marți, 13 iunie 2023

Middie cea creata si rochita ei violet.


Buna :).

Astazi era ziua de transformari. Evident ca sticluta aia mica pe care mi-au tot promis-o parintii din 2017 ... de la inceputul anului nu a ajuns la mine (dar se pare ca ar ajunge maine, sa o vedem si pe asta.. haha), asa ca iar voi amana proiectul. Afara e o vreme ... usor inchisa. Si iti da sentimentul de „linistea dinaintea furtunii” - imi plac furtunile de vara. As dormi :)))). 

Ca sa ma mai trezesc putin, pentru ca ma asteapta o oala de lapte prins sa il fac branzica, m-am gandit la o mica pauza creativa, ceva relaxant, placut - stiti voi :). si uitandu-ma prin folderele cu poze, am gasit unele din 1 februarie 2021.. cu micuta mea Middie creata (cocotata pe spatele ondulat al lui Kouki).




Cand vine vorba de papusi Blythe, Middie (sau, „cele de mijloc„) sunt preferatele mele. Nu sunt nici foarte mari, nici foarte mici. In plus gatul lor este facut de asa maniera incat permite capului sa se incline si sus/jos, nu doar stanga dreapta, ca la celelalte.



Atat corpul mobil, tip bjd, cat si cel original (ca acesta - Maddie - generalitati si informatii utile -) mi se pare dragalase si delicate. Cautand prin articole, bag de seama ca domnisoara a mai aparut si in trecut prin vreo doua (uitasem... 😅). Oricum, astazi este despre rochita pe care i-am tricotat-o, tot prin perioada respectiva. Este cea mai micuta rochita pe care am lucrat-o - acest model. Si mi se pare adorabila.


Pentru poza zilei nu a trebuit sa merg prea departe dupa ea - se afla in camera mea la indemana. Mi-am dorit tare mult aceasta papusica - imi aducea aminte de Dodo. Cu buclele ei snurulet, adorabile. Si ochii... ii are caprui (deobicei vin cu ochi gri /verzi, dar eu am reusit sa o iau cu ei caprui). Si am facut ceva eforturi ca sa o iau. Era (inca este) perfecta - doar ca materialul de la fata a devenit lipicios. Se pare ca au avut ceva probleme papusile cu fata mata. Am si o negressa care s-a ales cu „vitiligo„, dar la eaam primit o fata pentru ca era, inca, in garantie. Voi vedea ce e facut cu zanuca... o sa incerc sa o „desfac” ca sa pot spala faceplate-ul mai usor... momentan, sta cumintica la locul ei ferit.

Ja ne!

10 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

dragalase papusile tale ☺ au toate mutrite speciale, precum caracterele oamenilor... Draguta si rochita lila. Am avut o revista despre mohairuri si era un model de rochita de vara, ce mi-ar fi placut! Însa apoi am stat si am cugetat, ma duc eu la plaja cu rochie de mohair?! Pentru birou sau la cumparaturi, ar fi fost cam transparenta... asa ca am cumparat mohair pentru alte doua modele, de puloere... Eu sunt mai praczica ☺☺☺
Te pup. Spor la treaba cu brânzica!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN iti multumesc! acum merg sa ii acord atentie.. tot intervin diverse :))).

Pai.. daca ti s-ar potrivi modelul si nu e prea mare bataie de cap.. poate nu ar fi rau sa incerci :D. Si eu sunt cu practicul de cate ori imi iau ceva. Totusi am mai facut si mici compromisuri :))) pentru ca imi placeau unele lucruri tare mult.. pana la urma, o viata avem :D.

Abia astept sa vad ce puloverase vei face :O. Eu nici pentru pitice nu am mai reusit sa fac ceva :))). Dar va veni si randul lor :D

Pupic

Suzana spunea... [Raspunde]

Am vrut sa intreb de material, insa am aflat! Imi place culoarea si sclipiciul! Dar si buclele!
Pupici si multumesc pentru minunile papusesti, draga Rux!
😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana cel de la fata? Initial era foarte placut la atingere, mie personal imi placea mai mult decat la cele mari.
Insa in poze, desigur, nu se vede problema respectiva. De fapt nu se observa nici daca te uiti.. pentru ca buclele sunt blonde, si acolo unde parul se mai prinde de fata nu se vede.
Daca e vorba de materialul de la rochita e un fir care mie imi place tare mult. Cred ca Rosa Cristal se numeste sau ceva de genul.
Buclele sunt atat de draguuuute. Si multe... si voluminoase :))

Pup si eu cu drag :)!!! Ma bucur ca pot sa va povestesc despre micutele mele bucurii :).

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Are un păr foarte frumos, îmi amintește de Curly Sue, ai văzut filmul?

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Foarte drăguță micuța păpușică, la fel și rochița care se pare că e asortată cu pantofiorii! Culoarea mov si derivatele din ea este preferata mea.
Zi frumoasă să ai. Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso hmm nu stiu, sincera sa fiu :)). Sati ca dau un search (si asa am si un tantar, pe langa bairam, ca treaba sa fie treaba...). M-a uitat la poza cu fetita - poza si personajul imi sunt cunoscute. Dar doar din vedere atat. :). M-am uitat si la trailer - haha ce funny e... Comedy (de pe vremea noastra .. lol).

Pup cu drag :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă da, pantofiorii i-am primit in dar de la Micaela. Sunt tare dragualasi si asa ma bucur ca ii vin. Pentru ea se gasesc destul de greu incaltari.
Si mie imi plac. :D Imbratisari :*

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Rukkusu ca de obicei prietenoasă, în grădinița ei din fața casei 👏 Middie este și ea o dulcică, și atât de cochetă: rochița, fundița, pantofiorii...bietul Kouki - câte suportă el 😃...
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza da suporta stoic, dar ii si place. Si Dodo era la fel... fotoliile mele mobile adorate. De fapt, pe cretulina aceasta mica, in amintirea lui Dodo am luat-o.
pup cu drag!!!💟

Trimiteți un comentariu