miercuri, 14 iunie 2023

Miercurea fara cuvinte - O papusa pe zi (2020) II












Episodul 297 de la Miercurea fara cuvinte care, dupa o plimbare prin blogosfera pe la prieteni dragi, s-a intors acasa, inapoi, la  Carmen.

🌅🌅🌅

Tema: #oPapusaPeZi - Instagram (aprilie - iunie 2020).
📷 poza zilei alaturi de Rukkusu si Erena
📷 011. LOL OMG Royal B ... Mel B 1mai 2020
📷 012. Basaak doll. Akage no Anne. 2mai 2020
📷 013. BJD Mina. 3mai20
📷 014. Barbie Fashionistas no 71. 4mai 20
📷 015. Barbie Fashionistas Petite no. 80 😍5mai
📷 016. Barbie playline 2018. 6mai
📷 017. Barbie Fashionistas no77.. visand la curcubeu. 7mai
📷 018. Anlily 8mai
📷 019. Kurhn. Sunny Day... running free.9mai
📷 020. Licca chan( cu un corp hibrid). Erena. In costumul ei albastru 😍. 20mai

🌄🌄🌄

-📷 mai multe episoade 📷-  

13 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Foarte frumoase micutele tale. Mă tot uit la ele și nu pot alege una care sa zic că îmi place mai mult. Hmmm.... Poate BJD Mina.

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Ai o colecție foarte frumoasă de păpuși!
Happy WW!

Suzana spunea... [Raspunde]

Nu aleg, doar ma bucur de intreaga priveliste cu atat de multe papusi. Doamne, Rux nici nu imi vine a crede ce ai pe acolo... Te pup si Happy WW!❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

vai cât sunt de frumoase! Superbe si toaletele lor! Si le-ai oferit pozitii foarte sugestive, parca ar fi fotomodele în carne si oase ☺♥☺♥
Preferatele mele, cele din pozele 2,3,4 si ultima ♥♥♥♥ Superbe!
Happy WW, Rux draga ☺

Daurel spunea... [Raspunde]

Sunt foarte elegante!
Happy WW!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso iti multumesc :*. Nici eu nu pot alege - fiecare are o poveste. Pe Mina am urmarit-o mult timp pana sa o iau. Am trei papusi BJD de 60 de cm. Ea a fost cea mai scumpa. De curand am vazut insa ca, desi teoretic are materiale mai fine, partea moale din zona gat - piept - burta, si-a schimbat nuanta. Totusi ea are hainutele ei si nu se observa decat daca nu ai ce face, si te apuci sa o iei la bani marunti :)).
Insa are o fata atat de frumoasa.. Am sigur poza cu ea si de aproape (ca am mai facut o tura de portrete in 2021 parca.. va trebui sa verific :D)

Pupici!!! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur ca iti place :). Sursa mea de buna dispozitie (desi acum majoritatea sunt in cutii... )
Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Ma bucur ca iti plac. Stii cum e? Unii oameni isi cumpara parfumuri, altii bomboane etc... eu mi-am luat papusi. Avantajul este ca eu inca le am si se vad. „Dezavantajul„ este fix acelasi :)). (doar ca pe mine nu ma intereseaza dezavantajul... hahahaha). Fiecare are o poveste... si imi place tare mult sa imi petrec macar cateva clipe pe zi, privind spre ce am acum la indemana (Rukkusu, Raza si mai am vreo 10 la vedere). Restul sunt in cutii.
Pupici cu drag :D
happ ww

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur mult ca iti plac - sa stii ca am tot incercat sa fac poze cat mai realiste. :)
Mina Chan este foarte inalta - are 6 de cm. :DEste o BJD - adica are foarte multe articulartii. Are o fata absolut superba...
Urmatoarea este o fashionista care a venit imbracata cu o bluzita cu un ursulet simpatic - dar i-am facut eu rochita (modelul acela crosetat-tricotat). Mi s-a parut ca are o fata foarte expresiva. Cea cu codite cred ca e chiar numarul 80. Mie imi plac mult papusile cu figuri exotice..
Ultima este chiar Erena (adica cea din fotografia zilei ). Este o papusica hibrid. Facuta de mine - cap de Licca Chan (ca Rukkusu) si un corp articulat. Imi place sa fac papusi :))))))

Pupici cu drag
Happy ww.!!💟

copilarim spunea... [Raspunde]

@Daurel :) trebuie sa recunosc ca unele tinute mi-au facut si mie cu ochiul :)). Dar din pacate.. nu aveau marimea mea.. of :)
Happy ww! :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ah stai ca acum am vazut. 2 e de fapt roscatica... Basaak este varianta ieftina (ca material) a papusilor Blythe. Mie in schimb mi se pare ca are o fata foarte delicata si chiar daca este foarte fragila fata de papusile dupa care s-a inspirat (e un fel de clona),mi-ar fi placut sa imi mai iau macar una... :)))).
Rochita ei am lucrat-o dupa un model pe care nu stiu daca il mai am salvat (mi-l trimisese Micaela). Mi se pare absolut superba rochita si cum ii vine ei.

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Toate sunt frumoase, fiecare în felul ei ❤️
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza asa zic si eu. M-am bucurat sa revad pozele... macar asa sa mai apuc sa le vad si eu :))).
Pupici cu drag :*

Trimiteți un comentariu