joi, 29 iunie 2023

Testosul premiu (P.V#13), un rasarit, ceva bun si cine este Buni Licca? (Reflexii in oglinda 18)

Buna!

Raportez cu bucurie ca am mai finalizat un mic premiu cu drag, care sa insoteasca ce a pregatit Micaela pentru voi pentru #13 Salvam Papusi // Save the Dolls: Copacii fermecati ai lui Lorax.. Pentru ca la un moment dat mi-ati zis ca e doar o testoasa, am mai facut una :D. Cred ca am lucrat data trecuta cu o croseta mai mica, pentru ca ... aceasta e un pic mai mare (exact cum sunt Ralu si Peta ale noastre).


Sa vedem, ghiciti care este testoasa cea noua? Cea din stanga, cea din dreapta?.... si de ce o fi pus Rukkusu acel geam de plastic intre ele??


Ei bine, nu neaparat ca sa le desparta - dar, fiind despre reflexii azi, am zis sa ne jucam putin! Iata si testoselul nou crosetat (era cel din stanga, ca idee):




Si iata si ceva reflexii ca.. doar nu am luat acel geamulet de plastic degeaba, nu? Testosel se uita incantat la ele - sper sa va placa si voua (si reflexiile lui Testosel, de pe plastic).

Mai am trei poze pe meniul de azi! O reflexie pe (si pentru) sufletul meu (si stomacul meu.. hahahaha), de duminica, 25 iunie:


Si ciorbica s-a facut: super simplu si rapid. Un dovlecel micut, curatat de coaja, taiat cubulete, vreo 5 rosiute cherry de la congelator (curatate de coaja si taiate bucatele), ceapa verde (partea alba) si usturoi verde (o bucata :D), putina sare si apa... S-a mancat cu ghisine de casa. Yum yum. Fericire pura.

Continuam cu un rasarit foarte interesant, surprins duminica spre luni, la 4:57! In partea de sus sunt nori (care fusesera pana jos albiciosi, toata noaptea). A mai ramas si ceva ceata - oricum, va las imaginile:



O multimes de reflexii!! Si.. era sa uit de Buni Licca. Nu aveti idee cat de mult imi doream eu un cap de Buni Licca! Am gasit pe Ali si, cum am prins o reducere bunicica, l-am si luat. Am folosit tot un corp de Licca, dar diferit de cel obisnuit:


Mie mulajul fetei lui Buni de Licca chan mi se pare adorabil. E atat de luminoasa si frumoasa. Poza a facut-o miercuri, ca poza zilei, care insotea fotografiile de pe instagram de acum cativa ani. 

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!  


6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Minunate reflexii, superbe imagini
Ma bucur sa vad teestoasa cea noua si papusile, au intr adevar fete luminoase.
Ciorbia are reflexii delicioase 😊 Rasaritul e superb!
Sa petreci o zi minunata! 😘😍💖🐾💞

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN rasaritul acela a fost ceva ... parca din alta lume. A tot fost ceata in serile astea. Chiar mai bine ca e ceva mai racoare. ca uite in seara asta au trecut cu tunurile sa dezinfecteze prin oras.. daca era canicula.. era mai greu de suportat sa stai cu geamurile inchise.

Si eu ma bucur ca iti place testoasa cea noua :D. Si reflexiile.
Ciorba.. am mancat una si in seara asta, din fercire. Mai am un dovlecel si sper sa mai gaseasca ai mei sa mai cumpere. Inainte se gaseau legume lejer.. dar acum, toate sunt romanesti (luate de la engros via ei stiu de pe unde).
Pupici cu drag
(ziua a fost si minunata, dar si .. sa zicem cu ceva provocari...)
:*

Diana spunea... [Raspunde]

Tare-s dragalase testoasele! ❤ Nu-mi dau seama care e cea noua dar merg la "ghici" si zic ca-i cea din dreapta. 😊 Important e ca sunt doua - sa nu se supere Ralu sau Peta ca nu au, fiecare, "clona".
Buni Licca are chip dragalas. Se pare ca "Dodo" mic a indragit-o imediat! ❤
Imi plac mult de tot si imaginile cu rasaritul! Desi foarte des sunt treaza la rasarit... ferestrele sunt orientate spre vest. 😊
Spor la ce vrei tu Rux draga! Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :D era cea din stanga. Hihi.
O sa mai fac testoase - vreau sa fac si pentru noi. sa vedem daca acelasi model, sau altul (incepusem sa fac si eu una, dupa ce am terminat un curs.. dar a fost chip sa o termin? A ramas acolo ce incepusem.. cine stie.

Ma bucur ca iti place si tie chipul lui Buni Licca :D Au ramas si ea si Dodo mic pe masa din sufragerie, la o cana (cu stilouri) de vorba :))).

Ma bucur ca iti place si rasaritul. eu incerc sa adorm mai devreme.. in ultimul timp m-a prins rasaritul.. si s-a adunat oboseala ceva de speriat. Chiar acum strang si ... la somn,
puuup

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Iar am restanțe la comentarii, între timp s-au deslușit misterul țestoasei, mie mi se păreau la fel. Buni Licca e tare frumoasă, și Dodo mic foarte reușit! Ciorbica pare delicioasă, pentru mine eu aș fi pus și iaurt sau smântână, altfel și mie îmi plac ciorbele ușoare.

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso SDiferenta intre ele e micuta, dar, una e putin mai maricica :).
Am avut mare noroc cu Buni Licca. Imi place mult linia de papusi japoneze - dar sunt foarte foarte scumpe.
Dodo mic.. of de cand il am :) Cred ca notasem ce am lucrat eu pe acolo, dar nu stiu daca as mai avea rabdare :))).
Sa stii ca a fost buna si asa, dar se putea pune smantana (chiar am, ca adun de pe laptele prins - insa nu vreau eu s afortez acum nota... visez insa la niste sarmalute in foi de stevie cu smantana.. poate anul viitor....)
Pupici💌

Trimiteți un comentariu