luni, 26 iunie 2023

Suport pentru colectia de stilouri cu Buridan (S23bis / 52)


Buna!

Va povesteam ieri ca am primit si canita cu toarta sparta. Ei s-a intamplat minunea si... am reusit sa o decorez. Inca nu imi vine sa cred 😅😮. 

Pentru ca forma pe care o aveau cioturile ramase din toarta mi-au dat o idee, am ales sa transform canita intr-un suport pentru colectia mea de stilouri (recent inceputa -  am trei roz la fel, ca asa mi le-au trimis, nu pentru ca am ales eu, dar, din fericire, au o parte unde am putut nota o litera care imi sugereaza culoarea cernelii - de fapt asta e ideea: patroane cu cerneala colorata, pasiunea mea din liceu, redescoperita). 


Ei bine, cana primita avea o forma interesanta a ceea ce ramasese din toarta si... instant m-am gandit la Buridan. Bineinteles ca m-am bucurat, astfel pot bifa a doua lucrare de la  Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul Intai : Iunie - A venit vacanta?.

In caz ca va intrebati ce poarta Rukkusu mai sus.. ei bine, e o incercare de bluzita pentru o papusa ceva mai inalta.. am vrut sa vad cum i-ar veni - dupa care am gasit o rochita pe marimea ei, imprumutata (cum altcumva) de la o fashionista petite.


Nu am nicio poza din timpul lucrului, pentru simplu fapt ca a fost ceva atat de spontan, incat am uitat cu totul de telefon. Am folosit niste bucatele de fetru gri si alb, ramase de pe la nu stiu  ce proiecte, cateva fire de pe la paturi (eu pastrez ramasitele astea intr-o punguta si uite, cand am nevoie, ma servesc :)).
Am mai folosit un marker negru, unul alb, unul argintiu si unul roz. Ah da... evident, uitam de cel verde, cel mai folosit. 😂😂😅
Banda dublu adeziva cat cuprinde (Si sper sa tina), o floricica de hartie in mijlocul careia am lipit un stras ros si o inimioara sclipicioasa roz (din premiul de la Mihaela - MNiko) .


Initial a gandisem sa il fac ca si cand ar sta pe burta in iarba.. adica sa fac si corpul. Dar, privind capusorul gata facut, mi l-am imaginat prin padure, asa cum apare in carte cand se joaca impreuna cu animalutele, cu floarea prinsa la ureche si scotand capul printre frunzele copacilor, sau aparand dintr-o tufa cumva. Asa ca m-am oprit la cap.
Nu stiu cat de bine se observa, dar urechile sunt montate pe cioturile de la toarta :D.Este super simpatic, chiar si cand asez cana normal:



Am pana acum 3 stilouri cu penita M (care imi place tare mult, pentru ca poti ingrosa putin cand scrii cu ea :D) - cele roz cu auriu. Ele au cerneala roz, mov si turcoaz. Cel cu capac verde deschis este cu cerneala verde, Cel mai inalt, de langa el, cu cerneala cognac (lol), Cel albastru, care abiase vede - un portocaliu, care seamana cu cognacul (e alta firma insa, de la daco). Cel cu albastru din fata (are capac care se desurubeaza si mereu uit) e albastru, la fel ca si cel roz cu dungi (pe care, cand se termina cerneala, vreau sa il schimb cu un rosu.  Trebuie sa imi recuperez si cele doua stilouri din liceu :D.

.

Intre timp am avut o revelatie.. mesagerul meu la provocari verzi este Raza de Soare... :)). Asa ca am  chemat-o la poze. Nu era departe, statea si citea fix carticica Hi -Han! Iata-l pe Buridan.  Si stiti ceva? Am aflat ca este publicata in Belgia :D. 



Facusem si o poza mai artistica, pentru provocari verzi dar... a iesit blurat de artistic sau artistic de blurat :))))). 

Inainte sa inchei, pentru ca este tot o cana si asta a fost tema de luna aceasta la transformarile creative, voi inscrie in tabelul suplimentar si aceasta lucrare - si asa am fix 5 lucrari :))).

Ja ne!!

4 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte draguta cana! Ce magarus simpatic 🥰
Uite ca trece luna si... am facut si eu special pentru "provocari" un pahar pictat si transformat in suport pentru ghiveciul unei flori mici. Insa sunt in concediu si nu am pozele pe telefon 😐 si laptopul nu mai are curent (ca din toate, exact transformatorul laptopului l am uitat)
Deci, trece luna... Asta e!o sa postez canva fara sa ma inscriu la voi in tabel.
Pupici si imbratisari 😘🤗 la cat mai multe idei si creatii!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ma bucur ca iti place! MNiko (Mihaela) are un tabel special deschis pana pe 10 iulie cred - deci, teoreti, cred ca ar fi posibil sa inscrii lucrarea. hihih :D
Eu ma minunez si bucur citind articolele din vacanta - de pe tel facute.. arata fenomenal de bine :*.
Pupici cu drag :D
ps: iti multumesc pentru urari - chiar am nevoie 😅

CARMEN spunea... [Raspunde]

Merge dar tare greu! Seara am semnal doar la fereastra de la bucatarie, cu fereastra deschisa! Dar afara sunt peste 30 grade si nu are rost sa dam drumul la aeroterma....in plus, telefonul meu seara e mereu descarcat si cablul este scurt, langa fereastra nu e priza... O peripetie fara sfarsit! 😉😅🤣
Mi a cazut telefonul de doua ori pleosc, pe gresie. Am avut noroc, nu stiu cum, ca nu s a spart nimic 😇🍀
Te pup
Multumesc pentru veste. O sa ma inscriu imediat ce ajung acasa la laptop 😘
Pupici si imbratisari 🤗🐾

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN marti a fost si la mine plin de peripetii :)). Care mai de care... :))).
Am reusit si sa imi indoi o andrea (de fapt era lucrul lui Buni) in picior... :)))).
Eu am un tel cu spatele praf (de la ralu il am.. toate smartphone-urile le am avut capatate de la ea.. cartela tot in tel vechi o tin :))).
Pup cu drag :D

ps: abia astept sa vad ce ai pregatit cand vei ajunge acasa, desigur. :*

Trimiteți un comentariu