luni, 19 iunie 2023

Domnisoara Alice in lumea lui Rukkusu (dar de blog).


Buna,

Iata ca in sfarsit, Domnisoara Alice  este gata. Inca nu imi vine sa cred.... Dar, da, am reusit. As vrea sa pun aici niste confetii, sa bat tobe, dar... desi sunt suuuuper fericita ca am reusit sa mai finalizez un proiect drag, de data aceasta nu prea mai am energie... Si nu, nu din cauza lucrului la ea, din contra - de fiecare data cand creez ceva, las deoparte orice umbrisoara de ceva ce ar vibra pe minus. Pur si simplu ma simt obosita si nu prea ma pot concentra...
Rukkusu si-a schimbat  pana si tinuta (a zis ca daca tot spuneti despre ea ca este mare fashionista, sa va dea si motive, haha) ca sa ma „energizeze”. Chiar si asa, abia ma misc... hmmm.



Pe  cand era inca primavara (lol), mi-am propus sa ofer cu drag, un dar Martisoresc de ziua mea. V-am mai povestit (vezi link la inceputul articolului pe  numele lui alice) care a fost ideea cu papusica amigurumi pe care m-am gandit sa o ofer. Am mentionat si faptul ca, urma sa creez papusa, pornind de la cursul Domestika: Carla Mitrani - Sa crosetam marionete pentru degete. (U1-U2). Cursul... tot in pauza.. pe butuci, cum vreti sa zicem. Cand mai fac ceva la el, va povestesc, desigur (si eu abia astept).

Am pastrat corpul ca in modelul oferit de autoare si m-am si jucat putin: i-am facut ciorapei albi  - pentru ca Alice asa purta si pantofiori negri cu breteluta. Pantalonasii pe care ii poarta sub rochita i-am facut insa albastri. Rochita este albastra si are si jupon alb - de fapt doar danteluta, pentru ca nu ar fi mers sa ii mai punsi juponul cu totul). Si am facut si un sortulet alb, cu danteluta atat pe bretle (si in partea de sus), cat si pe poalele sortuletului.





I-am facut o pieptanatura care mi se pare ca i se potriveste - cu o mica banderola cu fundita. Si... gurita :). E o Alice vorbareata si zambareata!! Desi rozul meu este mai pal, poate fi intensificat cu putin creion colorat (dar o voi lasa pe Pompilia sa decida daca e sau nu nevoie ).
Mi-a fost are drag sa o lucrez - abia astept sa termin cursul si... sa incep un altul :)))). In ultima vreme asa greoi m-am miscat pe partea de creatie, nu ca as fi facut cine stie ce, dar .. poate o sa scriu in jurnal - ar cam trebui sa inchei, ca sa il pot publica si pe acela tot azi - sunt in intarziere.


Si acestea fiind zise, ja ne!!


4 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Superba Alice! Îmi plac zulufii mult de tot. Și fashinista ta are gentuta - e mortala cu gentuta roz.
Felicitări

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Cam târzior ajung sa îți spun că este minunată! Șuvițele ei blonde îmi plac foarte mult! Alice era foarte vorbăreață, ar fi fost păcat să nu fie și păpușa!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur mult ca iti place! Si mie mi se pare asa de dulce. Am asezat-o pe masuta sa ma uit la ea pana cand va pleca la casuta ei :D.
daaa hainutele si gentuta sunt chiar de la o fashionista, pe care i-am facut-o cadou lui Mami. Si fashionista respectiva avea doua randuri de hainute.. :)) asa ca am imprumutat un set.
Iti multumesc
puuuup💌

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso tu tarzior? Poate eu ajung tarzior sa o finalizez :)). Dar cred ca daca nu faceam atunci pasul ala.. nu stiu cand mai reuseam.
Ma bucur tare mult ca iti place. Daca crezi ca vrei sa fie mai roz in obraji sau gurita, poti accentua cu creion (vei vedea :D).
puuuup💌

Trimiteți un comentariu