vineri, 9 iunie 2023

Borcanas cu fluturasi. (S21/52)


Buna!

Raportez cu bucurie ca am reusit sa misc ceva pe partea creativa. Pentru inceput - primul proiect cu borcansul despre care amintisem deja aici: Borcanele de SuperEroi. 

Este prima tema de la transformarile creative din luna iunie - pentru care trebuia sa realizam un borcanas decorat (apropo de tema #59 de la P.V. la care am pus si celelalte borcanase - nu va puteti imagina ce bucurie simt de fiecare data cand reusesc sa recuperez cate ceva :D - e o adevarata... mica victorie! haha)

Initial voiam sa pastrez eticheta de la borcanas - avea o poza draguta cu floricele de lucerna (Sau trifoi, nu sunt foarte sigura). Daaar, cu toate ca m-am straduit, s-a rupt. Am incercat cu foenul, cu un cutter, cu atentie. S-a rupt. Asta e :))).


In borcanas am avut o plantuta micuta pe care am incercat sa o prind - reusisem, dar intre timp ... a decis ca nu vrea sa o mai mut in pamant.. Mi-a lasat ca amintire un fel de depunere pe marginea borcanului, pe care dupa indelungate lupte (evident ca exagerez, ca sa ne amuzam, dar s-a lasat cam greu data jos) am reusit sa o indepartez. Suspectez ca si apa a fost de vina, desi eu o filtrez (am o cana brita si filtrez apa de la robinet pe care o folosesc sa ud florile sau sa il spal pe Kouki pe labute).


Si m-am trezit si cu Raza de Soare langa Rukkusu, gata sa ... decoreze borcanasul. Ce era sa fac? M-am bucurat, bineinteles. Am folosit banda dublu adeziva ca sa pot fixa danteluta sus si jos. Dantela aceasta mi-a luat-o Mami acum muuuuult timp si imi ramasese de la alte proiecte.


Initial voiam sa folosesc doar strasuri mai maricele (cele de pe folie) dar.. mi-am amintit ca am unele foarte micute, din care nu am folosit niciodata pana acum. Am profitat ca banda dublu-adeziva este mai lata si astfel puteam lipi strasurile din loc in loc, in spatiile libere ale dantelei. Am folosit doua nuante: un bleumarin sus si un albastru-gri inchis jos.


Strasurile mai mari, de pe folie, au pe spate banda lipita (dar trebuie manevrate cu grija, ca altfel e posibil sa ramana fara acel lipici). Daca cele mici mi-au pus rabdarea la grea incercare pentru ca nu prea aveam cum sa le prind, cele mai maricele au cooperat binisor, pana la urma :)).


Am pus in borcanas fluturasi roz-transparenti. Si... o margeluta de sticla tare frumoasa. Erau intr-o punguta langa dantela cu alte materiale )de cand am lucrat la un proiect)  si mie mi-a placut tare mult cum arata pusi in borcanel. Cum sa zic, o coincidenta fericita! Nici daca voiam nu gaseam ceva mai potrivit pentru borcanas.


Va doresc ce imi doresc si mie: un sfarsit de saptamana relaxant si linistit, cu activitati creative si recreative din belsug si multa bucurie :D.

Si ma grabesc sa inchid lumina si .. la somn. (Ii multumesc pe aceasta cale lui Kouki pentru ca de rabdator a fost sa ma lase sa scriu articolul acum.. ma rog, pana aproape de final a colaborat,  numai nu mi se suie in cap... 😅🤦🏻‍♀️ acum, dar mai tarziu nu stiu daca voi avea timp sa intru, pentru ca... mi-am facut eu un plan care nu include laptop).
Ja ne!!



16 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

A ieșit un borcănel foarte girlie. Și chiar se potrivesc foarte bine fluturașii in el. Florile de pe etichetă erau trifoi, sunt albe, se vede și frunza că e de trifoi și.... scria pe etichetă clover 😄😄

MNiko spunea... [Raspunde]

Cat de frumos s ieșit acest borcanul decorat cu dantelă! Rukkusu și Rază de Soare au de ce sa fie mândre, au colaborat frumos și a ieșit o minune de borcan decorativ. Felicitări.

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Simpatic borcănelul! Dantela dă tot timpul bine! Felicitări!
Weekend plăcut. Pupici

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce fain ti-a iesit. Nu vazusem postarea. Imi plac mult dantelele si accesoriile. De fiecare data asa ceva te scoate la liman...
Pupici si weekend placut!😘❤️

Maira Kamran spunea... [Raspunde]

What a fun post..! this is supper amazing, beautiful work.. keep sharing,

women’s jewelry
online shopping in Canada

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordalisopapana la urma, a iesit :D Ca nu a avut incotro :)))). Desi am frecat la el destul de mult... hmm...
Asa am zis si eu ca e trifoi initial (pe cuvant ca nu am vazut unde scrie clover.. haha - dar acum ma amuz ca e un film care mi-a placut Honey and Clover, japonez...). Apoi mi-am amintit ca lucerna are floarea asa roz.. si-am zis sa le las pe amandoua.
Acum.. s-a stricat.. Si uite ca nu m-am gandit sa ii fi facut o poza mai clara inainte sa ma apuc de treaba .. haha - borcanelul este chiar mititel.
Puup

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur ca iti place. E mititelborcaneul.Cred ca ar arata dragut in casa lor si sub forma de picior de masa... de exemplu :D.
Iti multumesc mult :). Ma gandesc sa mai transform si unele mai maricele - cand voi mai gasi candidate :)).
pupici cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă chiar asa - m-a salvat.
Dar stii cum e.. bine ca am avut dantela :))))). Cat pe ce sa nu o gasesc.
Iti multumesc mult!! Si tie :) Pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana asa este. Cu conditia sa le ai :))). Am avut noroc ca am gasit danteluta si ca am putut lipi accesoriile. Doar ca cele mai mari, care chipurile au lipici pe ele, mi-au facut surpriza sa le gasesc langa borcan ... le0am lipit la loc, sa vad daca au de gand sa stea sau e nevoie sa le pun eu niste banda dublu adeziva.
Pupici cu drag:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Maira Kamran Thank you for the visit :). i am glad you like it! :)

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Borcănel transformat într-o adevărată bijuterie...👍 s-au jucat cu el și Rukkusu și Rază...care îl va păstra ?!
Pupici și pentru Kouki 👍
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza Oh, ele sunt foarte darnice - cred ca se vor bucura in liniste si pace toate papuselele de el :D.Ma si gandeam ca ar merge transformat si masuta :D Pur si simplu pus ceva pe el.. hihi
Pupici cu drag si de la noi !!!

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Superbă creația, bravooo! Nici n-am văzut borcane atât de frumos decorate. 🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof am bucur mult ca iti place :D. Stii ca perlutele mai mari le am de la tine? :D
Asa ca ai contribuit la decorarea borcanasului :D

Diana spunea... [Raspunde]

Si mie-mi place tare mult cum arata borcanasul tau! Chiar e mititel - si gingas, asa decorat. Felicitari! Imi place mai mult decat gasesc acum cuvinte sa exprim. :-)
Perlutele mici nu e posibil sa le manuiesti cu o penseta? (nu din cele de smuls sprancene! :-))) ) Eu asa reusesc sa manevrez margelutele mici (si "semimergelele" mici), cand vreau sa le lipesc pe undeva (inclusiv margelutele de nisip le-am manevrat cu penseta, cand am facut ochii la albinutele lucrate candva).
Imbratisari cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana iti multumesc mult si ma bucur ca iti place. Teoretic cu penseta s-ar face, dar cred ca una speciala... am incercat cu a mea, obisnuita dar nu merge, aluneca :)))). Nu iti zic ca mi-am dat si peste mana de mi-au sarit cat colo vreo duzina.. (dar la alt proiect, la cel cu iepurasul lipit pe cana.. haha).

Ah.. nu. mie imi place sa ma chinui.. si margelutele mici tot fara ajutor le manevrez :)))))))).
Te pup cu drag!! 😘

Trimiteți un comentariu