joi, 1 iunie 2023

De Ziua Copilului (Reflexii in Oglinda 14)


... Rukkusu a primit un decor nou, o imagine noua pentru rama foto a lunii... si o fila noua de calendaaaar.  Ah ... da. Si cercei in forma de capsuna. Buzita - rochita ne-a imprumutat-o o papusica pentru sedinta foto :D.

In primul rand, va doresc o zi a Copilului minunata!!! 

Nu stiu daca stiti - dar intram in a noua luna petrecuta alaturi de Rukkusu - cand a trecut timpul? Rukkusu se amuza copios de noua fila de calendar - pe fundal avem muzica... asa ca, probabil, de aceea... si da.. este trecut de ora 3 noaptea.  

Ma gandesc insa ca poate li s-o face somn si la petrecareti - asa ca ma grabesc sa termin de scris! Am facut un print screen zilele trecute (pot spune foarte corect si luna trecuta, haha) la imaginea care m-a intampinat pe ecran - am si identificat locul:


Este vorba despre Castelul Iwakuni. Mi s-a parut un cadou dragut (anticipat) pentru copilul din mine - mai ales ca are si reflexii. In fine, nu stiu cat de bine le vedeti voi - dar sunt... in dreapta, pe cursul apei. 


Daca nu, are veselul cantaret o reflexie deasupra sprancenei! 😁😎. 
Sa avem un iunie senin si frumos!

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!  

12 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

La multi ani 🎊🌞🎈 ramai asa cum esti, pastreaza copilul din tine, curiozitatea, umorul si spontaneitatea 🤗
O sa merg sa citesc despre castel, frmoasa imagine!
O zi minunata sa ai, Rux draga 😘🐶 pupici si pentru Kouki

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Imaginea postată de tine, cred ca m-a intampinat si pe mine într-o zi.
Frumoasa rochia pe care Rukkusu o poarta.
La multi ani de ziua copilului! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN la multi ani!!! Iti multumesc :*,
Este foarte frumoasa imaginea.. cand am stiut cumva ca e din Japonia :))). M-am bucurat asa tare cand am gasit confirmarea :).
Multumim mult! Kouki tocmai a fost la spa - fac ceai de galbenele si curat ochisori, pe la urechiuse si pe gat (ei se coloreaza bishonii - la saloane ii... spala cu inalbitor. vorbesc serios... :))) unii faceau reclama ca e inalbitor ecologic. nu multumesc ...eu il curat asa, incet bland , cand e nevoie).
Puuup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă windows 10 are ceva setare sa te intampine cu imagini - daca ai si tu, probabil ca ti-a aparut :D. Unele se repeta, altele nu...
Apropo, si pe tine te invita sa iti instalezi windows11 gratis? :)))
Ma bucur ca iti place - e mai mult ca o bluzita (am imprumutat-o de la o Kurhn un pic - de fapt rochia are si jupa dar.. ).
La multi ani.
Pupici!!!

Suzana spunea... [Raspunde]

Nu mi-am salvat niciodata imaginea ecranului. Unele sunt chiar frumoase, intr-adevar. Mereu uit sa apas pe tasta de preluare.
La Multi Ani de ziua Copilului, draga Rux! Multa inspiratie mereu! Pupici! 😘❤️Cred ca Rukkusu vrea sa invete sa cante la instrument...

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana eu am facut poza la ecran si am trimis familiei pe whatsapp :))). La fel am facu si cu lebedele joia trecuta. Uneori mai fac - mai ales daca e vreo imagine deosebita si sunt pe faza.
Iti multumesc mult!! La multi ani :D.
Rukkusu vrea multe (ca nu degeaba e o mini me...) =))))).
pup cu drag :*

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Rukkusu toata e o capsunica! A fost un proiect ambitios, dar uite ca ai trecut deja de jumatate, se apropie de sfarsit! Si eu ma bucur ca acest proiect te-a determinat sa revii pe blog.
La multi ani!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso da... ramane doar cu capsunele din urechi.. sa vedem maine .. adica mai tarziu, cu ce vrea sa se imbrace (sau pe cine gasim numai bun de dezbracat si la indemana ... :))))
A trecut :O. a trecut chiar bine de tot :O.
De fapt el m-a ajutat sa raman (ca eu revenisem) :D Micaela a avut o idee f buna sa ma provoace - astfel Rukkusu ni s-a alaturat in aventura zilnica :D.
Pupici cu drag :)

camdandusler spunea... [Raspunde]

your post is not fully translated but you are very talented, loved your post , greetings from Turkiye:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdanduslerthis is a weekly challenge with photos that have a reflection in them (of light, maybe in mirror..)
So I had seen a photo of a castle on my laptop display... and also made a photo with the calendar I have - the page of this month :D
Huuuggs!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Cu peisajul japonez și românesc, Rukkusu își serbează plăcut ziua împreună cu trubadurul...cum eu revin pe la ea din "viitor"(😃), îi dau un sfat: să revină la hăinuțele mai grosuțe (chiar dacă îi stă bine cu rochița cea frumoasă...) pentru că vor reveni ploile și răcoarea...peste câteva zile !
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza da???? ei ... poate intr-un fel e mai bine. Cum s-a incalzit in oras un pic.. nu mai e aer... E imbacseala la greu.

Ahh - am vazut un film japonez in care la un moment dat, unul dintre personaje pleaca prin lume si... cum ma uitam eu linistita sa vad pe unde a mers.. pac Piata Sfatului din Brasov... am ramas :O... dupa care am facut un dans al bucuriei, evident :))).

Iti multumim mult :*
Pup

Trimiteți un comentariu