapte... :)
Le mai am dar intr-o cutie..
S-au bucurat, da - in borcane au pus de toate. :))) Iti multumesc mult :* Pupici cu drag :)

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Wow - minunate hăinuțele borcănașelor 👍felicitări pentru reușită ❤️
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza ce ma bucur ca iti plac. Iti multumesc :*
Pupici

Trimiteți un comentariu