marți, 27 iunie 2023

Buridan prinde contur... amigurumi.


Buna!!

Cel de-al treilea proiect realizat pentru Provocari Verzi - Metamorfoza unui fluture -: Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul Intai : Iunie - A venit vacanta? este  chiar Buridan.. sau o versiunea a lui, amigurumi.
Pentru ca timpul ma preseaza, am zis ca merg eu la sigur si sa vezi ce repede si frumos si usor merge treaba (fix ca „magarul la mal” a mers 🤣😂😅).

Inainte de toate, din cate am inteles, acum 6 ani, pe 27 iunie, ar fi venit pe lume Kouki. L-am surprins in timp ce ma zbateam sa ajung la liman, pe cand statea cu Raza de soare ... si eu stiu ce povesti depanau:





La multi ani Kouki mic drag si scump :D!! Sa ne fii sanatos dragutule si iti multumesc pentru intelegere :D. Si da - a primit in weekend, printre altele si o sedinta de spa - tunsoare (executata cu multa pricepere de a voastra.. eu🤣😂😅... si cu multa dragoste, da? 🥰😅).

Revenind la magarusul nostru, m-am gandit eu ca nu am timp acum de prea mult improvizat, asa ca ce ar fi sa merg la sigur? Cu un tutorial, cu un pattern, eventual. Si, total intamplator, mi-a aparut pe youtube (ispita... lol), urmatorul tutorial:




Magarusul este absolut superb si mie mi s-a parut ca seamana cu Buridan al nostru - zis si facut, dar se putea sa pastrez eu totul simplu? Se putea? Da.. teoretic. Practic, am zis ca trebuie sa folosesc ceva fire ramase. Si nu am avut altceva mai bun de facut decat sa aleg fire de bumbac... din alea romanesti (cum lucram eu numai cu alea... stau si ma intreb - evident nu aveam altceva, haha dar totusi) si... am mai plusat si cu o croseta de 1,75. Ca am zisa sa iasa mititel (bine ca nu am luat-o pe cea de 1.50 ca .. era cat pe ce.

Evident ca nu am avut timp sa vad chiar cap-coada tutorialul, am incercat sa prind modelul si sa il interpretez pe repede inainte (doar ca pe repede inainte cu impiedicari la fiecare pas.. ca mi se agata firul intr-o fericire de croseta :))).

Dar, in cele din urma, am biruit. N-am mai avut timp sa fac si accesoriul de pus pe spate (nu cel din tutorial, ci cel din carte, dar sper sa il fac pentru vineri, cu ultimul proiect. Sunt fericita ca am reusit sa termin macar personajul principal :)). 

Am folosit acele fire (cred ca Romana erau, le am de mult si am zis sa fie ceva ramas de la proiecte) de bumbac, dar si bucatele de fi de pe la paturica (pentru ciuf). 








Si acum eu ma retrag la somn, cu magaru... catelusul Kouki:D. Si va spun... ja ne! Adica pe curand  - maine, la MFC. :)))




2 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

La multi ani draga Kouki 🍀🐾🎊🎉🪅🌹♥️🎈Sanatate si multe ghidusii, alaturi de Rux &Co 💞😍😘🤗
Tunsura este... De vara! Gata buclele 😉 Mi se pare mie sau blanita lui are ton rozaliu?
Oricum, e tare dragalas si ma bucur ca e prietenul tau si....al nostru 😍💞🥰
Magarusul, da, e adorabil! Cu sau fara tutorial....
Foarte foarte reusit! Felicitari inca o data!
Pupici si imbratisari de la mine si Leo 😘🤗😘🤗💖💖

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN multumim :* 😍😍
Sa fie, si voua va dorim la fel :*!!
Chiar asa, de vara si creste.. vazand cu ochii :))). Pielea lui este rozalie si parul este crem (uneori se coloreaza spre cafeniu deschis - am inteles ca asa fac bishonii de aia la salon ii spala cu ceva inalbitor) si Dodo avea pielea roz si tot asa se maronea la labute, urechite si botic.
Si eu ma bucur tare mult - e o minune:D
Ma bucur ca iti place magarusul (din culise, m-a cam chinuit firul acela .. haha, efectiv parea ca ma impiedic mereu si nu avansez si cand ai multe de facut.. dar a meritat. e simpatic).
Multumim si va trimitem si noi imbratiari si pupici (azi noapte abia am dormit o ora si acum e innorat... )

Trimiteți un comentariu