marți, 6 iunie 2023

Kouki, Rukkusu, un premiu si bucurii de ziua mea de la Micaela. (I)


Buna!

Nu imi vine sa cred ca deja suntem in 6 iunie... cum se scurge nisipul in clepsidra (asta ca sa mai variez „cum trece timpul” un pic 😅).

Pentru ca este deja destul de tarziu, nu imi fac iluzii ca as avea timp azi de vreunul dintre proiectele la care imi propusesem sa lucrez (macar sa reusesc sa le bifez eu saptamana aceasta 🙏🤞🏻). Asadar, m-am gandit sa incerc totusi sa ma organizez cumva.. si am reusit un mic haos.. :)). Din care totusi, se intrevede un potential articol.. Ia sa vedem.

In primul rand.. avem o parte din premiul de la Provocari Verzi  (noile misiuni, despre care am povestit deja vineri - de fapt despre prima din cele trei, din vara aceasta): un mini sevalet, ce va insoti un mini ghiveci si o carte, printre altele. Stiu, trebuie sa fac pozele si sa pun in ordine si sectiunea aceea - dar va rog sa ma mai pasuiti si luna aceasta 🙏🤞🏻.


Si mi-am chemat si ajutorul!! Ca sa va roage si el :))))))). Lasand insa gluma deoparte.. mai aveti putintica rabdare. Chiar ma straduiesc sa le recuperez pe toate - imi propusesem zilele acestea sa profit, dar planurile mi-au fost efectiv zadarnicite de programul 22-04 (muzical...). Cred ca as avea nevoie de o luna sa recuperez ... dar asa, mergem inainte pe safe mode.🤣😅😂🤦‍♀️.

Am si eu o mini panza (voi veti avea si sportei) de la Micaela. E de fapt pentru Rukkusu - ce doar eu sa primesc cadouri? Si pentru ca am adus vorba de cadouri, am reusit si eu sa fac poze la carticelele bucurii primite de ziua mea!



Si o poza dintr-una dintre ele. :D Apropo - voi ati ales deja cartea pe care urmeaza sa o salvati luna aceasta (stiu ca Pompilia da :D). Teoretic si eu aveam o carte in vedere... dar prevad ca iar o sa fie o schimbare de plan... Poate voi alege chiar una dintre carticelele primite de la Micaela.
(Voi aveti mai multe carti - dar nu am reusit eu inca sa le fotografiez - incerc azi, daca ma lasa lumea sa respir.. ca deja am o gramada de facut).


Tot la capitolul bucurii, pe langa carti, se afla si micuta Aradeanca plimbareata, pe care Micaela mi-a facut-o cadou de ziua mea. A salvat-o tocmai in Anglia (va trebui sa o reinvat sa vorbeasca romaneste... 🤣... deocamdata e foarte tacuta..abia astept un moment de respiro sa ma ocup de ea - dar, la cum merg treburile. o sa fim norocoase sa facem aceasta activitate prin toamna... poate chiar la urmatorul sezon de salvam Papusi).

Multumesc mult Micaela :* pentru bucurii, dar mai ales pentru prietenia ta 💟 :)!!!

Pe curand... adica ja ne! :)))



10 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasă păpușa salvată de Micaela tocmai în Anglia. Îmi place! E simpatică! Pe curând ! Pupici

Suzana spunea... [Raspunde]

Sa te bucuri de cadou, de toate alte bucurii impartasite,
inca o data La Multi Ani si multa inspiratie pe mai departe.
Pupici, draga Rux! 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă da - este ca papusa mea din copilarie. Papusa mea preferata :D. Un strop de copilarie. Uneori mi-e DOOOOR de librariile din copilarie. Sparioase, cu raionul de carticele... cu papuselele si jucariile romanesti, cu vitrinele cu machete si tot felul de rechizite.. cu caietele noastre si manuale si... nu stiu. Poate nu era atat de brand-uit si poate nici atat de colorat.. dar era frumos. Si curat... si clar... neparfumat :))). Deci prietenos.
Pup cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana iti multumesc mult!! :) Deocamdata ea ma asteapta. Meditez cum si daca merge sa ii repar pantalonasii (as se citi chiloteii.. haha) ca la ei s-a cam lasat materialul d ela vreme.
Rochita e adorabila. Cand o privesc mi se face un dor de acele vremuri. De tot ceea ce era frumos si bun atunci. ca de restul tot avem parte din belsug :)))).

Iti multumesc mult - mai putin si se fac...3 luni de la ziua mea :O.... hahah Fac si trei pe 22 iunie :))))))

pup cu drag!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Să te bucuri de cadou, e așa de frumos când recuperezi o amintire din copilărie!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso e magic :D
Eu tot visez la o papusica roscata cu ochi caprui... O primisem de la Bunica mea Ligia... Vai ce imi placea... 😅.

Iti multumesc mult. :*

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Cel mai mult îmi place fotografia cu cele trei: Miori, Ouky și Rukkusu...
Nu am înțeles: îl gâdilai pe Kouki ? ... că altfel nu l-aș fi văzut ìn poziția asta... 😃
Pupici ❤️

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Cred că am greșit un nume: Midori (sau mi le schimbă tableta, adesea...)

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza daaa sunt foarte dragute cele doua papusele japoneze :D Mi-ar placea sa fac si eu odata asa ceva.
Kouki era pe spate :)))))). Amuzant nu :)))

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza Midori este un nume tare frumos nu? Si mie imi schimba telefonul uneori cuvinte - culmea e ca nu am autocorect la el :)))
Pupici

Trimiteți un comentariu